Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Dollárba?És ezek hozzá fognak csapódni a mozibevételhez??? A BO adatoknál nem számolják bele természetesen... de végülis összecsapodnak ezek a bevételek Lucas bank-számláján Manapság már egyre több helyen nézik a DVD-eladási adatokat is, ugyanis néhol ezek többet hoznak, mint a mozi-bevételek... van ahol ez menti meg a filmet a bukástól. Most, hogy az ep.3-nál nem lesz VHS forgalmazás elvileg nagyon nagyot szakithatnak a DVD-eladással Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. A múlt héten (péntekig), $8022 bevételt gyüjtött. A hétvégéről még nincs adat, de úgy tűnik már nem játszották a filmet. Eddigi összebvétel: $380,270,577. Ezt 155 nap alatt kaparta össze. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. A múlt héten (péntekig), $8022 bevételt gyüjtött. A hétvégéről még nincs adat, de úgy tűnik már nem játszották a filmet. Eddigi összebvétel: $380,270,577. Ezt 155 nap alatt kaparta össze. :41: :41: :41: Szép teljesítmény!!!!!Hurrá ROTS, éljen soká!! :59: :csubi: :mrgreen: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 26. Hozzászólás ideje: 2005. Október 26. Skacok, ennyi volt az amcsi kifutása a filmnek. Hivatalosan is levették a műsorról. Aki meg akarja nézni, az még nálunk megteheti, még láttam valamelyik pesti mozi műsorán. Egy kis összesítés az Észak-amerikai bevételekről. Total Gross: $380,270,577 Opening Weekend: $108,435,841 (3,661 theaters, $29,619 average) % of Total Gross: 28.5% Widest Release: 3,663 theaters Close Date: October 20, 2005 In Release: 155 days / 22.1 weeks Szerintem igen szépen hozott, és ha megjátszák az IMAX verziót, tuti a 400 millát ostromolta volna. Érdekes, hogy a bemutató utáni hónapokban nem nyomták annyira a filmet, mint azt vártam volna. :39: Japánban viszont még mindig vetítik a filmet, és a múlt héten 26,096 dollárt termelt. Ezzel az ottan bevétel $82,687,090-ra emelkedett. Értelemszerűen világszerte is remekül teljesített: $848,418,906 Ha ezekhez az adatokhoz hozzávesszük a DVD és VHS kiadás bevételeit, akkor valószínűleg el fogja érni a film bevétele az egy milliárd dollárt. Megmondom őszintén, a bemutató előtt ezt nem hittem volna. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 26. Hozzászólás ideje: 2005. Október 26. Valóban nagyon szép, föleg az ep.2 teljesitménye után... ráadásul mind világviszonylatban, mind BO-ban messze vezeti az idei mezőnyt. Csak amerikában több, mint 150 millióval veri a második helyzett Világok harcát, mig worldwide-ban több, mint 250 millióval elözi meg. Szép teljesitmény. Remélem az idei évet megnyeri és akkor pénzügyi szempontból is elmondható, hogy ezaz SW éve volt :64: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 26. Hozzászólás ideje: 2005. Október 26. Mint tudjuk az év vége húzós lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Reménykedem benne, hogy csak rezegünk a húzós év végétől alaptalanul Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Az egyik nagy ellenfélnek kikiáltott King Kong három órás lesz a hirek szerint Úgy látszik Jackson szereti ezeket a mega-filmeket. Kérdés, hogy a közönség mennyire lesz vevő egy ilyen irdatlan hosszúságú majom-filmre Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Ha jó lesz a film, akkor nem lesz gond a három óra. Csak hát a film minőség a kérdéses. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Hozzászólás ideje: 2005. Október 27. Az egyik nagy ellenfélnek kikiáltott King Kong három órás lesz a hirek szerint Egy ellenféllel kevesebb. Már csak az idő miatt is... Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 2. Hozzászólás ideje: 2005. November 2. Aki meg akarja nézni, az még nálunk megteheti, még láttam valamelyik pesti mozi műsorán. Az Európa moziban adják szinkronnal, hetente kétszer, 300Ft-os jegyár. Gondolom a BO listát ez nem fogja nagyon megborítani Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 2. Hozzászólás ideje: 2005. November 2. A magyar bevételeket, már régen lezárta a boxofficemojo. Gondolom fillérekre nem adnak. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 2. Hozzászólás ideje: 2005. November 2. Tudom OFF, de most néztem az amazon.com eladási mutatóit (talán az egyik legnagyobb netes bolt), amit óránként frissitenek. Az persze szinte természetes, hogy most az ep.3 fogy a leginkább. Az viszont érdekes, hogy az eladási lista 19-ik helyén áll a Klónok támadása, mig a Baljós Árnyak a 15-dik legkelendőbb filmjük! Úgy tünik sokan pótolják a régi elmaradásukat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 2. Hozzászólás ideje: 2005. November 2. Japánban (és azon kívül még három országban) még mindíg számolják a bevételeket. A múlt héten 10,265 dollárt szedett össze, ezzel $82,697,355-ra növelve az összbevételét. WW Total: $848,429,355 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 9. Hozzászólás ideje: 2005. November 9. A DVD kiadásnak nincs BO jelentősége? BODVD DVDBO. A nevem BO. BIM BO. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 9. Hozzászólás ideje: 2005. November 9. Látom jó kedved van szisz. Örülök neki! Annak viszont kevésbé, hogy DVD B.O.-ról nem tudok. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Jövő hétvégén nyit a HP4. Amerikában szinte kizárt, hogy versenyre keljen az Ep3-mal, viszont nemzetközileg igen veszélyes lehet. Egy olyan sorozatról van szó, ahol eddig a bevételek csökkentek, a minőség viszont javulóban van. Szóval nagy kérdőjel. Néhány nap és jönnek az izgalmak. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 13. A HP a gyerekek kedvence, és nemhiszem hogy a szülők megengednék nekik a megnézését.Vagy, még több lesz a bevétel, mert a korhatár miatt a gyerekeknek elkell húrcolni a szülőket. :idea: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Hozzászólás ideje: 2005. November 13. A HP a gyerekek kedvence, és nemhiszem hogy a szülők megengednék nekik a megnézését.Vagy, még több lesz a bevétel, mert a korhatár miatt a gyerekeknek elkell húrcolni a szülőket. :idea: Ugyanez elmondható volt az SW-ről is, és mégis mi lett belőle. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 13. De az SW rajongó általában 13 éven felül vannak.Ellenben a HP rajongóival. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Hozzászólás ideje: 2005. November 13. De az SW rajongó általában 13 éven felül vannak.Ellenben a HP rajongóival. Szerintem ez egyáltalán nem igaz, magamból kiindulva. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 13. De az SW rajongó általában 13 éven felül vannak.Ellenben a HP rajongóival. Szerintem ez egyáltalán nem igaz, magamból kiindulva. Általában 13 éven alul vannak. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Szerintem úgy sem igaz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Pl. az új SW filmeket inkább a mai generáció díjazza. PErsze sokan szeretik a régiek közül is, mint pl. én. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Pl. az új SW filmeket inkább a mai generáció díjazza. PErsze sokan szeretik a régiek közül is, mint pl. én. Ez is igaz. Minden generációnak megvan a maga legendája. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Szerintem a közelébe sem fog érni a hp4. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Hozzászólás ideje: 2005. November 13. Ami igazán érdekes lesz az a worldwide eredmény. A Harry Potter 2 pl. 870 millió fölött hozott WW-ben, ami simán veri az ep.3-at. Szerencsére az utsó HP már kicsit alább ment és már "csak" 789 milliót kapart össze. A kérdés az, hogy folytatodik a csökkenő tendenica vagy megfordul :39: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Nem számítok komolyabb fordulásra. Eddig csökkent, ha növekedni is fog, nem sokkal. Korhatár miatt kellenek a szülők, csakhogy jó részük nem hiszem, hogy beülne a HP-re. Kivéve anyut, mert valószínűleg együtt megyünk el megnézni Ami azt is jelenti, hogy nem csak gyerekek nézik Szerintem kevesebb gyerek és több idősebb fogja megnézni, mert nő a színvonal, és talán komolyabb/komorabb a sztori. Szurkolok, hogy ne legyen WW-ben több, mint 848 milla. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Megmondom őszintén, én magasról tojok arra hogy mennyit hoz a HP vagy akármelyik film.Most nem fogok annak örülni hogy a HP rosszabban hoz e mint az SW.Nem mi kapjuk meg a bevételt Jó, büszke lennék az SWre, ha az év legsikeresebb filmje lenne, de nem ez számít.De azért:HAJRÁ SW!!! :57: :59: Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Pl. az új SW filmeket inkább a mai generáció díjazza. PErsze sokan szeretik a régiek közül is, mint pl. én. Mennyé má, Mandrell apó! Azé még ne temesd az ifjúságod még közel sincs vége . A most cseperedőkből sosem fogja azt kiváltani, amit azokból akik együtt nőttek a sagával. Valamikor ugyis megdől a lista, ez aBO így különben is baromság szerintem darabszámot és nem bevételet kéne nézni, hisz a mozijegyek drágulnak, bár a digitális forradalom elvileg vissza fogja tartani ezt és ha bejön az, amit Lucasék a sorozattal terveznek, hogy leszorítsák a költségeket. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.