Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Egy összesítés tényleg jól jönne, de az se baj, ha a többi jelöltre is megtudnánk a pontszámokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Örömmel csináltam és jót szórakoztam. Összesítés lesz, amint felébredtem rendesen. Most még nem hat a kávé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Én sajnos csak így utólag tudom elmondani a véleményemet a szavazásról... Először is nagyon nagy köszönet Dzséjtnek, hogy ilyen fergeteges műsort rendezett itt, néhány sornál már szakadtam a röhögéstől, főleg annál a résznél, amikor Hondo hanyatt fektette Aurrát. A legjobb epizód kategóriában számomra teljesen mindegy volt, hogy ki nyer, hiszen az összes jelöltem bejutott, és olyan jó volt mindegyik, hogy irgalmatlanul nehéz volt dönteni közöttük, ezért fájó szívvel adtam kevesebb pontot némelyiküknek. És hát nyert a Bounty Hunters. A legjobb főszereplő kategória Obi-Wan Kenobié lett, amelynek megint csak örülök, mert ebben az évadban rengeteg zseniális részt kapott. Hondo Ohnaka legalább egy díjat bezsebelt, számomra ez volt a lényeg. Ahogy Embo is. Én makacsul kitartottam Cad Bane mellett, aztán pedig rájöttem, hogy miért? Az első évadhoz képest valójában zseniális karakter volt. De aztán az évad második felében olyan arcok mutatták meg magukat, amelyek meglepő módon jobbak voltak Bane-nél. De majd meglátjuk, hogy a harmadik évadban mit fog alakítani. A legjobb fejvadász kategórián én is nagyot koppantam, mert szinte biztos voltam Embo vagy Cad Bane győzelmében. Nagyon meglepett, hogy végül Aurra Sing lett a befutó. A legjobb szörny nem is lehetett volna egyértelműbb kategória. Tavaly is szinte mindenki lefikázta Gort, mégis ő vitte el a fődíjat. A legjobb történetszál esetén mást vártam, de nem sajnálom Boba Fettéktől a díjat. Hát, ezen is túl vagyunk végre. Úgy emlékszem, hogy az előző évad végi szavazásnál több panaszom volt a nyertesekre, de ezúttal nem így van. És a legijesztőbb a dologban, hogy még mindig lehet ezt hová fokozni. A harmadik évad végén talán majd azért nem lesz szavazás, mert senki nem tud majd dönteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Talán ha ketten tudtak ismételni tavalyról...ugye jól emlékszem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Talán ha ketten tudtak ismételni tavalyról...ugye jól emlékszem?Igen, az AT-TE és a Venator. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Nos, összesítés: LEGJOBB EPIZÓD Bounty Hunters 81 PONT Landing at Point Rain 79 PONT Grievous Intrigue 65 PONT The Mandalore Plot 63 PONT The Deserter 57 PONTt Voyage of Temptation 54 PONT LEGJOBB TÖRTÉNETI SZÁL Boba Fett trilógia 81 PONT Mandalore trilógia 75 PONT Geonosisi történetszál 73 PONT Grievous duológia 68 PONT Holokron trilógia 57 PONT Zillo duológia 45 PONT LEGJOBB FŐSZEREPLŐ Obi-Wan Kenobi 97 PONT Anakin Skywalker 84 PONT Rex százados 74 PONT Ahsoka Tano 53 PONT Mace Windu 50 PONT Padmé Amidala 41 PONT LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ Hondo Ohnaka 85 PONT Satine Kryze 78 PONT Aurra Sing 69 PONT Boba Fett 68 PONT Terra Sinube 56 PONT Cut Lawquane 44 PONT LEGJOBB IDEGEN KARAKTER Embo 85 PONT Hondo Ohnaka 76 PONT Cad Bane 71 PONT Terra Sinube 64 PONT Seripas 54 PONT Trench admirális 49 PONT LEGJOBB FEJVADÁSZ Aurra Sing 90 PONT Embo 81 PONT Cad Bane 80 PONT Sugi 62 PONT Bossk 44 PONT Seripas 42 PONT LEGJOBB SZÖRNY Zillo fenevad 88 PONT Gundark 77 PONT Rancor 74 PONT Reek 66 PONT Insectomorph 51 PONT Geonosisi agyféreg 43 PONT LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ AT-TE 84 PONT Mandalore robogó 73 PONT BARC robogó 67 PONT Starhawk robogó 60 PONT A6 Juggernaut 59 PONT WLO-5 tank 56 PONT LEGJOBB ŰRJÁRMŰ Venator csillagromboló 82 PONT Slave I 80 PONT Providence (Dreadnaught) 66 PONT ARC-170-es vadász 63 PONT Recusant 59 PONT Coronet 49 PONT LEGJOBB PÁRBAJ Obi-Wan Kenobi vs. Grievous tábornok 90 PONT Obi-Wan Kenobi vs. Pre Vizsla 80 PONT Eeth Koth vs Grievous tábornok 65 PONT Anakin Skywalker vs. Hondo Ohnaka 63 PONT Ahsoka Tano vs. Barriss Offee 57 PONT Ahsoka Tano vs. Cato Parasitti 44 PONT LEGJOBB FELSZÍNI CSATA Leszállás a Geonosison (2x05 Landing at Rain Point) 95 PONT Feluciai kalóztámadás (2x17 Bounty Hunters) 72 PONT A Geonosisi pajzsgenerátor elpusztítása (2x05 Landing at Rain Point) 70 PONT A droidgyár ledöntése (2x06 Weapons Factory) 69 PONT Malastarei csata (2x18 Zillo Beast) 50 PONT Saleucami csata (2x10 The Deserter) 43 PONT LEGJOBB BOLYGÓ Coruscant 81 PONT Felucia 79 PONT Mandalore 79 PONT Saleucami 65 PONT Geonosis 53 PONT Malastare 42 PONT LEGJOBB ZENE R2 Come Home 82 PONT Death Trap 70 PONT Cat and Mouse 67 PONT Landing at Point Rain 62 PONT Bounty Hunters 61 PONT The Zillo Beast Strikes Back 57 PONT LEGJOBB ANGOL SZINKRONHANG James Arnold Taylor (Obi-Wan Kenobi, Plo Koon, Banamu, Lauli Wahlo) 79 PONT Anna Graves (Satine hercegnő, Sugi, Rumi Paramita) 73 PONT Jim Cummings (Hondo Ohnaka) 71 PONT Corey Burton (Cad Bane, Dooku gróf, Jerec, Aramis) 67 PONT Ashley Eckstein (Ahsoka Tano) 58 PONT Jaime King (Aurra Sing, Cassie Cryar) 51 PONT A legnagyobb pontkülönbség 13 pont volt, ezt Obi-Wan és a leszállás a Geonosison érte el. Ezért is írtam tegnap, hogy a felszíni csata mellett csak egy kategóriában volt ilyen "drámai" az előnye a győztesnek, de akkor mindenki Zillora tippelt. Hát kérem, mint látható, Godzillo "csak" 11 ponttal hagyta le a Reeket, és akkor is csak utolsó néhány 6-osnak köszönhetően. Ráadásul Obi és a Geo. csata győzelme volt a legegyértelműbb végig, ezekre szinte mindenki 6-ossal szavazott. Ezért is érzem, hogy a filmek és a TCW legfőbb szereplői még nagyon nem lerágott csontok, és hiába tennénk be melléjük újakat, akkor is ők győznének. Még Rex is, aki nem tagja a filmes arcoknak, viszont jelentős szerepe van a TCW-ben, is 23 ponttal maradt le Obi-Wantól (aki mellesleg 97 pontjával a legtöbb pontot kapott jelölt), ami behozhatatlan hátrány. Viszont, a harmadik helye jól mutatja, hogy azért nem teljesen esélytelen, és talán ha több szerepet kapna, akkor megnőne a hatosok száma. Így szegény a középúton maradt, főként 4-esekkel bombázták. A legkevesebb pontot amúgy Amidala kapta, ő csak 41 pöttyöt zsebelhetett be, ilyen kevés szavazatot senki más nem kapott. A Legjobb epizódnál, mint tegnap írtam, Pildi lánya volt a döntő szavazat, azután már csak egy szavazat futott be, de az is csak szépíteni tudta a Landing vereségét. A gépek kategóriájában pedig az AT-TE és a Venator szépen megtartotta az első helyét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Vannak itt érdekes helyezettek Gondolok itt Ahsoka vs. Barriss mecsre, az agyférgekre és Jamie Kingre. Ezeket maxra értékeltem és így is elég gyatra eredményeket értek el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Érdekes lista! Tavaly csak egy pont döntött a legjobb epizód versenyében, idén kettő. A ventator is játszik a tűzzel, de idén már magabiztosabban nyert, ugyanis az első évadban csak a több hatosának köszönhetően zsebelte be a díjat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. A legkevesebb pontot amúgy Amidala kapta, ő csak 41 pöttyöt zsebelhetett be, ilyen kevés szavazatot senki más nem kapott. Annyira nem volt jelentősége ebben az évadban, hogy nehéz sok pontot adni rá, mint főszereplőre. Szerintem a mellékszereplők kategóriában biztosan nagyobb sikere lett volna Legalább is szerintem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Annyira nem volt jelentősége ebben az évadban, hogy nehéz sok pontot adni rá, mint főszereplőre. Szerintem a mellékszereplők kategóriában biztosan nagyobb sikere lett volna Legalább is szerintem A legtöbb jelölt a mellékszereplők között ezerszer jobb karakterek. Max Cut az, akit lepipált, mindenki más megalázta volna szegény szenátornőt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. A két évad legjobb részei tehát a Lair of Grievous és a Bounty Hunters. Ez azért is érdekes, mert egy könnyedebb évadban a legsötétebb epizód nyert, míg egy sokkal komorabb évadban egy nagyon üdítő (talán a legkönnyedébb) epizód lett a győztes. Érdekes lett a vége, nagyjából nem ezek az elsők nálam Ezek a kategóriák már részben jobban érdekeltek, kb. ezek lennének az elsők:Sugi Hondo Satine Anakin Boba-szál A legjobb epizód elég nehéz, mert a BH résszel az a bajom, hogy más sztorira hajaz, a többi meg annyira nem kiemelkedő, hogy első legyen. Maradjon akkor a The deserter Dzséjt, nagyon jókat szórakoztam a vicces kategória beírásaidon, nagyon jól sikerült mindegyik Szavazhattál volna, mert íme a bizonyság, hogy volt véleményed. Dzséjt bevezetői pedig tényleg sokat dobtak a hangulaton, én is élveztem (mégha ez nem is jött át annál a bizonyos gyerekes hsz-emnél). A harmadik évad végén talán majd azért nem lesz szavazás, mert senki nem tud majd dönteni. Ilyen helyzet nincs, mindig lehet dönteni valami alapján. Vannak itt érdekes helyezettek Gondolok itt Ahsoka vs. Barriss mecsre, az agyférgekre és Jamie Kingre. Ezeket maxra értékeltem és így is elég gyatra eredményeket értek el Az agyférgeken kívül én is protezsáltam a másik kettőt (az előbbit elsőnek, az utóbbit pedig harmadiknak jelöltem), és látod, mégse mentek velünk sokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Ez azért is érdekes, mert egy könnyedebb évadban a legsötétebb epizód nyert, míg egy sokkal komorabb évadban egy nagyon üdítő (talán a legkönnyedebb) epizód lett a győztes. A BH -t nem igazán nevezném könnyed résznek annak ellenére, hogy voltak könnyed pillanatai. A rész végi mészárlás önmagáért beszél. Ám való igaz, voltak ezerszer sötétebb epizódok is az évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Annyira nem volt jelentősége ebben az évadban, hogy nehéz sok pontot adni rá, mint főszereplőre. Szerintem a mellékszereplők kategóriában biztosan nagyobb sikere lett volna Legalább is szerintem Ez nem is baj. Padmé jó, hogy időnként megjelenik, de ennek az évadnak pont az volt ez egyik legnagyobb erénye, hogy igazán karakteres mellékszereplőket adott. Én örülnék, ha ez továbbra is így lenne. Térjenek vissza időnként ezek, és jöjjenek még újak, akik hasonlóan jók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. A BH -t nem igazán nevezném könnyed résznek annak ellenére, hogy voltak könnyed pillanatai. A rész végi mészárlás önmagáért beszél. Ám való igaz, voltak ezerszer sötétebb epizódok is az évadban. A mészárlás megtörtént, valóban, de nem nyomta rá a bélyegét egyáltalán a történet hangulatára. Ha erre az epizódra gondolok, sosem az ugrik be, hanem sokkal inkább Hondo és Obi-wan "baráti" csevegése, Sugi, ahogy vitatkozik Obi-wannal, Anakin, amikor tanítja a helyieket botot forgatni, Seripas, ahogy szégyenlősen előóvakodik biztonságos péncéljából, és a hasonló jelenetek. Ez az epizód egyszerűen kitűnik a többi közül ezzel az egyedi hangulatával, még ha nem is kapcsolódik szorosan a klónok háborújához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. A legjobb főszereplő kategóriában Rex lett a harmadik? Na, ez érdekes és egyben meglepő. Minden elfogultság nélkül, csodálkozom Ahsoka gyengélkedésén, holott tavaly ő vitte a pálmát. Talán az idei kevés szerepeltetése a fő ok, úgyhogy remélem a 3. évadban többet láthatjuk és az évad végi szavazás sem lesz ilyen "egyértelmű" ebben a kategóriában, mint idén. Aurra-nak viszont örülök, egyáltalán nem hittem volna, hogy elviszi a legjobb fejvadász díjat, olyan vetélytársakkal szemben, mint Bane, Embo, Sugi és társaik. Egyébként részemről is köszi a műsort, jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Embo!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Trench hatalmas veresége engem meglepett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Trench hatalmas veresége engem meglepett. Engem is. Szerintem remek karakter lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Szavazhattál volna, mert íme a bizonyság, hogy volt véleményed. Ennyi volt csak, a többi kategória nem érdekelt és a sorrendbe rakás sem Trench nálam mínusz pontot kapna, de hát ízlések és pofonok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Trench nálam is utolsó lett. Jó ellenfél volt, de valami borzasztóan nézett ki, és én ettől nem tudtam elvonatkoztatni. Arról nem is beszélve, hogy a többiek szerintem mind jobbak voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Na erről jól lemaradtm. Úgyvolt, hogy délután elmegyek haverhoz összerakjuk a gépet, aztán jövök haza. De elhúzodott, sör is előkerült aztán ott aludtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 31. Úgy látom az esetek többségében a kedvenceim győztek. A Bounty Hunters a nagy kedvenceim közé tartozik. Örülök, hogy Hondo, Aurra és Embo győztek. Kár, hogy a legjobb főszereplő nem Anakin lett. A mostani évadban nyújtott alakítása csúcs szuper volt. Jó látni, hogy egyre több, olyan dolgot tesz, amit nem illik Jedinek megtennie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Szerintem nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Engemis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Szerintem nem. Engemis Kifejtenéd bővebben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Kifejtenéd bővebben? Jah, nem ártana. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.