Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az én ítéletem: szerintem szépek. :glasses::hmm::D

Mit álmodoztunk anno a dvd-kiadásoknál, hogy egységes legyen a borító? Bár a magyar kiadásnál sose lehet tudni.

Jöhetne most már valami kézzel fogható infó a képről, hangról, javításokról is.

Hozzászólás ideje:

Az én ítéletem: szerintem szépek. :glasses::hmm::D

Mit álmodoztunk anno a dvd-kiadásoknál, hogy egységes legyen a borító? Bár a magyar kiadásnál sose lehet tudni.

Jöhetne most már valami kézzel fogható infó a képről, hangról, javításokról is.

Július 21-24 -ig lesz a Comic Con, akkor várható infó dömping a BD kiadásról.

Hozzászólás ideje:

Ilyen a kép, olyan kép, ilyen a szita, olyan a szita, ilyen a borító, olyan a borító, ilyen tökéletes legyen, olyan tökéletes legyen... basszus, én meg csak a filmet akarom látni. :)

Szívemből szóltál. Mondjuk nekem tetszenek a lemezek boritói.

Hozzászólás ideje:

Csatlakozom, Dzséjt hozzászólása nagyon tetszik :)

Igazából nekem olyan semmilyen a kiadás látványa, a sivatagos doboz még mindig tetszik, a többiért annyira nem ugrálok. Olyan, amilyen, mivel nem fogom megvenni, nem is kell majd sokat sasolnom :)

Hozzászólás ideje:

Biztos a szinkron és a magyar felirat a kilencedik lemezen lévő extrákon! Ráadásul szeptember 12 - én jelenik meg állítólag. :yeah:

Nagyszerű hír. Már alig várom, pedig lejátszóm még nincs is. :D

Hozzászólás ideje:

Remélem egyébként, hogy kijavítják majd azt a kisebb, de engem speciel eléggé idegesítő bakit is, hogy az Ep5 végi stáblistában nincs feltüntetve Ian McDiarmid illetve az Ep6 végén Hayden neve is Shaw mellett. Ha már megváltoztatták, és ők szerepelnek a filmekben, akkor ne a régi nevek legyenek ott a végén, mert ez így elég gagyi hatású. Ha ezt, a fénykardokat, az Ep1-es Yodát kijavítják, lehet, hogy én is elgondolkodom egy bluray lejátszó beszerzéséről.:)

Hozzászólás ideje:

Biztos a szinkron és a magyar felirat a kilencedik lemezen lévő extrákon! Ráadásul szeptember 12 - én jelenik meg állítólag. :yeah:

Hagytam ülepedni ezt a dolgot kicsit, és a szinkron miatt elsősorban asszem én is előgyűjtök rá. :) Ugyan ma már én is inkább eredeti nyelven nézem, de ha mégis szinkronnal kell, akkor sokkal jobb lesz nem a másolt DVD-ket nézni. Szinkronos DVD-re úgyis hiába várnék... Majd csak lesz hozzá BD lejátszó is előbb-utóbb.

Egyébként én is hasonlóképpen szeretem fizikai valóságában birtokolni a filmeket, rendes tokban. :) Még a CD-kkel is így vagyok, bár azoknál az egyéb formátumban való hallgatás is elterjedt, de az alapanyag leginkább CD-ről származik.

Hozzászólás ideje:

Remélem egyébként, hogy kijavítják majd azt a kisebb, de engem speciel eléggé idegesítő bakit is, hogy az Ep5 végi stáblistában nincs feltüntetve Ian McDiarmid illetve az Ep6 végén Hayden neve is Shaw mellett. Ha már megváltoztatták, és ők szerepelnek a filmekben, akkor ne a régi nevek legyenek ott a végén, mert ez így elég gagyi hatású. Ha ezt, a fénykardokat, az Ep1-es Yodát kijavítják, lehet, hogy én is elgondolkodom egy bluray lejátszó beszerzéséről.:)

És Temuerra Morrison hangja az ep5-ben? :)

Hozzászólás ideje:

És Temuerra Morrison hangja az ep5-ben? :)

Ráadásul!

Ez hol lesz? A rohamosztagosok kapják meg a hangját?

A 2004-es DVD-n Boba Fettet "szinkronizálták" újra vele.

Hozzászólás ideje:

A stáblista módosítását én is támogatom, mert ez nem nagy tisztelgés a színész számára, ha ki van írva a neve, de ki lett "törölve" a filmből. Vajon véletlenül maradt úgy?

Hozzászólás ideje:

A stáblista módosítását én is támogatom, mert ez nem nagy tisztelgés a színész számára, ha ki van írva a neve, de ki lett "törölve" a filmből. Vajon véletlenül maradt úgy?

Lehet, hogy azért nem írták fel, mert a jeleneteket és a hanganyagot is az ep3 forgatásakor rögzítették, így ahhoz könyvelték el.

Hozzászólás ideje:

Nem törölve lettek, hiszen a jeleneteik majd harminc évvel a filmek premierje után lettek felvéve. Betéve nem lettek. Bár lehet, hogy azért nem írták fel, mert a jeleneteket és a hanganyagot is az ep3 forgatásakor rögzítették, így ahhoz könyvelték el.

Sebastian Shaw-ra, Clive Revill-re és Jason Wingreen-re gondoltam, akik részben vagy egészben ki lettek törölve a filmből.

Hozzászólás ideje:

De sok bajotok van. :D

Képzelem mennyit von majd le a film élvezeti értékéből hogy két név nem szerepel a stáblistán.

Hozzászólás ideje:

De sok bajotok van. :D

Képzelem mennyit von majd le a film élvezeti értékéből hogy két név nem szerepel a stáblistán.

A film élvezeti értékéből nem von le, maximum a kiadvány színvonalából. Igaz, ahogy többször is elhangzott már itt, hogy a történet és a film a lényeg, de ezen az alapon az tökéletes a dvd-n is, csak ezért nem vennék blurayt.

Hozzászólás ideje:

Nem sokat von le, de ha már van ekkora tárhely a lemezeken..... ;) Megérdemlik, hogy szerepeljenek.

Meg hát, de azért ne ezen múljon hogy lesz-e vásárlás vagy sem. A dvd hibáinak kijavítása milliószor fontosabb szerintem.
Hozzászólás ideje:

Meg hát, de azért ne ezen múljon hogy lesz-e vásárlás vagy sem. A dvd hibáinak kijavítása milliószor fontosabb szerintem.

Persze. Kit érdekel a stáblista? Az sem érdekelne ha nem lenne a filmek után. Holtmindegy kit írnak utána ki.

Hozzászólás ideje:

Hmm ezek szerint csak az egyik extra lemezen lesz felirat? :S

A harmadikon lesz.

Szerk: bocsi, rosszul olvastam, a "csak az egyik" helyett "egyiken se"-t láttam :)

Szerkesztve: - reaper

Hozzászólás ideje:

Az I-III-ig a mozis, a IV-VI. részekre a 97-es szinkron kerül.

Valójában a '97-es szinkronok is mozis szinkronok. :) Gondoltam, hogy ez lesz, nevetséges lett volna ezekhez egy negyedik szinkront is legyártani. Én is arra tippelek, hogy az ep1 és 5 esetében a bővített/megmásított jelenetek kiegészítő feliratot kapnak. Az olyan helyeken, ahol meg C-3PO-nak vagy a rohamosztagosoknak egyetlen plusz mondata van, meg nem fognak foglalkozni.

Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a Greedo jelenettel. Marad az, ami a DVD-n? Vagyis:

- Előbb meg kell ölni.

- Nem nagy ügy. Régóta készülök erre.

- Csak vigyázz, belém ne törjön.

Mert ez kicsit el van így batyva. Viszont múltkor a Cool vagy RTLKlub (ahol éppen a 2004-est adták SE szinkronnal) már helyesen feliratozva adta:

- Előbb meg kell ölni.

- Nem nagy ügy. Régóta fenem rád a fogamat.

- Csak vigyázz, belém ne törjön.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.