Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 13:06 Hozzászólás ideje: Tegnap 13:06 (szerkesztve) Sziasztok! Június 28.-án (szombat) tartjuk a fórum 20.-ik szülinapját megünneplő találkozót. Aki szeretne csatlakozni az kérem itt jelezze, mert a foglaláshoz szükség van a résztvevők pontos számára. A rendezvény gyakorlatilag egy sörözéssel (vagy üdítőzéssel) és igény szerint étkezéssel egybekötött kötetlen beszélgetés, melynek keretei között megismerkedhettek az alapítókkal és a törzstagokkal. A részletek az alábbiak: Találkozó időpontja: 2025.06.28. szombat, 13 óra. Helye: Jaromir Sörbisztró. (Jelenleg ez a helyszín élvez prioritást, amennyiben lesz változás azt természetesen közöljük. Az mindenképpen biztosnak tűnik, hogy a Déli pályaudvar környékén leszünk) Jelentkezési határidő: 2025.06.21. A részvétel önköltséges, ám a fórumtámogatók egy korsó sörre a vendégeim. Várunk mindenkit szeretettel. Szerkesztve: Tegnap 13:09 - Ody Mandrell 6 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Tegnap 13:15 Hozzászólás ideje: Tegnap 13:15 Már be is véstem a naptárba. Remélem, azok az aktív tagok, akiket még személyesen nem ismerünk, vagy akiket már igen, de ritkán vagy régen találkoztunk, el tudnak jönni. Jó lesz, gyertek minél többen! 3 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Tegnap 15:02 Hozzászólás ideje: Tegnap 15:02 Nagyon jó ötlet. Elég messze van még az időpont, de én most beírtam magamnak, hogy ne szervezzek akkorra semmit! 3 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Én is megyek mindenképp. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.