Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

2x10 - The Deserter

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A rész legjobb pillanata, amikor aktiválják azokat a ninja vagy milyen robotokat a gyerekek. Elég félelmetes volt. Nekem az új SW MMORPG trailere ugrott be róla, amikor a Sith lovagok a lézerkardokat kinyitják a sötétben. :yeah:

Star Wars: The Old Republic E3 2009 Jedi vs. Sith Trailer [HQ]

Az epizód többi részét olyan átlagosnak gondolom. Kellenek az ilyen csendesebb történetek is.

• 1 hónappal később...
  • 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A szinkronról... Ha akarok sem tudok belekötni semmibe, mert minden hang telitalálat volt, minden a helyén volt, és az epizód visszaadta mindazt, amit az eredeti, de mégis úgy éreztem, hogy valami hiányzik belőle, bár nem jöttem rá, hogy micsoda.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
A szinkronról... Ha akarok sem tudok belekötni semmibe, mert minden hang telitalálat volt, minden a helyén volt, és az epizód visszaadta mindazt, amit az eredeti, de mégis úgy éreztem, hogy valami hiányzik belőle, bár nem jöttem rá, hogy micsoda.
Kíváncsi vagyok rá. A héten megnéztem a részeket szinkronosa, és azt kell mondjam elég jók lettek.
Hozzászólás ideje:

Megint remek lett a szinkron. Főleg Su magyar hangja jött be, de Cut-ét is eltalálták, így a rész nem vesztett a varázsából, aminek örülök. A klónnevek kicsit zavarnak, mert magyarul mégiscsak jobb lenne, bár igaz, ami igaz, Skywalker sem égen járó, ahogy Solo sem magányos, stb.

A lényeg, hogy jó volt a szinkron, úgyhogy le a kalappal. :D

Hozzászólás ideje:

Vicces amikor a szinkron ellentmondásba kerül a kimondott szöveggel, konkrétan annál a résznél amikor Cut arról regél, hogy minden klón ugyanúgy beszél. :lol:

• 3 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Most már el tudom képzelni, hogy a 66 -os parancsot is megmagyarázza majd a sorozat, mondjuk az utolsó évadban.

Ody, te jós vagy... :yeah:

• 10 hónappal később...
  • 2 hónappal később...
  • 6 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Egy amúgy sem gyenge rész egyes jeleneteit mennyire más megvilágításba hozhat, ha az ember már ismeri a későbbi eseményeket. Nevezetesen Rex utóéletét. Közte és a Cut között lefolyt beszélgetések szinte új értelmet nyertek olyan tekintetben, hogy most már biztosak lehetünk: Rex tényleg hitt mindabban, amit ő itt elmondott. "Ha mi kudarcot vallunk, a gyerekeink és az ő gyerekeik is a gonosz elnyomása alatt fognak élni" - mondja, s bár itt még nem a Birodalomra, hanem a Konföderációra gondol, jelenleg részben a klónok kudarca miatt hatalmat nyert gonosz ellen harcol a lázadók oldalán.

De mielőtt odaért, igazolt mást is. Cut veti fel, hogy látja Rexen, vágyik egy hasonló családra, de Rex végül oda lyukad ki, hogy a klónok az ő családja és nem csak beléimplantálták azt, hogy ezt higgye, és ez legyen számára az egyetlen élet, hanem ő szabad akaratából választotta ezt. Ez szintén igazolást lelt, miután 18-20 évvel eme események után egy AT-TE-t nevezett otthonának, és két másik klónnal élt együtt, még mindig viselve a páncélt. A Birodalom idején, miután leszerelték, valószínűleg már valóban élhetné azt az életet, amit csak akar. Lehetett volna saját családja, mint Cutnak, de ő mégis maradt ennél az életnél. Klónok között, katonaként, később harcolva egy letűnt kor eszméjéért.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.