Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - az első évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Szinkronnal az igazi... nem szeretek film nézés közben olvasni

Felirat nélkül is lehet nézni :)

Hozzászólás ideje:
Felirat nélkül is lehet nézni :)

Úgy meg nem értem mit mondanak. :)

Mindegy, max. én nem szavazok, na bum... úgy se vagyok túl aktív tag

Hozzászólás ideje:

Ne gonoszkodjunk szegénnyel.Nem mindenki tudhat perfekt angolul.Van akit meg zavar a felirat.Tiszteletben kell tartani.

Hozzászólás ideje:
A légkörben lévő állomáson zajló csata minek minősül? :D Felszín elég messze van oda nemdebár, és ugyanez a helyzet az űrrel is. :D

Saját hatáskörömön bellül űrcsatának minősítettem, mivel a csata kezdete még az űrben zajlott, hiszen bár kék ég vette körbe a hajót, valami furcsa anomália miatt csak a csata közben kezdett belépni a légkörbe, így hát ez még űrcsata :)

Amúgy ez elég igazságtalan, hogy ilyen hamar már szavazni kell. Még csak 7 részt adtak le, így nem tud a rendes user részt venni benne... :)

Feldobtam Ody-nak a várást a magyar vetítés végére, aztán hosszas tárgyalás után végül nehezen, de arra a közös nevezőre jutottunk, hogy talán nem kéne (kb. így zajlott: várjunk? ne. oké :D ). Az okok igencsak egyszerűek:

- Így is egy hónap, míg lezavarjuk az egészet. Magyar honban még legalább 15 hétig tart a vetítés (és mi van, ha még hagynak is ki hetet valamiért...). Az 4 hónap, majdnem öt is. Lenne már majdnem július-augusztus, ez nyár, és nyáron a kutya sem törődne ezzel, mert ilyenkor ugye mindenki megy nyaralni.

- Mivel itt az emberek többsége már látta, mire lemegy a magyar vetítés, már el is felejti, mi történt az első évadban. Némely kategóriában még így frissen is nehézkes összehozni a jelölteket, hát még akkor, amikor már 4-5 hónapja nem is láttuk.

- Mire magyar honban vége lesz az első évadnak, mi már javában a második évadra gyúrúnk majd, azzal fogunk foglalkozni, sőt, talán már nézzük is majd. Második évad közben meg nem rendezünk első évados díjazást :)

Hozzászólás ideje:
Ne gonoszkodjunk szegénnyel.Nem mindenki tudhat perfekt angolul.Van akit meg zavar a felirat.Tiszteletben kell tartani.

Nem igazi gonoszkodásnak szántam, remélem, Mina nem haragudott meg. :) Csupán azért írtam, mert olyami miatt reklamált, ami ellen tenni lehetősége lett volna, csak kedve nem volt. :)

Hozzászólás ideje:
Úgy meg nem értem mit mondanak. :)

Nem te nézted meg a filmet spanyolul? :D:)

Amúgy meg csinálhatnánk hangalámondást is, jó kis monoton hangon... :)

Kábé így:

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:

Jövő hét végéig elvileg végignézem ezt a 20 rlészt ami megvan nekem, addig azért vártok ugye?

És legidiótább battle droid kategória miért nincs?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nem hagyom ki, de még hozzá sem tudtam kezdeni :D

Jó lesz ha igyekszem esténként sasolni a részeket.

Lényegében maga a szavazás lesz a lényeg, de tök jó látni, hogy a jelölésbe is belefolysz. Köszönet a többieknek is!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Végre én is eljutottam odáig, hogy elkészültem a listánkkal. Panni is véleményt alkotott, így a legjobb film és legjobb főszereplő kategóriában közös jelöltjeink vannak. :)

Viszont tény, ami tény, volt egy pár kategória, amiben nehezen tudnék cserét csinálni, ha esetleg kellene... :)

Hozzászólás ideje:

Én csak félig vagyok meg, a 14. résznél járok. Viszont marha nagy gondom van a járművel terén, se fel nem tűnnek, sem a nevüket nem tudom annak a párnak sem ;) Ezért nem fogom végigpörgetni még egyszer a filmeket. Valaki küldje már el pm-ben, ha nem gond, hogy egyáltalán mik vannak egyáltalán.

Hozzászólás ideje:

Ha valaki küld ilyen jelöltlistát, akkor minden kategóriában hatot jelölnie kell? Vagy úgy is lehet, hogy egy-két kategóriát kihagy az ember, esetleg valahova csak három nevet, dolgot ír be?

Hozzászólás ideje:
Ha valaki küld ilyen jelöltlistát, akkor minden kategóriában hatot jelölnie kell? Vagy úgy is lehet, hogy egy-két kategóriát kihagy az ember, esetleg valahova csak három nevet, dolgot ír be?

Elvben mindenhová hat kéne, de elfogadtam listát úgy is, hogy egy-egy kategóriában kevesebb van. De azért, ha lehet, minden kategóriában legyen valamennyi, ha lehetséges.

Hozzászólás ideje:
A múltkor megadtam egy wiki-s oldalt. Ott még az animált szereplők büfése is szerepel. :pfff:

http://starwars.wikia.com/wiki/The_Clone_Wars:_Season_One

No majd próbálok valamit kibogarászni este.

Lara, nekem is van ilyen gondom, de nekem inkább csak a járművekkel. Hmm.. lehet pl. a Venatorokat is írni? Mármint tök ismert gépeket? Akkor talán összejön valahogy a két hiányzó kategóriám.

Hozzászólás ideje:

Mindent lehet írni, ami szerepelt a sorozatban :pfff: Ha kikötés lenne, hogy csak olyanok szerepelhetnek a listán, amik csak és kizárólag a TCW-ben jelentek meg, akkor tényleg kurta listák születtek volna :D Járműveknél az esetek tetemes részében pl. mindenki olyanokat jelölt meg, amik a filmekben voltak. Nagyon kevesen indítottak TCW-s játgányokat.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.