Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. A borítók nagyon bejönnek, az extrák meg majd feliratozva érnek majd valamit Szó se róla, tisztességes mennyiségű extrát pakolnak fel rá (csak lenne hozzá felirat... szvsz nem lesz...). 40 órányi extrához kizárt, hogy lesz felirat. Bár nem tudom a többi hasonló volumenű kiadásnál volt-e erre példa? Fox kiadvány esetében biztos nem. Már 43%, jövünk fel, mint a ... higany Remélem még ma elérjük a 100%-ot Én bízom benne. Nagyon várom már mi lesz a végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Nekem csak a prequel filmek képeit játsza le a hivatalos oldali videó. Remélem nem ehhez hasonló régi trilógiás montázs lesz a meglepetés. Igazi trailert akarok, igazi részletekkel. Az nem fér bele a "május 4-én minden kiderül"-be, hogy lesznek kimaradt és alternatív jelenetek meg további meglepetések. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Pár kép az extrákból: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Nekem csak a prequel filmek képeit játsza le a hivatalos oldali videó. Szoktad frissíteni? Nekem már a 4. rész concept artjainál tart Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Nekem csak a prequel filmek képeit játsza le a hivatalos oldali videó. Remélem nem ehhez hasonló régi trilógiás montázs lesz a meglepetés. Igazi trailert akarok, igazi részletekkel. Az nem fér bele a "május 4-én minden kiderül"-be, hogy lesznek kimaradt és alternatív jelenetek meg további meglepetések. Szerintem ez csak a bemelegítés addig, amíg nem töltődik be rendesen az egész. Ez így elég vékony lenne a felhajtáshoz képest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. 50% Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Szép csomag lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Egyébként tök jó, hogy a megjelenés majdnem az egész világon egyszerre lesz. Az amcsiknál négy nappal később. Remélem nálunk is jön szeptember 16 -án! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. 71% és 10291. Igaz, hogy nem vagyok valami jó matekból, de ez szerény becslésem szerint olyan 15 ezer körül meglesz a 100% Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. 71% és 10291. Igaz, hogy nem vagyok valami jó matekból, de ez szerény becslésem szerint olyan 15 ezer körül meglesz a 100% Begyorsult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. 71% és 10291. Igaz, hogy nem vagyok valami jó matekból, de ez szerény becslésem szerint olyan 15 ezer körül meglesz a 100% Kilenc előtt már kiderül aminek ki kell Oszt vagy lesz pofára esés vagy nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Kilenc előtt már kiderül aminek ki kell Oszt vagy lesz pofára esés vagy nem Ha pofára esés lesz akkor először nyakon ütlek, majd a falhoz váglak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Ha pofára esés lesz akkor először nyakon ütlek, majd a falhoz váglak. Én meg küldök egy taun-taun fejet neked Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Én meg küldök egy taun-taun fejet neked Akkor már el is van rendezve a dolog. Remélem a trailer hatására megveszed az első BD lejátszódat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Én meg küldök egy taun-taun fejet neked Nem inkább pitdroid fejet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Nem inkább pitdroid fejet? Vagy bantha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. 80%. Egyre nő az izgalom, szinte tapintható a feszültség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Akkor már el is van rendezve a dolog. Remélem a trailer hatására megveszed az első BD lejátszódat. Csak sorjában. Először majd a tv.... Nem inkább pitdroid fejet? Abba beletörik a bicskám Vagy bantha Azt meg fel sem érem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. 80%. Egyre nő az izgalom, szinte tapintható a feszültség. Akkor húzd ki a kezed a konnektorból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Abba beletörik a bicskám Miféle maffiózó vagy te, akinek egy valamirevaló fénybicskája sincs? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Miféle maffiózó vagy te, akinek egy valamirevaló fénybicskája sincs? APEH vendégeim voltak a könyvelőm töketlensége miatt. Azóta persze ez már szó szerint igaz No de ne offolgassunk itten Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. MEgérkeztek a nagyobb felbontású képek is az SW.com -ra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. 96% Ez már a finis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. 96% Ez már a finis. Nálam csak 86%. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. 96% Ez már a finis. Dzséjt bá', vagy vegyél szemüveget, mert az 86% vagy velem szórakozik az sw.com Kövezzetek meg, de nagyban nézve se győzött meg a 6-os gyűjtődoboz. Ha lesznek egyben és külön is a dobozok, akkor külön lesz megvéve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Oké, eljött az ideje szemüveget váltanom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Kövezzetek meg, de nagyban nézve se győzött meg a 6-os gyűjtődoboz. Ha lesznek egyben és külön is a dobozok, akkor külön lesz megvéve. Végre egyben lesz az egész, isten ments, hogy megint külön-külön vegyem meg őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Nekem már nem is számol semmit se. Eltűnt az az oldal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Nekem már nem is számol semmit se. Eltűnt az az oldal. Megvan az még. http://maythe4th.starwars.com/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megvan az még. http://maythe4th.starwars.com/ Eddig simán az sw.comról jött be közvetlenül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.