Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Jubileumi Kvízforduló Május 19.-én lesz a 10 éves évfordulója a Baljós Árnyak tengerentúli bemutatásának, így eme remek, jeles alkalommal a Saga Fórum, Ody Mandrell kezdeményezésére, egy Jubileumi Kvízfordulóval szeretne megemlékezni. Természetesen a kvíz fegyvertára nem csak az első epizódra fog leszűkülni, sőt nehezedni fog olyan formában, hogy immár túl vagyunk a Clone Wars első évadján, így a sorozatból is akadnak majd bőven kérdések. Ha valaki nem érzi magával még az Erőt, az 19.-ig nézzen meg mindent még párszor, mert a kérdések nem padawanbeavatás erősségűek lesznek! Az Erő legyen a Felkészülésetekkel! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Végre játéééék! Üdv itthon Coce! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Ez nagyon jó hír! Már nagyon hiányzott egy jó kis versengés. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Na, ez jó hír! Már alig várom! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. "Játék-játék-játééééék!!!" A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Még nem néztem meg a naptárban, de nem hiszem, hogy rá fogok érni sajna... Vagy ez hogy lesz? Mindenkinek egyszerre kell online lennie? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Az eddigi kvízek olyanok voltak, hogy online játszottunk Jó, hogy megint lesz kvíz, de szerintem én úgyis elvérzek rajta, tekintve, hogy az SW-s lexikális tudásom sok mindenkié alatt van itt Sebaj, a játék a lényeg A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Hurrrrá!!! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Hmm... Ez jó! Végre kipróbálhatom ezt a fajta kvízt is! (Eddig úgyis csak utólag olvashattam el...) Karrde, nem kell parázni, vagyunk itt többen is, akik Dzséjték közelében sem járunk lexikális tudásban. Max majd összefogunk ellenük... :D A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Azért egy-két kóbor pont leesik mindenkinek, ezt tanusíthatom... És csak biztatni tudok mindenkit, hogy ne riassza el mások (vélt vagy valós ) többlet tudása, mert szerencséje bárkinek lehet, és azt a konkrét kérdést - lexikális tudás ide vagy oda - ő tudja majd leggyorsabban megválaszolni. Nekem anno már az is sikerélmény volt, ha tudtam a helyes választ, mégha nem is én voltam a leggyorsabb, így pontot nem ért. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Dzséjtet se kell túlmisztifikálni. Számos forduló volt a régi kvízben amiket nem ő nyert. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Dzséjtet se kell túlmisztifikálni. Számos forduló volt a régi kvízben amiket nem ő nyert. Jah, amikor a netszolgáltatója nem üzemelt. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Jah, amikor a netszolgáltatója nem üzemelt. Nem csak akkor. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. De azért immár korlátozhatnák egy picikét. De elég lenne a kvíz alatti áramszünet is. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. De azért immár korlátozhatnák egy picikét. De elég lenne a kvíz alatti áramszünet is. Sokszor pedig azért nyert mert egyszerűen gyorsabb volt. Szóval nem a tudása oly' hatalmas, hanem a reakció ideje gyors. Ezért támogatom a javaslatod. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Sokszor pedig azért nyert mert egyszerűen gyorsabb volt. Szóval nem a tudása oly' hatalmas, hanem a reakció ideje gyors. Ezért támogatom a javaslatod. Igen, burkoltan pontosan erre céloztam. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Dzséjtet se kell túlmisztifikálni. Számos forduló volt a régi kvízben amiket nem ő nyert. Ki mondta, hogy csak róla van szó? Egyébként sem gond ez, de jó cukkolni Egyébként és szerintem ő valóban nagy tudású SW terén A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Nem csak akkor. Persze, néha csak egyszerűen hagytalak benneteket nyerni Azért vannak itt páran, akiket nem szavad lebecsülni (főleg, hogy az utolsó kvízen már a sebesség sem számított). Bár ha Coce megint olyan kérdésekkel jön, amik megválaszolásáért végig kell hallgatni valamelyik DVD audiókommentjét, vagy fel kell túrni a Hyperspace-ről összeszedett forgatási naplókat, akkor azért na... khm... ott már mindenki szívhatja a fogát, hogy Coce mama azért néha levegőt is kaphasson a csuklás közben A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Ha ilyen tudástárakhoz kell fordulni, akkor megvárom, míg valaki megtalálja a választ És végül is én sem halok meg hü**én A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Persze, néha csak egyszerűen hagytalak benneteket nyerni Azért vannak itt páran, akiket nem szavad lebecsülni (főleg, hogy az utolsó kvízen már a sebesség sem számított). Bár ha Coce megint olyan kérdésekkel jön, amik megválaszolásáért végig kell hallgatni valamelyik DVD audiókommentjét, vagy fel kell túrni a Hyperspace-ről összeszedett forgatási naplókat, akkor azért na... khm... ott már mindenki szívhatja a fogát, hogy Coce mama azért néha levegőt is kaphasson a csuklás közben Nem kell félni, fájni fog... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. No akkor majd a kvíz előtt bekészítek némi fájdalom és búfelejtő alkoholipari terméket A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Hm... így nem sok esélyt jósolok magamnak, hogy a CW is benne lesz, de sebaj. Már várom, bár május 20-n nyelvvizsgám van, így erősen kérdéses, hogy tudok-e lenni... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. (szerkesztve) Dzséjtet se kell túlmisztifikálni. Számos forduló volt a régi kvízben amiket nem ő nyert. Mármint leszámítva azokat, amelyeken nem tudott részt venni, vagy épp ő tette fel a kérdéseket? Na jó, tudom, hogy ő sem egy élő SW lexikon, de azért el kell ismerni a tudását. (Egyébként is ugyanazokkal a kérdésekkel élőben már nem volt akkora előnye... ) De amikor a talin kvízeztünk az ősszel, örültem, hogy nekem oda vannak írva a válaszok. Egyébként sok kérdésre nem tudtam volna a választ. Donát, én egy picit jobb helyzetben leszek. Nekem 18-án lesz az írásbeli vizsgám gazd. infóból. Szerkesztve: 2009. Április 30. - Gyoka Lamaro A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Na jó, tudom, hogy ő sem egy élő SW lexikon, de azért el kell ismerni a tudását. (Egyébként is ugyanazokkal a kérdésekkel élőben már nem volt akkora előnye... ) Van az életben egy nagy bölcsesség: nem az az okos, aki mindenre tudja a választ, hanem az, aki minden kérdésre tudja, hogy hol kell keresni a választ. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Igaz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Van az életben egy nagy bölcsesség: nem az az okos, aki mindenre tudja a választ, hanem az, aki minden kérdésre tudja, hogy hol kell keresni a választ. Te, te....Te Platonok reinkarnációja... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Az igazán okos viszont az, aki nem árulja el a titkát :D A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Van az életben egy nagy bölcsesség: nem az az okos, aki mindenre tudja a választ, hanem az, aki minden kérdésre tudja, hogy hol kell keresni a választ. Igen, ezt próbálom én is mindinkább elsajátítani. (Több-kevesebb sikerrel...) Donát, az igazán okos (bölcs) ember elárulja az ilyen praktikáit, mert ezzel szimpátiát kelt maga iránt. Viszont mindezt úgy teszi, hogy a másik ne kapjon elég információt a helyes felhasználásához, így az előnye is megmarad vele szemben. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Igen, ezt próbálom én is mindinkább elsajátítani. (Több-kevesebb sikerrel...) icon4.gif Donát, az igazán okos (bölcs) ember elárulja az ilyen praktikáit, mert ezzel szimpátiát kelt maga iránt. Viszont mindezt úgy teszi, hogy a másik ne kapjon elég információt a helyes felhasználásához, így az előnye is megmarad vele szemben. :D Innét nézve több a siker, mert érted a dörgést A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. (szerkesztve) OFF Gyoka: A titok alatt nem a szimpátia keltő "nesze semmi - fogd meg jól" marketingelést értem, aminek az átlag lehet hogy bedől, hanem azt, amikor valaki ténylegesen kiszolgáltatja a kulcsot a gondolkodáshoz. Pl, ha én átlag 5 másodpercen belül számolok fejben kétjegyű x kétjegyű szorzatot, akkor egy dolog, hogy megmondom-e, hogy pontosan hogy (titok), az meg egy másik, hogy utalok rá (ezt szorozd ezzel és akkor majd meglátod...). ON Szerkesztve: 2009. Május 1. - Donát A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás