Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. agyférgek be..arás!A starwars utálni akart a 66-osra, nem tudták megoldani mással csak az agyférgekkel. Különben még mindig nem értem mik is pontosan ezek, és mit keresnek a starwarsban. megoldhatták volna alakváltókkal is. Sztem ezek a zombik nem valók ide. Csökkenhet a nézettsége is a sorozatnak, ha egy anyuka azt mondja: Kisfiam kapcsold ki a TV-t ,ez nem neked való. Továbbá azt sem értem mik azok a gurigák? Alma vagy mi az amiben a kukacok leknak? Ezektöl eltekintve látványvilág tökéletes, a szellőzőkben való mászkálás is jó, megúgy az egész akció. Nálam 10ből 7-es. A nézettsége ettől biztos nem csökken, vagy ha igen, az már az előző résztől kezdődött (sokkal durvább volt). A kukacok sztem valami tojásféléből keltek ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Egyébként érdemes megfigyelni azt a jelenetet, amikor Kit Fisto közvetlenül Anakin mellett áll. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de olyan jól mutatnak együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Egyébként érdemes megfigyelni azt a jelenetet, amikor Kit Fisto közvetlenül Anakin mellett áll. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de olyan jól mutatnak együtt. Továbbá ahogy Fisto belép egyből az a jellegzetes mosoly terül szét az arcán amit már megszokhattunk. Nagyon laza a csávó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Végre megnéztem, ideje volt már! Nagyon tetszett, főleg a vaderes vonulat az imperial march-csal. Nagyon ütős volt, ahogy Anakin kihallgatta Poggle-t. Volt ebben a részben minden: darkosság, tanulság, akció, Alien-féle félelem. Nekem nagyon bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. (szerkesztve) Látom téged nem nagyon zavarnak a szünetek, ha ezt a részt csak most nézted meg Szerkesztve: 2010. Január 1. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 1. Kicsit tudatos is volt. Nem szeretek olyan sokat várni, így inkább most néztem meg - innentől már kevés van hátra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 23. Belegondolva, Barriss fordított helyzetben szerintem levágta volna Ahsokát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Kedvenc jelenet: Barriss sikolya, amikor belemászik a féreg, majd néma csend. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Most nézem a magyar szinkronos részt... Az Ord Cestus neve valamiért megrövidült, és csak simán Cestusnak hívták. A klónnevek továbbra is angolul maradtak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 27. Nálam a "szub zéró vezeték" is furcsán hatott és a lefordítatlan klónnevek sem jönnek be, de égbekiáltó bakit nem találtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Jó volt magyarul látni. Ord Cestus rövidítésén én is csodálkoztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Figyeltétek, hogy Barriss övén egy szívecske van? Egyébként fura, hogy van amikor zöldes a bőre, és van amikor narancssárga. Gondolom a megvilágítás miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Figyeltétek, hogy Barriss övén egy szívecske van? Egyébként fura, hogy van amikor zöldes a bőre, és van amikor narancssárga. Gondolom a megvilágítás miatt. Azt a szívet én már az első alkalommal észrevettem. Jól összekomáztak Ahsoka és ő. Remélem később akcióznak még együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Kronológia sorrendben nézve itt azért van egy elég erős csúcspont! Ahsoka a Ryloth -i félkudarc után itt először kap nagyobb lehetőséget. Láthatóan már sokkal felkészültebb mint korábban, hisz itt egyedül kell megoldani egy nagyon kényes szituációt. A karakter fejlődése szempontjából ez egy kiemelt rész!! Arról nem is beszélve, hogy harca Barriss -el óriási érzelmi töltetet kapott! A végén a dilemma csak a koronát rakja fel a részre. Ahsoka küzd Barriss -ért, megmenti az életét! És mi lesz a hála.... Fantasztikus rész! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 24. Ebben a részben nálam a prímet egyértelműen az Anakin-Poggle jelenet viszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 26. Újabb remek mérföldkő rész annyi szent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 17. Miközben mosogattam, eszembe jutott, hogy milyen jól érzékelteti ez a rész a háború hatását a Jedikre. Ahsoka és Baris megkapják első önálló küldetésüket, miközben az EpII-ben Anakin azt mondja Padménak, hogy "Ez az első önálló küldetésem, én is félek!". Anakin tehát 10 évet várt erre (ha csak nem hazudik itt), míg Ahsokát a háború miatt kb. 1 év után kénytelenek voltak bedobni a mély vízbe. Ez pedig elég komoly különbség... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 17. (szerkesztve) A rész legjobb párbeszéde az ebédlőben zajlik Ahsoka és Barris között. Érdekes, hogy kettejük tanítása mennyire különböző volt és... és mégis az a növendék lett áruló akitől inkább nem vártuk volna. Luminara konvencionális tanítása lám mire volt elég szemben Anakin kicsit renegát beállítottságú mentorlásával. Plusz érdekes még ebben a részben, hogy van benne Ahsoka és Barris szembenállás mint egy megágyazva a későbbi konfliktusnak. Persze ez csak jelképes de akkor is jó utalás a jövőre. Apropó az nem lehet, hogy Barris -t ezt a férges fertőzés csapta gallyra? Szerkesztve: 2015. Február 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Miközben mosogattam, eszembe jutott, hogy milyen jól érzékelteti ez a rész a háború hatását a Jedikre. Ahsoka és Baris megkapják első önálló küldetésüket, miközben az EpII-ben Anakin azt mondja Padménak, hogy "Ez az első önálló küldetésem, én is félek!". Anakin tehát 10 évet várt erre (ha csak nem hazudik itt), míg Ahsokát a háború miatt kb. 1 év után kénytelenek voltak bedobni a mély vízbe. Ez pedig elég komoly különbség... Mondjuk ez nem biztos, hogy csak a háború oka, bár baromira nagy erővel közrejátszik - gondolok itt például arra, hogy nem csak gyorsan kapnak önálló küldetést, de hamar lovaggá is ütik a padawanokat. Barriss nagyjából egykorú lehet Ahsokával, az ötödik évad végén mégis már Jedi lovag. De ugye Anakint is lovaggá ütötték, pedig épp csak elmúlt 18 éves. Obi-Wan meg már bőven túl lehetett a húszon, amikor úgy ütötték lovaggá, hogy valójában a Tanács még nem látta készen a próbákra - "szerencsére", a próba elébe ment. Viszont azért ne feledjük, hogy Anakin még az ep2-ben sem olyan megfontolt és érett, mint Ahsoka ekkor, így nem csoda, hogy a Tanács húzta az önálló küldetést. Plusz, ezt a küldetést nem a Tanács, hanem a mestereik testálták rá a padawanokra, szóval úgy tűnik, ez a dolog is kicsit megváltozott. A háború előtt az önálló küldetésre küldés joga valószínűleg a Tanácsé volt, most meg már a mester is dönthet a kérdésben. Ez felgyorsíthatja a folyamatot. A rész legjobb párbeszéde az ebédlőben zajlik Ahsoka és Barris között. Érdekes, hogy kettejük tanítása mennyire különböző volt és... és mégis az a növendék lett áruló akitől inkább nem vártuk volna. Luminara konvencionális tanítása lám mire volt elég szemben Anakin kicsit renegát beállítottságú mentorlásával. Plusz érdekes még ebben a részben, hogy van benne Ahsoka és Barris szembenállás mint egy megágyazva a későbbi konfliktusnak. Persze ez csak jelképes de akkor is jó utalás a jövőre. Apropó az nem lehet, hogy Barris -t ezt a férges fertőzés csapta gallyra? Szerintem hozzájárult, de nem ez volt az egyetlen ok. Mondjuk az egyetlen bajom azzal a sztorival pont az, hogy Barriss pálfordulása nincs kifejtve. Persze érthető okból, a sztori nem rá koncentrál, de érdemes lett volna azt is elmesélni. Remélem a jövőben egy képregény vagy könyv fog foglalkozni ezzel, mert én jelenleg egy megalapozatlan húzásnak érzem a készítők részéről. A 2. évadbeli és az 5. évadbeli Barriss két olyan különböző Barriss, hogy ezt nekem legalábbis nehéz lenyelnem off screen. És talán itt megint kiütközik az, amit a készítők a Krell szálnál mondtak: a sorozat felépítése nem adott lehetőséget az ilyen karakterek-történeteknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.