Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Szinkronnal az igazi... nem szeretek film nézés közben olvasni Felirat nélkül is lehet nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Felirat nélkül is lehet nézni Úgy meg nem értem mit mondanak. Mindegy, max. én nem szavazok, na bum... úgy se vagyok túl aktív tag Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Ne gonoszkodjunk szegénnyel.Nem mindenki tudhat perfekt angolul.Van akit meg zavar a felirat.Tiszteletben kell tartani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. A légkörben lévő állomáson zajló csata minek minősül? Felszín elég messze van oda nemdebár, és ugyanez a helyzet az űrrel is. Saját hatáskörömön bellül űrcsatának minősítettem, mivel a csata kezdete még az űrben zajlott, hiszen bár kék ég vette körbe a hajót, valami furcsa anomália miatt csak a csata közben kezdett belépni a légkörbe, így hát ez még űrcsata Amúgy ez elég igazságtalan, hogy ilyen hamar már szavazni kell. Még csak 7 részt adtak le, így nem tud a rendes user részt venni benne... Feldobtam Ody-nak a várást a magyar vetítés végére, aztán hosszas tárgyalás után végül nehezen, de arra a közös nevezőre jutottunk, hogy talán nem kéne (kb. így zajlott: várjunk? ne. oké ). Az okok igencsak egyszerűek: - Így is egy hónap, míg lezavarjuk az egészet. Magyar honban még legalább 15 hétig tart a vetítés (és mi van, ha még hagynak is ki hetet valamiért...). Az 4 hónap, majdnem öt is. Lenne már majdnem július-augusztus, ez nyár, és nyáron a kutya sem törődne ezzel, mert ilyenkor ugye mindenki megy nyaralni. - Mivel itt az emberek többsége már látta, mire lemegy a magyar vetítés, már el is felejti, mi történt az első évadban. Némely kategóriában még így frissen is nehézkes összehozni a jelölteket, hát még akkor, amikor már 4-5 hónapja nem is láttuk. - Mire magyar honban vége lesz az első évadnak, mi már javában a második évadra gyúrúnk majd, azzal fogunk foglalkozni, sőt, talán már nézzük is majd. Második évad közben meg nem rendezünk első évados díjazást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Kösz, Dzséjt kb. ezeket mondat el én is neki, de nekem nem hitt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Jogos érvek, vitázni nem igazán lehet velük, de nem is érdemes. Sajnos nem lehet 100%-osan mindenki kedvére tenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Ne gonoszkodjunk szegénnyel.Nem mindenki tudhat perfekt angolul.Van akit meg zavar a felirat.Tiszteletben kell tartani. Nem igazi gonoszkodásnak szántam, remélem, Mina nem haragudott meg. Csupán azért írtam, mert olyami miatt reklamált, ami ellen tenni lehetősége lett volna, csak kedve nem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 28. (szerkesztve) Úgy meg nem értem mit mondanak. Nem te nézted meg a filmet spanyolul? Amúgy meg csinálhatnánk hangalámondást is, jó kis monoton hangon... Kábé így: Szerkesztve: 2009. Március 28. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Jövő hét végéig elvileg végignézem ezt a 20 rlészt ami megvan nekem, addig azért vártok ugye? És legidiótább battle droid kategória miért nincs? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Most vasárnapig kell jelölni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Most vasárnapig kell jelölni. Te hogy állsz a jelölt állítással Karrde? Vagy ezt kihagyod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Nem hagyom ki, de még hozzá sem tudtam kezdeni Jó lesz ha igyekszem esténként sasolni a részeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. (szerkesztve) Nem hagyom ki, de még hozzá sem tudtam kezdeni Jó lesz ha igyekszem esténként sasolni a részeket. Lényegében maga a szavazás lesz a lényeg, de tök jó látni, hogy a jelölésbe is belefolysz. Köszönet a többieknek is! Szerkesztve: 2009. Március 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Végre én is eljutottam odáig, hogy elkészültem a listánkkal. Panni is véleményt alkotott, így a legjobb film és legjobb főszereplő kategóriában közös jelöltjeink vannak. Viszont tény, ami tény, volt egy pár kategória, amiben nehezen tudnék cserét csinálni, ha esetleg kellene... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Dzséjt! Lassan vége a jelöltállításnak. Van miből válogatni? Milyen kép kezd összeállni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Örömmel jelenthetem, hogy van miből válogatni. A kép pedig eléggé vegyes, van, ahol meglepő, van, ahol nem is lehetne más az állás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Én csak félig vagyok meg, a 14. résznél járok. Viszont marha nagy gondom van a járművel terén, se fel nem tűnnek, sem a nevüket nem tudom annak a párnak sem Ezért nem fogom végigpörgetni még egyszer a filmeket. Valaki küldje már el pm-ben, ha nem gond, hogy egyáltalán mik vannak egyáltalán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. A múltkor megadtam egy wiki-s oldalt. Ott még az animált szereplők büfése is szerepel. http://starwars.wikia.com/wiki/The_Clone_Wars:_Season_One Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Ha valaki küld ilyen jelöltlistát, akkor minden kategóriában hatot jelölnie kell? Vagy úgy is lehet, hogy egy-két kategóriát kihagy az ember, esetleg valahova csak három nevet, dolgot ír be? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Ha valaki küld ilyen jelöltlistát, akkor minden kategóriában hatot jelölnie kell? Vagy úgy is lehet, hogy egy-két kategóriát kihagy az ember, esetleg valahova csak három nevet, dolgot ír be? Elvben mindenhová hat kéne, de elfogadtam listát úgy is, hogy egy-egy kategóriában kevesebb van. De azért, ha lehet, minden kategóriában legyen valamennyi, ha lehetséges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. A múltkor megadtam egy wiki-s oldalt. Ott még az animált szereplők büfése is szerepel. http://starwars.wikia.com/wiki/The_Clone_Wars:_Season_One No majd próbálok valamit kibogarászni este. Lara, nekem is van ilyen gondom, de nekem inkább csak a járművekkel. Hmm.. lehet pl. a Venatorokat is írni? Mármint tök ismert gépeket? Akkor talán összejön valahogy a két hiányzó kategóriám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Mindent lehet írni, ami szerepelt a sorozatban Ha kikötés lenne, hogy csak olyanok szerepelhetnek a listán, amik csak és kizárólag a TCW-ben jelentek meg, akkor tényleg kurta listák születtek volna Járműveknél az esetek tetemes részében pl. mindenki olyanokat jelölt meg, amik a filmekben voltak. Nagyon kevesen indítottak TCW-s játgányokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Oké, köszi Pedig volt egy-kettő Sajna annyi nem jön össze kapásból, ami kéne, de igyekszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Oké, köszi Pedig volt egy-kettő Sajna annyi nem jön össze kapásból, ami kéne, de igyekszem Már csak egy napod maradt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Igen, de nem hiányzik sok, szóval remélem, ma meglesz Na de hát aki tegnap csavargott családügyileg, az így jár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Nekem sem jött össze könnyen, ezt elárulhatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Úgy látom, nekem nem is lesz teljes minden kategória, ha még reggel eszembe jut, talán. De nem bízom benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Úgy látom, nekem nem is lesz teljes minden kategória, ha még reggel eszembe jut, talán. De nem bízom benne Szerintem jó lesz az úgy is. A szavazás a fontosabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Én is úgy vagyok vele Mindjárt küldöm is Egyébként hogy lehet összehozni 6 fénykard csatát??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Én is úgy vagyok vele Mindjárt küldöm is Egyébként hogy lehet összehozni 6 fénykard csatát??? Van annyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.