Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Ilyen a kép, olyan kép, ilyen a szita, olyan a szita, ilyen a borító, olyan a borító, ilyen tökéletes legyen, olyan tökéletes legyen... basszus, én meg csak a filmet akarom látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Az én ítéletem: szerintem szépek. Mit álmodoztunk anno a dvd-kiadásoknál, hogy egységes legyen a borító? Bár a magyar kiadásnál sose lehet tudni. Jöhetne most már valami kézzel fogható infó a képről, hangról, javításokról is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Az én ítéletem: szerintem szépek. Mit álmodoztunk anno a dvd-kiadásoknál, hogy egységes legyen a borító? Bár a magyar kiadásnál sose lehet tudni. Jöhetne most már valami kézzel fogható infó a képről, hangról, javításokról is. Július 21-24 -ig lesz a Comic Con, akkor várható infó dömping a BD kiadásról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Ilyen a kép, olyan kép, ilyen a szita, olyan a szita, ilyen a borító, olyan a borító, ilyen tökéletes legyen, olyan tökéletes legyen... basszus, én meg csak a filmet akarom látni. Szívemből szóltál. Mondjuk nekem tetszenek a lemezek boritói. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Csatlakozom, Dzséjt hozzászólása nagyon tetszik Igazából nekem olyan semmilyen a kiadás látványa, a sivatagos doboz még mindig tetszik, a többiért annyira nem ugrálok. Olyan, amilyen, mivel nem fogom megvenni, nem is kell majd sokat sasolnom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Biztos a szinkron és a magyar felirat a kilencedik lemezen lévő extrákon! Ráadásul szeptember 12 - én jelenik meg állítólag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Biztos a szinkron és a magyar felirat a kilencedik lemezen lévő extrákon! Ráadásul szeptember 12 - én jelenik meg állítólag. Nagyszerű hír. Már alig várom, pedig lejátszóm még nincs is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Remélem egyébként, hogy kijavítják majd azt a kisebb, de engem speciel eléggé idegesítő bakit is, hogy az Ep5 végi stáblistában nincs feltüntetve Ian McDiarmid illetve az Ep6 végén Hayden neve is Shaw mellett. Ha már megváltoztatták, és ők szerepelnek a filmekben, akkor ne a régi nevek legyenek ott a végén, mert ez így elég gagyi hatású. Ha ezt, a fénykardokat, az Ep1-es Yodát kijavítják, lehet, hogy én is elgondolkodom egy bluray lejátszó beszerzéséről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Biztos a szinkron és a magyar felirat a kilencedik lemezen lévő extrákon! Ráadásul szeptember 12 - én jelenik meg állítólag. Hagytam ülepedni ezt a dolgot kicsit, és a szinkron miatt elsősorban asszem én is előgyűjtök rá. Ugyan ma már én is inkább eredeti nyelven nézem, de ha mégis szinkronnal kell, akkor sokkal jobb lesz nem a másolt DVD-ket nézni. Szinkronos DVD-re úgyis hiába várnék... Majd csak lesz hozzá BD lejátszó is előbb-utóbb. Egyébként én is hasonlóképpen szeretem fizikai valóságában birtokolni a filmeket, rendes tokban. Még a CD-kkel is így vagyok, bár azoknál az egyéb formátumban való hallgatás is elterjedt, de az alapanyag leginkább CD-ről származik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Remélem egyébként, hogy kijavítják majd azt a kisebb, de engem speciel eléggé idegesítő bakit is, hogy az Ep5 végi stáblistában nincs feltüntetve Ian McDiarmid illetve az Ep6 végén Hayden neve is Shaw mellett. Ha már megváltoztatták, és ők szerepelnek a filmekben, akkor ne a régi nevek legyenek ott a végén, mert ez így elég gagyi hatású. Ha ezt, a fénykardokat, az Ep1-es Yodát kijavítják, lehet, hogy én is elgondolkodom egy bluray lejátszó beszerzéséről. És Temuerra Morrison hangja az ep5-ben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. És Temuerra Morrison hangja az ep5-ben? Az piros pont! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Az piros pont! Ez hol lesz? A rohamosztagosok kapják meg a hangját? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. És Temuerra Morrison hangja az ep5-ben? Ráadásul! Ez hol lesz? A rohamosztagosok kapják meg a hangját? A 2004-es DVD-n Boba Fettet "szinkronizálták" újra vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. A stáblista módosítását én is támogatom, mert ez nem nagy tisztelgés a színész számára, ha ki van írva a neve, de ki lett "törölve" a filmből. Vajon véletlenül maradt úgy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. A stáblista módosítását én is támogatom, mert ez nem nagy tisztelgés a színész számára, ha ki van írva a neve, de ki lett "törölve" a filmből. Vajon véletlenül maradt úgy? Lehet, hogy azért nem írták fel, mert a jeleneteket és a hanganyagot is az ep3 forgatásakor rögzítették, így ahhoz könyvelték el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Nem törölve lettek, hiszen a jeleneteik majd harminc évvel a filmek premierje után lettek felvéve. Betéve nem lettek. Bár lehet, hogy azért nem írták fel, mert a jeleneteket és a hanganyagot is az ep3 forgatásakor rögzítették, így ahhoz könyvelték el. Sebastian Shaw-ra, Clive Revill-re és Jason Wingreen-re gondoltam, akik részben vagy egészben ki lettek törölve a filmből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Jó lenne a Jedi visszatérben megnézni a női Lázadó pilótát, akit szintén kitöröltek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. De sok bajotok van. Képzelem mennyit von majd le a film élvezeti értékéből hogy két név nem szerepel a stáblistán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Nem sokat von le, de ha már van ekkora tárhely a lemezeken..... Megérdemlik, hogy szerepeljenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. De sok bajotok van. Képzelem mennyit von majd le a film élvezeti értékéből hogy két név nem szerepel a stáblistán. A film élvezeti értékéből nem von le, maximum a kiadvány színvonalából. Igaz, ahogy többször is elhangzott már itt, hogy a történet és a film a lényeg, de ezen az alapon az tökéletes a dvd-n is, csak ezért nem vennék blurayt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Nem sokat von le, de ha már van ekkora tárhely a lemezeken..... Megérdemlik, hogy szerepeljenek. Meg hát, de azért ne ezen múljon hogy lesz-e vásárlás vagy sem. A dvd hibáinak kijavítása milliószor fontosabb szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Meg hát, de azért ne ezen múljon hogy lesz-e vásárlás vagy sem. A dvd hibáinak kijavítása milliószor fontosabb szerintem. Persze. Kit érdekel a stáblista? Az sem érdekelne ha nem lenne a filmek után. Holtmindegy kit írnak utána ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Ez hol lesz? A rohamosztagosok kapják meg a hangját? Nem, Boba Fett, de a DVD-n már az ő hangja szól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Stáblista az kell, szerves része a filmeknek. Én moziban is az utolsó betűig szoktam maradni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=76333851882938584911507709 A magyar kiadás részletei. Az I-III-ig a mozis, a IV-VI. részekre a 97-es szinkron kerül. Kérdés, hogy a bővített/megváltoztatott részekkel mit kezdenek? Mondjuk esélyesnek látom, hogy a kiegészítő feliratos félmegoldás lesz csak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Amint nézzem, akkor HD hang mégsem lesz rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Amint nézzem, akkor HD hang mégsem lesz rajta. Elírták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Hmm ezek szerint csak az egyik extra lemezen lesz felirat? :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. (szerkesztve) Hmm ezek szerint csak az egyik extra lemezen lesz felirat? :S A harmadikon lesz. Szerk: bocsi, rosszul olvastam, a "csak az egyik" helyett "egyiken se"-t láttam Szerkesztve: 2011. Július 15. - reaper Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Az I-III-ig a mozis, a IV-VI. részekre a 97-es szinkron kerül. Valójában a '97-es szinkronok is mozis szinkronok. Gondoltam, hogy ez lesz, nevetséges lett volna ezekhez egy negyedik szinkront is legyártani. Én is arra tippelek, hogy az ep1 és 5 esetében a bővített/megmásított jelenetek kiegészítő feliratot kapnak. Az olyan helyeken, ahol meg C-3PO-nak vagy a rohamosztagosoknak egyetlen plusz mondata van, meg nem fognak foglalkozni. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a Greedo jelenettel. Marad az, ami a DVD-n? Vagyis: - Előbb meg kell ölni. - Nem nagy ügy. Régóta készülök erre. - Csak vigyázz, belém ne törjön. Mert ez kicsit el van így batyva. Viszont múltkor a Cool vagy RTLKlub (ahol éppen a 2004-est adták SE szinkronnal) már helyesen feliratozva adta: - Előbb meg kell ölni. - Nem nagy ügy. Régóta fenem rád a fogamat. - Csak vigyázz, belém ne törjön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.