Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Dollárba?És ezek hozzá fognak csapódni a mozibevételhez???

A BO adatoknál nem számolják bele természetesen... de végülis összecsapodnak ezek a bevételek Lucas bank-számláján :lol: Manapság már egyre több helyen nézik a DVD-eladási adatokat is, ugyanis néhol ezek többet hoznak, mint a mozi-bevételek... van ahol ez menti meg a filmet a bukástól.

Most, hogy az ep.3-nál nem lesz VHS forgalmazás elvileg nagyon nagyot szakithatnak a DVD-eladással :lol:

Hozzászólás ideje:

A múlt héten (péntekig), $8022 bevételt gyüjtött. A hétvégéről még nincs adat, de úgy tűnik már nem játszották a filmet.

Eddigi összebvétel: $380,270,577. Ezt 155 nap alatt kaparta össze.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
A múlt héten (péntekig), $8022 bevételt gyüjtött. A hétvégéről még nincs adat, de úgy tűnik már nem játszották a filmet.

Eddigi összebvétel: $380,270,577. Ezt 155 nap alatt kaparta össze.

:41: :41: :41:

Szép teljesítmény!!!!!Hurrá ROTS, éljen soká!! :59: :csubi:

:mrgreen:

Hozzászólás ideje:

Skacok, ennyi volt az amcsi kifutása a filmnek. Hivatalosan is levették a műsorról. Aki meg akarja nézni, az még nálunk megteheti, még láttam valamelyik pesti mozi műsorán. :D

Egy kis összesítés az Észak-amerikai bevételekről.

Total Gross: $380,270,577

Opening Weekend: $108,435,841

(3,661 theaters, $29,619 average) % of Total Gross: 28.5%

Widest Release: 3,663 theaters

Close Date: October 20, 2005

In Release: 155 days / 22.1 weeks

Szerintem igen szépen hozott, és ha megjátszák az IMAX verziót, tuti a 400 millát ostromolta volna. Érdekes, hogy a bemutató utáni hónapokban nem nyomták annyira a filmet, mint azt vártam volna. :39:

Japánban viszont még mindig vetítik a filmet, és a múlt héten 26,096 dollárt termelt. Ezzel az ottan bevétel $82,687,090-ra emelkedett. Értelemszerűen világszerte is remekül teljesített: $848,418,906

Ha ezekhez az adatokhoz hozzávesszük a DVD és VHS kiadás bevételeit, akkor valószínűleg el fogja érni a film bevétele az egy milliárd dollárt. Megmondom őszintén, a bemutató előtt ezt nem hittem volna.

Hozzászólás ideje:

Valóban nagyon szép, föleg az ep.2 teljesitménye után... ráadásul mind világviszonylatban, mind BO-ban messze vezeti az idei mezőnyt. Csak amerikában több, mint 150 millióval veri a második helyzett Világok harcát, mig worldwide-ban több, mint 250 millióval elözi meg. Szép teljesitmény. Remélem az idei évet megnyeri és akkor pénzügyi szempontból is elmondható, hogy ezaz SW éve volt :64:

Hozzászólás ideje:

Reménykedem benne, hogy csak rezegünk a húzós év végétől alaptalanul :D

Hozzászólás ideje:

Az egyik nagy ellenfélnek kikiáltott King Kong három órás lesz a hirek szerint :o

Úgy látszik Jackson szereti ezeket a mega-filmeket. Kérdés, hogy a közönség mennyire lesz vevő egy ilyen irdatlan hosszúságú majom-filmre :?

Hozzászólás ideje:

Ha jó lesz a film, akkor nem lesz gond a három óra. Csak hát a film minőség a kérdéses.

Hozzászólás ideje:
Aki meg akarja nézni, az még nálunk megteheti, még láttam valamelyik pesti mozi műsorán. :)

Az Európa moziban adják szinkronnal, hetente kétszer, 300Ft-os jegyár.

Gondolom a BO listát ez nem fogja nagyon megborítani :P

Hozzászólás ideje:

Tudom OFF, de most néztem az amazon.com eladási mutatóit (talán az egyik legnagyobb netes bolt), amit óránként frissitenek. Az persze szinte természetes, hogy most az ep.3 fogy a leginkább. Az viszont érdekes, hogy az eladási lista 19-ik helyén áll a Klónok támadása, mig a Baljós Árnyak a 15-dik legkelendőbb filmjük! Úgy tünik sokan pótolják a régi elmaradásukat :)

Hozzászólás ideje:

Japánban (és azon kívül még három országban) még mindíg számolják a bevételeket. :) A múlt héten 10,265 dollárt szedett össze, ezzel $82,697,355-ra növelve az összbevételét.

WW Total: $848,429,355

Hozzászólás ideje:

Jövő hétvégén nyit a HP4. Amerikában szinte kizárt, hogy versenyre keljen az Ep3-mal, viszont nemzetközileg igen veszélyes lehet. Egy olyan sorozatról van szó, ahol eddig a bevételek csökkentek, a minőség viszont javulóban van. Szóval nagy kérdőjel.

Néhány nap és jönnek az izgalmak. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A HP a gyerekek kedvence, és nemhiszem hogy a szülők megengednék nekik a megnézését.Vagy, még több lesz a bevétel, mert a korhatár miatt a gyerekeknek elkell húrcolni a szülőket.

:idea:

Hozzászólás ideje:
A HP a gyerekek kedvence, és nemhiszem hogy a szülők megengednék nekik a megnézését.Vagy, még több lesz a bevétel, mert a korhatár miatt a gyerekeknek elkell húrcolni a szülőket.

:idea:

Ugyanez elmondható volt az SW-ről is, és mégis mi lett belőle. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

De az SW rajongó általában 13 éven felül vannak.Ellenben a HP rajongóival.

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez egyáltalán nem igaz, magamból kiindulva.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem ez egyáltalán nem igaz, magamból kiindulva.

Általában 13 éven alul vannak.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Pl. az új SW filmeket inkább a mai generáció díjazza. PErsze sokan szeretik a régiek közül is, mint pl. én. :D

Ez is igaz.

Minden generációnak megvan a maga legendája.

Hozzászólás ideje:

Ami igazán érdekes lesz az a worldwide eredmény. A Harry Potter 2 pl. 870 millió fölött hozott WW-ben, ami simán veri az ep.3-at. Szerencsére az utsó HP már kicsit alább ment és már "csak" 789 milliót kapart össze. A kérdés az, hogy folytatodik a csökkenő tendenica vagy megfordul :39:

Hozzászólás ideje:

Nem számítok komolyabb fordulásra. Eddig csökkent, ha növekedni is fog, nem sokkal. Korhatár miatt kellenek a szülők, csakhogy jó részük nem hiszem, hogy beülne a HP-re. Kivéve anyut, mert valószínűleg együtt megyünk el megnézni :D Ami azt is jelenti, hogy nem csak gyerekek nézik :lol: Szerintem kevesebb gyerek és több idősebb fogja megnézni, mert nő a színvonal, és talán komolyabb/komorabb a sztori.

Szurkolok, hogy ne legyen WW-ben több, mint 848 milla.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Megmondom őszintén, én magasról tojok arra hogy mennyit hoz a HP vagy akármelyik film.Most nem fogok annak örülni hogy a HP rosszabban hoz e mint az SW.Nem mi kapjuk meg a bevételt :D

Jó, büszke lennék az SWre, ha az év legsikeresebb filmje lenne, de nem ez számít.De azért:HAJRÁ SW!!! :57: :59:

Hozzászólás ideje:
Pl. az új SW filmeket inkább a mai generáció díjazza. PErsze sokan szeretik a régiek közül is, mint pl. én. :D

Mennyé má, Mandrell apó! Azé még ne temesd az ifjúságod még közel sincs vége :lol: . A most cseperedőkből sosem fogja azt kiváltani, amit azokból akik együtt nőttek a sagával.

Valamikor ugyis megdől a lista, ez aBO így különben is baromság szerintem darabszámot és nem bevételet kéne nézni, hisz a mozijegyek drágulnak, bár a digitális forradalom elvileg vissza fogja tartani ezt és ha bejön az, amit Lucasék a sorozattal terveznek, hogy leszorítsák a költségeket.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.