Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Szinkronnal az igazi... nem szeretek film nézés közben olvasni Felirat nélkül is lehet nézni Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Felirat nélkül is lehet nézni Úgy meg nem értem mit mondanak. Mindegy, max. én nem szavazok, na bum... úgy se vagyok túl aktív tag Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Ne gonoszkodjunk szegénnyel.Nem mindenki tudhat perfekt angolul.Van akit meg zavar a felirat.Tiszteletben kell tartani. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. A légkörben lévő állomáson zajló csata minek minősül? Felszín elég messze van oda nemdebár, és ugyanez a helyzet az űrrel is. Saját hatáskörömön bellül űrcsatának minősítettem, mivel a csata kezdete még az űrben zajlott, hiszen bár kék ég vette körbe a hajót, valami furcsa anomália miatt csak a csata közben kezdett belépni a légkörbe, így hát ez még űrcsata Amúgy ez elég igazságtalan, hogy ilyen hamar már szavazni kell. Még csak 7 részt adtak le, így nem tud a rendes user részt venni benne... Feldobtam Ody-nak a várást a magyar vetítés végére, aztán hosszas tárgyalás után végül nehezen, de arra a közös nevezőre jutottunk, hogy talán nem kéne (kb. így zajlott: várjunk? ne. oké ). Az okok igencsak egyszerűek: - Így is egy hónap, míg lezavarjuk az egészet. Magyar honban még legalább 15 hétig tart a vetítés (és mi van, ha még hagynak is ki hetet valamiért...). Az 4 hónap, majdnem öt is. Lenne már majdnem július-augusztus, ez nyár, és nyáron a kutya sem törődne ezzel, mert ilyenkor ugye mindenki megy nyaralni. - Mivel itt az emberek többsége már látta, mire lemegy a magyar vetítés, már el is felejti, mi történt az első évadban. Némely kategóriában még így frissen is nehézkes összehozni a jelölteket, hát még akkor, amikor már 4-5 hónapja nem is láttuk. - Mire magyar honban vége lesz az első évadnak, mi már javában a második évadra gyúrúnk majd, azzal fogunk foglalkozni, sőt, talán már nézzük is majd. Második évad közben meg nem rendezünk első évados díjazást Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Kösz, Dzséjt kb. ezeket mondat el én is neki, de nekem nem hitt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Jogos érvek, vitázni nem igazán lehet velük, de nem is érdemes. Sajnos nem lehet 100%-osan mindenki kedvére tenni Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Ne gonoszkodjunk szegénnyel.Nem mindenki tudhat perfekt angolul.Van akit meg zavar a felirat.Tiszteletben kell tartani. Nem igazi gonoszkodásnak szántam, remélem, Mina nem haragudott meg. Csupán azért írtam, mert olyami miatt reklamált, ami ellen tenni lehetősége lett volna, csak kedve nem volt. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. (szerkesztve) Úgy meg nem értem mit mondanak. Nem te nézted meg a filmet spanyolul? Amúgy meg csinálhatnánk hangalámondást is, jó kis monoton hangon... Kábé így: Szerkesztve: 2009. Március 28. - kolmilan Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Jövő hét végéig elvileg végignézem ezt a 20 rlészt ami megvan nekem, addig azért vártok ugye? És legidiótább battle droid kategória miért nincs? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Most vasárnapig kell jelölni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Most vasárnapig kell jelölni. Te hogy állsz a jelölt állítással Karrde? Vagy ezt kihagyod? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Nem hagyom ki, de még hozzá sem tudtam kezdeni Jó lesz ha igyekszem esténként sasolni a részeket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. (szerkesztve) Nem hagyom ki, de még hozzá sem tudtam kezdeni Jó lesz ha igyekszem esténként sasolni a részeket. Lényegében maga a szavazás lesz a lényeg, de tök jó látni, hogy a jelölésbe is belefolysz. Köszönet a többieknek is! Szerkesztve: 2009. Március 31. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Végre én is eljutottam odáig, hogy elkészültem a listánkkal. Panni is véleményt alkotott, így a legjobb film és legjobb főszereplő kategóriában közös jelöltjeink vannak. Viszont tény, ami tény, volt egy pár kategória, amiben nehezen tudnék cserét csinálni, ha esetleg kellene... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Dzséjt! Lassan vége a jelöltállításnak. Van miből válogatni? Milyen kép kezd összeállni? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Örömmel jelenthetem, hogy van miből válogatni. A kép pedig eléggé vegyes, van, ahol meglepő, van, ahol nem is lehetne más az állás. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Én csak félig vagyok meg, a 14. résznél járok. Viszont marha nagy gondom van a járművel terén, se fel nem tűnnek, sem a nevüket nem tudom annak a párnak sem Ezért nem fogom végigpörgetni még egyszer a filmeket. Valaki küldje már el pm-ben, ha nem gond, hogy egyáltalán mik vannak egyáltalán. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. A múltkor megadtam egy wiki-s oldalt. Ott még az animált szereplők büfése is szerepel. http://starwars.wikia.com/wiki/The_Clone_Wars:_Season_One Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Ha valaki küld ilyen jelöltlistát, akkor minden kategóriában hatot jelölnie kell? Vagy úgy is lehet, hogy egy-két kategóriát kihagy az ember, esetleg valahova csak három nevet, dolgot ír be? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Ha valaki küld ilyen jelöltlistát, akkor minden kategóriában hatot jelölnie kell? Vagy úgy is lehet, hogy egy-két kategóriát kihagy az ember, esetleg valahova csak három nevet, dolgot ír be? Elvben mindenhová hat kéne, de elfogadtam listát úgy is, hogy egy-egy kategóriában kevesebb van. De azért, ha lehet, minden kategóriában legyen valamennyi, ha lehetséges. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. A múltkor megadtam egy wiki-s oldalt. Ott még az animált szereplők büfése is szerepel. http://starwars.wikia.com/wiki/The_Clone_Wars:_Season_One No majd próbálok valamit kibogarászni este. Lara, nekem is van ilyen gondom, de nekem inkább csak a járművekkel. Hmm.. lehet pl. a Venatorokat is írni? Mármint tök ismert gépeket? Akkor talán összejön valahogy a két hiányzó kategóriám. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Mindent lehet írni, ami szerepelt a sorozatban Ha kikötés lenne, hogy csak olyanok szerepelhetnek a listán, amik csak és kizárólag a TCW-ben jelentek meg, akkor tényleg kurta listák születtek volna Járműveknél az esetek tetemes részében pl. mindenki olyanokat jelölt meg, amik a filmekben voltak. Nagyon kevesen indítottak TCW-s játgányokat. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Oké, köszi Pedig volt egy-kettő Sajna annyi nem jön össze kapásból, ami kéne, de igyekszem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Oké, köszi Pedig volt egy-kettő Sajna annyi nem jön össze kapásból, ami kéne, de igyekszem Már csak egy napod maradt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Igen, de nem hiányzik sok, szóval remélem, ma meglesz Na de hát aki tegnap csavargott családügyileg, az így jár Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Nekem sem jött össze könnyen, ezt elárulhatom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Úgy látom, nekem nem is lesz teljes minden kategória, ha még reggel eszembe jut, talán. De nem bízom benne Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Úgy látom, nekem nem is lesz teljes minden kategória, ha még reggel eszembe jut, talán. De nem bízom benne Szerintem jó lesz az úgy is. A szavazás a fontosabb. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Én is úgy vagyok vele Mindjárt küldöm is Egyébként hogy lehet összehozni 6 fénykard csatát??? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Én is úgy vagyok vele Mindjárt küldöm is Egyébként hogy lehet összehozni 6 fénykard csatát??? Van annyi. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.