Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Oni1: egyet értek minden szavaddal. A BO eddig sem érdekelt, ezután sem fog, felőlem HP leverheti. Pillanatnyi győzelem a kasszánál, aztán mindenki elfelejti szerintem. Az SW-t 30 éve nem lehet elfelejteni és legalább még 30-t ki is fog bírni, de valószínűleg még annál is tovább húzza. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Hozzászólás ideje: 2005. November 14. De akkor is: itt az Ep3 2005-ös elsősége a tét! Presztízs! Eddig a Klónok kivéltelével valamennyi SW-film az év legnagyobb kasszasikere lett az USA-ban és azon kívül is. Szóval hajrá Sithek! :57: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Hozzászólás ideje: 2005. November 14. De akkor is: itt az Ep3 2005-ös elsősége a tét! Presztízs! Eddig a Klónok kivéltelével valamennyi SW-film az év legnagyobb kasszasikere lett az USA-ban és azon kívül is. Szóval hajrá Sithek! :57: Ez igaz. WW-ben sztem a HP tuti előzni fog, már csak Japán miatt is. Viszont az államokban szinte biztos, hogy nem lehet megverni a ROTS-t, és ez jó. Szerencsére az évvégi kínálat megoszthatja majd az erőket, így ez is bevételcsökkenthető tényező lehet. Narnia, HP, Kong....erős mezőny. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Mennyé má, Mandrell apó! Azé még ne temesd az ifjúságod még közel sincs vége . A most cseperedőkből sosem fogja azt kiváltani, amit azokból akik együtt nőttek a sagával.Valamikor ugyis megdől a lista, ez aBO így különben is baromság szerintem darabszámot és nem bevételet kéne nézni, hisz a mozijegyek drágulnak, bár a digitális forradalom elvileg vissza fogja tartani ezt és ha bejön az, amit Lucasék a sorozattal terveznek, hogy leszorítsák a költségeket. Mindjárt fiatalabbnak érzem magam. Sajnos nem tudni mit jelent a mai ifjúságnak az sw. Bár akik ma itt fórumoznak, azok közül sokan elég kicsik lehettek '99 táján, szal azért talán mégis csak jelentett nekik valami életre szólót dolgot. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Csak a magam nevében beszélhetek, de '99-ben 14 évesen azt hiszem, életre szóló valamit jelentett nekem az ep1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Akkoriban 21 voltam De nekem is jelentett kortól függetlenül, anyukámról nem is beszélve, aki 20-szal több, mint én Csak hogy az idősebbekről is írjak valamit. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Ennyire népszerü a hp?A 870 milla az elég szép eredmény.Azt tudtam, hogy népszerű dehogy ennyire?A másik, hogy másfél hónap alatt be tudna hozni többet mint a ROTS 5 hónap alatt?Ezt kétlem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 14. Hozzászólás ideje: 2005. November 14. másfél hónap alatt be tudna hozni többet mint a ROTS 5 hónap alatt?Ezt kétlem. Sajnos nem így nézik. A premiertől számítják a kifutásig. Tehát ha dec. 28.-án mutatják be, akkor az összes bevétele a 2005-ös évbe számít be. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Hozzászólás ideje: 2005. November 15. A legújabb HP piszok jó kritikákat kap. A legtöbben egyetértenek benne, hogy ez a legjobb és legizgalmasabb rész. Remek! Kicsit magam is féltem az elözetes után... A BO-ban tuti alulmarad, de szerintem a WW-ben se fog nyerni a Sithek ellen, hisz az elöző film is 800 alatt hozott. Ráadásul ez már korhatáros, igy lehet, hogy páran nem merik majd rá elvinni a csemetéiket. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 15. A legújabb HP piszok jó kritikákat kap. A legtöbben egyetértenek benne, hogy ez a legjobb és legizgalmasabb rész. Remek! Kicsit magam is féltem az elözetes után... A BO-ban tuti alulmarad, de szerintem a WW-ben se fog nyerni a Sithek ellen, hisz az elöző film is 800 alatt hozott. Ráadásul ez már korhatáros, igy lehet, hogy páran nem merik majd rá elvinni a csemetéiket. Mint ahogy Ody is írta, nézd meg a ROTS bevételeit mennyit hoztak.Pedig az is korhatáros.De mint mondom, a SW körében általában 13 éven felüliek vannak, a HP rajongói pedig alatta.Szerintem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Mint ahogy Ody is írta, nézd meg a ROTS bevételeit mennyit hoztak.Pedig az is korhatáros.De mint mondom, a SW körében általában 13 éven felüliek vannak, a HP rajongói pedig alatta.Szerintem. Szerintem a kettő erősen más tészta, mert az SW célközönsége eleve sokkal vegyesebb, mig a Harry Potter filmek föleg a kissebb korosztályra pályáztak, akiket most könnyen elveszthetnek a PG-13-as besorolással. Sokak szerint egyébként a HP 3 bevétele is azért csökkent akkorát, mert túl sötét és ijesztő volt. A kritikák alapján az új film pedig már kész horror lesz Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Hozzászólás ideje: 2005. November 15. Kicsit átrendeződik majd a HP nézőközönség. Csak nagy általánosságban 13 év alatti a rajongói kör, nem kizárólagosan, mert idősebbek is nézik. Mikor néztem a moziban, elég sok nem gyereket láttam, akikkel még gyerek "kísérő" sem volt. A bevételek azért biztos alatta maradnak az epIII-nak, de ez jó Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Sokak szerint egyébként a HP 3 bevétele is azért csökkent akkorát, mert túl sötét és ijesztő volt. Szerintem a HP3 bevétele első sorban azért lett annyi, amennyi, mert az első két rész vacak volt. Épp ezért vagyok kíváncsi rá, hogy egy jól sikerült 3. rész megfordítja-e a tendenciát. Azt is szokták emlegetni, hogy a HP3 nyáron került mozikba, a sorozatnak pedig jobban fekszik a tél, a téli szünet és a karácsony. A HP4 melett szól tehát, hogy... - ismét téli film, - jó volt a HP3, - a HP3 már inkább a tinédzser közönséget célozta. Ellene szól, hogy... - a három hiába volt jó, ha úgymond kevesen látták, - a Narnia és a King Kong biztosan rossz hatással lesz rá. Az ellendrukker ( ) nem túl elegáns szerepébe bújva, szerintem leginkább az utóbbi dologban bízhatunk. Sajnos a HP4-nek lesz három tiszta hétvégéje, hogy megszedje magát, utána viszont kőkeményen érkezik a konkurencia, és WW-ben valószínűleg erősen megoszlik majd a bevétel az évvégi három szuperprodukció közt. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Egy gondolatmenet: USA-n kívül nagyon valószínűtlen, hogy 500M-nál kevesebbet hozzon a HP4. Ezért ha Amerikában 300M-t csinál, akkor szinte biztos, hogy WW-ben előz. Tehát az a kérdés, hogy Amerikában a 250 vagy a 300 millióhoz lesz-e közelebb. Ezt nagy mértékben meghatározza majd a mostani hétvége. A Narnia nyitása után nem hiszem, hogy 40M-nál több maradna a HP számára. Ha tehát netán 100M-t hoz az első hétvégén, akkor a következő két és fél hétben nem szabad, hogy 130M-nál többet gyűjtsön. :34: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Reméljük Plokoom, majd beszámolsz az eseményekről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 19. Hozzászólás ideje: 2005. November 19. Becslések szerint 36 millió dollárt hozott a pénteki nyitónapon a HP4. Nem is rossz. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. November 19. Hozzászólás ideje: 2005. November 19. Pilanatnyilag úgy tűnik, az első nap nem ért el 40 milliót a HP4, így csökkentek az esélyei, hogy a nyitóhétvégén 100 millió fölött teljesítsen. Szerintem azért még így is 50%, hogy eléri a 100-as határt. Meglátjuk... Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. November 20. Hozzászólás ideje: 2005. November 20. A jelenlegi becslések szerint sikerült elérni a 100 milliót. Az első hétvége bevétele az USA-ban 101,5M, további 22 országban pedig 80M. USA-ban lehet, hogy a stúdió szándékosan fölülbecsüli a számokat, hogy a hétfői lapok ne 99M-t írjanak. Hamarosan okosabbak leszünk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 20. Hozzászólás ideje: 2005. November 20. A pénteki becslést három millióval megemelték? Egyébként egy blockbuster filmnek így kell nyitnia szerintem. Amúgy semmi különleges. Majd a jövő hét mutatja meg igazán, mire lesz képes. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. És talán a többi is. Nem mindenhol mutatták még be, nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. És talán a többi is. Nem mindenhol mutatták még be, nem? Pl. még nálunk sem. Válasz
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. És talán a többi is. Nem mindenhol mutatták még be, nem? Pl. még nálunk sem. Nálunk sem mutatták még be... De nem is fog elérni 3M-t nálunk ebben biztos vagyok.... Na meg a Potter már kint van neten sokan el se mennek megnézni majd, tűrhető a minősége a filmnek!! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Most láttam az origon, hogy 100 millánál többet hozott. Ha kint van a neten, ha nem, én moziban nézem meg, mert úgy az igazi Lehet, hogy innen én leszek az egyetlen, de sebaj. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Nem te leszel az egyetlen. Ha azon az 5 dolláron fog múlni, hogy megelőzi WW-ben az Ep3-at, akkor gyorsan szervezünk egy második búcsúvetítést. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Egyébként egy blockbuster filmnek így kell nyitnia szerintem. Ha arra gondolok, hogy a 80-as években még azt nevezték blockbuster filmnek, ami elérte a 100 millió dolláros bevételt... A következő hétvége valóban nagyon sokat fog számítani. Sajnos hosszú hétvége lesz, mert hálaadást ünnepelnek odaát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Ha arra gondolok, hogy a 80-as években még azt nevezték blockbuster filmnek, ami elérte a 100 millió dolláros bevételt... De az a '80-as évek. Egyébként még nincs végleges BO adat, ezért még semmi sem biztos. Persze azért valószínűsíthető, hogy meghaladta a 100 milliót. OFF Plok!!!!!! EP3 Kritika!!!! Now it's the time! ON Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 21. A hiradó szerint a HP rekordokat döntött.Igaz ez? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. A hiradó szerint a HP rekordokat döntött.Igaz ez? Nem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Pfff... ennyit a hiradókról. A Sithek bosszúja pl. nem is hétvégén nyitott, hanem szerdán, mégis többet tudott hozni az első hétvégén, mint az új Potter. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 21. Hát akkor dögöljenek bele! :twisted: Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.