Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nekem ez a kategória volt az egyik legnehezebb választás. Végül Ahsoka és Bariss nyert, a helyzet szokatlansága miatt. Panninak a fekete fénykardos volt a nyerő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Na ebben a kategóriában elég nehezen tudtam választani, úgyhogy itt szinte mindegyiknek örülnékNálam talán csak a Hondo vs. Anakin találtatik kicsit könnyűnek, de a többi az első rangú harc! Főleg a Grivi Koth meccs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Obi-Wan vs. Grievous nagyon cool volt, amire a zenei aláfestés is rátett egy lapáttal, így részemről ez lett az abszolút nyerő. Komolyan mondom, az EP3-beli küzdelmüket magasan felülmúlja. De nagyon megfogott az Ahsoka vs. Cato párbaj is, így nem volt egyértelmű a választás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam Anakin és Hondo eszmecseréje vitte a pálmát, elsősorban a koreográfia miatt, de Ahsoka könyvtári szereplése is tetszik. Főleg, mert bírom Ahsoka mozgékonyságát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Főleg, mert bírom Ahsoka mozgékonyságát. Nem azért, de ez elég kétértelmű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam talán csak a Hondo vs. Anakin találtatik kicsit könnyűnek, de a többi az első rangú harc! Főleg a Grivi Koth meccs. Nálam az Anakin v Hondo is benne van a TOP 3-ban(2. lett), de nálam is az Obi vs Griveous nyert. 3-nak az Obi-Pre Vizslát jelöltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nem azért, de ez elég kétértelmű. Csak az olyan perverz állatoknak, mint neked. Ne vedd sértésnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Eddig egyik max. pontosom se jött be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nem azért, de ez elég kétértelmű. Hiába, valakinek mindenről ez jut eszébe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Csak az olyan perverz állatoknak, mint neked. Ne vedd sértésnek. Ariza "produkciója" után ez csak finomkodás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ariza "produkciója" után ez csak finomkodás. Ne is emlékeztess rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. (szerkesztve) Csak az olyan perverz állatoknak, mint neked. Ne vedd sértésnek. Brian anyját idézve a Brian élete c. filmből: ,,Folyton csak a szex!" Szerkesztve: 2010. Május 29. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nekem sajnos mennem kell mára, mert a faterom át fogja venni a számítógépet, szóval valószínűleg csak holnap fogok benézni, hogy megnézzem a végeredményt, de majd még időnként rákukkantok a fórumra, amikor épp kimegy cigizni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nem azért, de ez elég kétértelmű. Rossza az, aki perverz dolgokat gondol bele a mondandómba (amúgy, az eredeti megfogalmazásom még kétértelműbb volt ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Legjobb párbaj OBI-WAN KENOBI VS. GRIEVOUS TÁBORNOK Úgy tűnik, ha Grievous tábornok jelen van, akkor az összecsapás csak győztes lehet a párbajok párbajában. Míg a jó tábornok tavaly Kit Fisto mesterrel mérte össze kardforgató tehetségét, idén Obi-Wan Kenobi hívta ki egy igen intenzív és látványos agresszív véleménycserére, melyben sikeresen tönkrezúztak számos droidot és két űrhajót is. E fegyvertény mellett pedig még az egzotikus sötétkardot forgató Pre Vizsla és Kenobi összecsapása is csak második lehetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Végre megint bejött egy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Úgy látszik Grievoust nem lehet letaszítani a trónról, ha fénykard csatáról van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megvan az első győztesem. Hozom a pezsgőt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megint egy 1 pontosom nyert, hurrá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megvan az első győztesem. Bocs...második. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én asszem Ahsoka és Barris párbajára tippeltem. Az elég érdekes volt De a Grivis dolog is bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Úgy látszik Grievoust nem lehet letaszítani a trónról, ha fénykard csatáról van szó. Pedig megérdemelné már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozom a pezsgőt! De aztán jégbe hűtött legyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én asszem Ahsoka és Barris párbajára tippeltem. Az elég érdekes volt De a Grivis dolog is bejött. Te is erre adtad a maxot, az Ahsoka vs Barriss meg a második lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Bocs...második. Nekem viszont tényleg első, úgyhogy én fellövöm a petárdákat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. De aztán jégbe hűtött legyen! Jóhogy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nekem viszont tényleg első, úgyhogy én fellövöm a petárdákat Pezsgő, petárda...messze van még dec. 31. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. De aztán jégbe hűtött legyen! Inkább karbonitba fagyasztott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Pezsgő, petárda...messze van még dec. 31. Ma a TCW -t ünnepeljük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hozom a pezsgőt! Nekem meg eprem van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.