Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve A borítók nagyon bejönnek, az extrák meg majd feliratozva érnek majd valamit Szó se róla, tisztességes mennyiségű extrát pakolnak fel rá (csak lenne hozzá felirat... szvsz nem lesz...). 40 órányi extrához kizárt, hogy lesz felirat. Bár nem tudom a többi hasonló volumenű kiadásnál volt-e erre példa? Fox kiadvány esetében biztos nem. Már 43%, jövünk fel, mint a ... higany Remélem még ma elérjük a 100%-ot Én bízom benne. Nagyon várom már mi lesz a végén.
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve Szerző Nekem csak a prequel filmek képeit játsza le a hivatalos oldali videó. Remélem nem ehhez hasonló régi trilógiás montázs lesz a meglepetés. Igazi trailert akarok, igazi részletekkel. Az nem fér bele a "május 4-én minden kiderül"-be, hogy lesznek kimaradt és alternatív jelenetek meg további meglepetések.
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve Nekem csak a prequel filmek képeit játsza le a hivatalos oldali videó. Szoktad frissíteni? Nekem már a 4. rész concept artjainál tart
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve Nekem csak a prequel filmek képeit játsza le a hivatalos oldali videó. Remélem nem ehhez hasonló régi trilógiás montázs lesz a meglepetés. Igazi trailert akarok, igazi részletekkel. Az nem fér bele a "május 4-én minden kiderül"-be, hogy lesznek kimaradt és alternatív jelenetek meg további meglepetések. Szerintem ez csak a bemelegítés addig, amíg nem töltődik be rendesen az egész. Ez így elég vékony lenne a felhajtáshoz képest.
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve Egyébként tök jó, hogy a megjelenés majdnem az egész világon egyszerre lesz. Az amcsiknál négy nappal később. Remélem nálunk is jön szeptember 16 -án!
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve 71% és 10291. Igaz, hogy nem vagyok valami jó matekból, de ez szerény becslésem szerint olyan 15 ezer körül meglesz a 100%
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve 71% és 10291. Igaz, hogy nem vagyok valami jó matekból, de ez szerény becslésem szerint olyan 15 ezer körül meglesz a 100% Begyorsult.
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve 71% és 10291. Igaz, hogy nem vagyok valami jó matekból, de ez szerény becslésem szerint olyan 15 ezer körül meglesz a 100% Kilenc előtt már kiderül aminek ki kell Oszt vagy lesz pofára esés vagy nem
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve Kilenc előtt már kiderül aminek ki kell Oszt vagy lesz pofára esés vagy nem Ha pofára esés lesz akkor először nyakon ütlek, majd a falhoz váglak.
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve Ha pofára esés lesz akkor először nyakon ütlek, majd a falhoz váglak. Én meg küldök egy taun-taun fejet neked
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve Én meg küldök egy taun-taun fejet neked Akkor már el is van rendezve a dolog. Remélem a trailer hatására megveszed az első BD lejátszódat.
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve Én meg küldök egy taun-taun fejet neked Nem inkább pitdroid fejet?
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve Akkor már el is van rendezve a dolog. Remélem a trailer hatására megveszed az első BD lejátszódat. Csak sorjában. Először majd a tv.... Nem inkább pitdroid fejet? Abba beletörik a bicskám Vagy bantha Azt meg fel sem érem
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve 80%. Egyre nő az izgalom, szinte tapintható a feszültség. Akkor húzd ki a kezed a konnektorból
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve Abba beletörik a bicskám Miféle maffiózó vagy te, akinek egy valamirevaló fénybicskája sincs?
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve Miféle maffiózó vagy te, akinek egy valamirevaló fénybicskája sincs? APEH vendégeim voltak a könyvelőm töketlensége miatt. Azóta persze ez már szó szerint igaz No de ne offolgassunk itten
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve 96% Ez már a finis. Dzséjt bá', vagy vegyél szemüveget, mert az 86% vagy velem szórakozik az sw.com Kövezzetek meg, de nagyban nézve se győzött meg a 6-os gyűjtődoboz. Ha lesznek egyben és külön is a dobozok, akkor külön lesz megvéve.
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve Kövezzetek meg, de nagyban nézve se győzött meg a 6-os gyűjtődoboz. Ha lesznek egyben és külön is a dobozok, akkor külön lesz megvéve. Végre egyben lesz az egész, isten ments, hogy megint külön-külön vegyem meg őket.
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve Nekem már nem is számol semmit se. Eltűnt az az oldal. Megvan az még. http://maythe4th.starwars.com/
Hozzászólás ideje: 2011. Május 4.14 éve Megvan az még. http://maythe4th.starwars.com/ Eddig simán az sw.comról jött be közvetlenül.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.