Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Én még egyáltalán nem írtam, de már nem is fogok, mert darabokban itt van a fórumban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Pedig írhatnál egy szép hosszú kritikát. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Pedig írhatnál egy szép hosszú kritikát. Jó! Im a leghosszabb kritika, amit ki tudok préselni magamból : A vágás néhol , de igyekszem túllépni rajta. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Hozzászólás ideje: 2006. Február 9. Donát, igazán szép az írásod, tisztán lejön belőle a film iránti nagy-nagy rajongásod, gratula Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Srácok... nekem már teljesen elegem van ebből az SW.HU-s díszes társaságból.. tisztelet a kivételnek! De ami a "miért utálják olyan sokan az Episode I-II-t?" topicban megy... meg a többiben is... hát komolyan mondom... elmegy az ember kedve szinte mindentől.. olyan sok ember nem lát túl az orrán, hogy el sem hiszem! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. (szerkesztve) Kedves Riddick. Éppen azért jött létre eme fórum, hogy az SW-t fikázó embereket kiszorítsuk a köreinkből. Én már régóta nem olvasom az sw.hu fórumot, pedig régen jó hely volt. Szerkesztve: 2006. Március 9. - Ody Mandrell Válasz
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Szomorú, hogy pl. az ottani fejesek tojnak rá mi megy ott. A többi szerkesztő nevében is kifejezném az örömömet, amennyiben más sem lenne a dolgunk, minthogy az összes hozzászólást átolvassuk és kiszűrjük az oda nem illő dolgokat és egyéneket. Sajnos lehetetlent kívánsz... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Tudom, hogy nem egyszerű ügy. Épp ezért vagyunk itt. Itt vannak akik ráérnek ilyen dolgokra. Az egy nyílt fórum. Ez nem. Innen a különbségek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Arról nem is beszélve, hogyha valaki szeret bizonyos SW részeket, csak mondjuk a z új részekkel nincs megbékélve, s ennek a véleményének hangot ad, nem ítélhető el, hiszen ez a véleménye. Máskérdés, hogy a stílust valóban meg lehetne válogatni, s ez alapján valóban ki lehetne szűrni a hozzászólásokat, ha... ha nem az lenni, amit Atlas is ecsetelt alább. Donát. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Aki nem szereti az új részeket, az nem sw rajongó, mert akkor fogalma nincs miről szól a classic. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Aki nem szereti az új részeket, az nem sw rajongó, mert akkor fogalma nincs miről szól a classic. Szerintem ne rekesszük ki őket azzal, hogy nem igazi rajongók. Bőven elég, hogy ők rekesztik ki magukat a teljes saga élvezetéből. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Szerintem meg jegeljük ezt a témát, mert teljesen OFF topic, és semmi értelme. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Aki nem szereti az új részeket, az nem sw rajongó, mert akkor fogalma nincs miről szól a classic. Nem. Örüljünk, hogy legalább a régit szereti:) Válasz
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Az AVX fórumának egyik topikjában elég érdekesen vélekednek az emberkék A Sith-ek bosszúja DVD-változatáról. Itt a link az első oldalhoz: http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=5010 A terefere jelenleg a második oldalon felső harmadában kezdődik ezzel a kommenttel (by Celithrandil): "amúgy ha valakit szereti a rajzfilmeket, akkor MAmmutos Saturnban szinte minden disney klassszikus 1990. ugyanit Star Wars - Sithek bosszúja 2990Ft /bár annyit se ér/" Érdemes átfutni a reakciókat... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Végülis korrekt... ahogy számoltam többen szóltak fel mellette, mint ellene. Ráadásul a fikázóknak ezek szerint még normális rendszerük sincs... Wallatosnál pokoli jól szóltak a prequelek és az újak is Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Végülis korrekt... ahogy számoltam többen szóltak fel mellette, mint ellene. Ráadásul a fikázóknak ezek szerint még normális rendszerük sincs... Wallatosnál pokoli jól szóltak a prequelek és az újak is Az tény hogy a 3. résznek gyengébb a hangja, mint az előző kettőnek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Az tény hogy a 3. résznek gyengébb a hangja, mint az előző kettőnek. Halkabb... de ha van egy távirányitó az ember keze ügyében könnyen orvosolni lehet a dolgot Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Wallatosnál pokoli jól szóltak Nincs olyan film, ami ott ne szólna jól. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Nos, ez már volt korábban is téma. Nem akarok offolni, csak egy rövid megjegyzés. Sajnos tényleg gyengébb az ep3. Érdemes az ep2 után egyből megfigyelni. Nincsenek terjedelmes effektek. Én ebben a dologban ott tartok, hogy vadászom az ep3 HD-s változatát, és arról lekarcolom az ac3-as hangsávot, amit majd összeillesztek a DVD képével. Egyébként az xpressz fórumán is írta valaki, hogy pl. a német változat hangja is sokkal jobb, összehasonlította a magyar kiadással. Sajnos 3 db 5.1-es hangsáv sok helyet foglal egy lemezen, és szerintem a szinkron miatt kicsit butították. Az ep1-2-n 1 db. 5.1-es sáv van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Nekem is ez a véleményem. Jobb lett volna lehagyni róla a ruszki szinkront. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Meglepő lenne, ha ez lenne a baj. A 'Sólyom végveszélyben'-en is van magyar, angol, orosz 5.1 mégis jól szól. Meg van pár ilyen film.... ráadásul az orosz szinkron egy remek kis "kacagtatós" extra. Kár lenne érte Egyébként anno az Intercomosok azt mondták, hogy ők csesztek el valamit és majd javitják... sőt az egyik fórumon (talán xpress) még azt is felmerült, hogy becserélik a régieket. Aztán persze nem lett semmi az egészből. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 25. Hozzászólás ideje: 2007. Január 25. Oldi véleménye az EPIII-ról, jól eldugta a kis ravasz. Dádá lesz fiam! "Ez talán a legrosszabbulk megrendezett epizód az összes közül. Rengeteg eseményt akart lucas belegyömöszölni két órába. A végeredmény pedig önmagáért beszél. Nagyon kevés benne az un. kiterebélyesedő jelenet. Sajna a legtöbb csatajelenet nézhetetlen....a gyors képvágások miatt. A karbájbajokkal is ez a helyzet. Rohadt közeli felvételek miatt csak villogást lát az ember. Szörnyű. A film utcsó húsz perce az amikor az ember élvezi is azt amit lát. Szerintem." Van valakinek ellenvetése? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 25. Hozzászólás ideje: 2007. Január 25. Oldi véleménye az EPIII-ról, jól eldugta a kis ravasz. Dádá lesz fiam! "Ez talán a legrosszabbulk megrendezett epizód az összes közül. Rengeteg eseményt akart lucas belegyömöszölni két órába. A végeredmény pedig önmagáért beszél. Nagyon kevés benne az un. kiterebélyesedő jelenet. Sajna a legtöbb csatajelenet nézhetetlen....a gyors képvágások miatt. A karbájbajokkal is ez a helyzet. Rohadt közeli felvételek miatt csak villogást lát az ember. Szörnyű. A film utcsó húsz perce az amikor az ember élvezi is azt amit lát. Szerintem." Van valakinek ellenvetése? Nekem van.Sokszor kell megnézni.A csaták meg jók.Ebben a filmben nem a csaták a lényeg, hanem Anakin átállása.Ezért nincs rá hangsúly fektetve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 26. Hozzászólás ideje: 2007. Január 26. Nekem van.Sokszor kell megnézni.A csaták meg jók.Ebben a filmben nem a csaták a lényeg, hanem Anakin átállása.Ezért nincs rá hangsúly fektetve. Pontosan! A fő szál mellet a csaták csak hátteret képezik. Persze kinek mi a fontosabb. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 26. Hozzászólás ideje: 2007. Január 26. Hát szerintem rendezésileg pont olyan, mint a többi Lucas rendezte SW. Bár tény, hogy a többihez képest ebbe sokkal több dolgot tett bele, de ezt remekül megcsinálta. Talán a lassítás kedvéért elbírt volna a film még 10 perc plusz jelenetet, amik pihenést hagynak, mert a film amúgy úgy száguld, mint a Millennium Falcon Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Január 27. Hozzászólás ideje: 2007. Január 27. Ízlések és fotonok. Pont a pörgéstől volt olyan hatásos. Már annak,akit ez nem zavart. Olvastam, hogy anno az 4. részt is nagyon gyorsra vágta Lucas először, aztán megmutatta másoknak akik szóltak, hogy egy "kicsit" túlzásba vitte . Szóval ebben a részben jött ki legjobban Lucas vénája . Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 27. Hozzászólás ideje: 2007. Január 27. Talán a lassítás kedvéért elbírt volna a film még 10 perc plusz jelenetet, amik pihenést hagynak A kivágottak közül vagy másféléket? Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Január 27. Hozzászólás ideje: 2007. Január 27. szerintem nagyon jól megrendezett film, de persze csak a sw rajongók értik igazán Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 28. Hozzászólás ideje: 2007. Január 28. (szerkesztve) A kivágottak közül vagy másféléket? A kivágottak közül. Van azokban elég lassabb pillanat Szerkesztve: 2007. Január 28. - Dzséjt Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.