Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jubileumi Kvízforduló

Május 19.-én lesz a 10 éves évfordulója a Baljós Árnyak tengerentúli bemutatásának, így eme remek, jeles alkalommal a Saga Fórum, Ody Mandrell kezdeményezésére, egy Jubileumi Kvízfordulóval szeretne megemlékezni.

Természetesen a kvíz fegyvertára nem csak az első epizódra fog leszűkülni, sőt nehezedni fog olyan formában, hogy immár túl vagyunk a Clone Wars első évadján, így a sorozatból is akadnak majd bőven kérdések. Ha valaki nem érzi magával még az Erőt, az 19.-ig nézzen meg mindent még párszor, mert a kérdések nem padawanbeavatás erősségűek lesznek!

Az Erő legyen a Felkészülésetekkel!

Hozzászólás ideje:

Ez nagyon jó hír! Már nagyon hiányzott egy jó kis versengés. :lol:

Hozzászólás ideje:

Az eddigi kvízek olyanok voltak, hogy online játszottunk :lol:

Jó, hogy megint lesz kvíz, de szerintem én úgyis elvérzek rajta, tekintve, hogy az SW-s lexikális tudásom sok mindenkié alatt van itt :D Sebaj, a játék a lényeg :)

Hozzászólás ideje:

Hmm... Ez jó! :lol: Végre kipróbálhatom ezt a fajta kvízt is! :) (Eddig úgyis csak utólag olvashattam el...)

Karrde, nem kell parázni, vagyunk itt többen is, akik Dzséjték közelében sem járunk lexikális tudásban. :) Max majd összefogunk ellenük... :D :D

Hozzászólás ideje:

Azért egy-két kóbor pont leesik mindenkinek, ezt tanusíthatom... :) És csak biztatni tudok mindenkit, hogy ne riassza el mások (vélt vagy valós :)) többlet tudása, mert szerencséje bárkinek lehet, és azt a konkrét kérdést - lexikális tudás ide vagy oda - ő tudja majd leggyorsabban megválaszolni. :lol:

Nekem anno már az is sikerélmény volt, ha tudtam a helyes választ, mégha nem is én voltam a leggyorsabb, így pontot nem ért. :D

Hozzászólás ideje:
Dzséjtet se kell túlmisztifikálni. Számos forduló volt a régi kvízben amiket nem ő nyert. :D

Jah, amikor a netszolgáltatója nem üzemelt. :D

Hozzászólás ideje:
De azért immár korlátozhatnák egy picikét. :D De elég lenne a kvíz alatti áramszünet is. :D

Sokszor pedig azért nyert mert egyszerűen gyorsabb volt. Szóval nem a tudása oly' hatalmas, hanem a reakció ideje gyors. :D Ezért támogatom a javaslatod. :D

Hozzászólás ideje:
Sokszor pedig azért nyert mert egyszerűen gyorsabb volt. Szóval nem a tudása oly' hatalmas, hanem a reakció ideje gyors. :D Ezért támogatom a javaslatod. :D

Igen, burkoltan pontosan erre céloztam. :D

Hozzászólás ideje:
Dzséjtet se kell túlmisztifikálni. Számos forduló volt a régi kvízben amiket nem ő nyert. :D

Ki mondta, hogy csak róla van szó? :D Egyébként sem gond ez, de jó cukkolni :D

Egyébként és szerintem ő valóban nagy tudású SW terén :D

Hozzászólás ideje:
Nem csak akkor. :D

Persze, néha csak egyszerűen hagytalak benneteket nyerni :D:D

Azért vannak itt páran, akiket nem szavad lebecsülni (főleg, hogy az utolsó kvízen már a sebesség sem számított). Bár ha Coce megint olyan kérdésekkel jön, amik megválaszolásáért végig kell hallgatni valamelyik DVD audiókommentjét, vagy fel kell túrni a Hyperspace-ről összeszedett forgatási naplókat, akkor azért na... khm... ott már mindenki szívhatja a fogát, hogy Coce mama azért néha levegőt is kaphasson a csuklás közben :D

Hozzászólás ideje:

Ha ilyen tudástárakhoz kell fordulni, akkor megvárom, míg valaki megtalálja a választ :D És végül is én sem halok meg hü**én :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Persze, néha csak egyszerűen hagytalak benneteket nyerni :D:D

Azért vannak itt páran, akiket nem szavad lebecsülni (főleg, hogy az utolsó kvízen már a sebesség sem számított). Bár ha Coce megint olyan kérdésekkel jön, amik megválaszolásáért végig kell hallgatni valamelyik DVD audiókommentjét, vagy fel kell túrni a Hyperspace-ről összeszedett forgatási naplókat, akkor azért na... khm... ott már mindenki szívhatja a fogát, hogy Coce mama azért néha levegőt is kaphasson a csuklás közben :D

Nem kell félni, fájni fog... :D

Hozzászólás ideje:

Mármint leszámítva azokat, amelyeken nem tudott részt venni, vagy épp ő tette fel a kérdéseket? :D

Na jó, tudom, hogy ő sem egy élő SW lexikon, de azért el kell ismerni a tudását. (Egyébként is ugyanazokkal a kérdésekkel élőben már nem volt akkora előnye... :D ) De amikor a talin kvízeztünk az ősszel, örültem, hogy nekem oda vannak írva a válaszok. Egyébként sok kérdésre nem tudtam volna a választ.

Donát, én egy picit jobb helyzetben leszek. Nekem 18-án lesz az írásbeli vizsgám gazd. infóból. :D

Szerkesztve: - Gyoka Lamaro

Hozzászólás ideje:
Na jó, tudom, hogy ő sem egy élő SW lexikon, de azért el kell ismerni a tudását. (Egyébként is ugyanazokkal a kérdésekkel élőben már nem volt akkora előnye... :D )

Van az életben egy nagy bölcsesség: nem az az okos, aki mindenre tudja a választ, hanem az, aki minden kérdésre tudja, hogy hol kell keresni a választ. :D

Hozzászólás ideje:
Van az életben egy nagy bölcsesség: nem az az okos, aki mindenre tudja a választ, hanem az, aki minden kérdésre tudja, hogy hol kell keresni a választ. :D

Te, te....Te Platonok reinkarnációja... :D

Hozzászólás ideje:
Van az életben egy nagy bölcsesség: nem az az okos, aki mindenre tudja a választ, hanem az, aki minden kérdésre tudja, hogy hol kell keresni a választ. :P

Igen, ezt próbálom én is mindinkább elsajátítani. (Több-kevesebb sikerrel...) :D

Donát, az igazán okos (bölcs) ember elárulja az ilyen praktikáit, mert ezzel szimpátiát kelt maga iránt. Viszont mindezt úgy teszi, hogy a másik ne kapjon elég információt a helyes felhasználásához, így az előnye is megmarad vele szemben. :P:D

Hozzászólás ideje:
Igen, ezt próbálom én is mindinkább elsajátítani. (Több-kevesebb sikerrel...) icon4.gif

Donát, az igazán okos (bölcs) ember elárulja az ilyen praktikáit, mert ezzel szimpátiát kelt maga iránt. Viszont mindezt úgy teszi, hogy a másik ne kapjon elég információt a helyes felhasználásához, így az előnye is megmarad vele szemben. :D :D

Innét nézve több a siker, mert érted a dörgést :P

Hozzászólás ideje:

OFF

Gyoka: A titok alatt nem a szimpátia keltő "nesze semmi - fogd meg jól" marketingelést értem, aminek az átlag lehet hogy bedől, hanem azt, amikor valaki ténylegesen kiszolgáltatja a kulcsot a gondolkodáshoz. Pl, ha én átlag 5 másodpercen belül számolok fejben kétjegyű x kétjegyű szorzatot, akkor egy dolog, hogy megmondom-e, hogy pontosan hogy (titok), az meg egy másik, hogy utalok rá (ezt szorozd ezzel és akkor majd meglátod...).

ON

Szerkesztve: - Donát

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.