Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ma a TCW -t ünnepeljük. Igazad van. Meg kell adni a módját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Jöjjön a LEGJOBB ŰRJÁRMŰ kategória: ARC-170-es vadász: állig fegyverzett háromszemélyes ostromgép, melyet bár eddig nem sokat láthattunk képernyőn, szokatlan formája mégis megragadja az embert figyelmét. Coronet: egy hercegnőnek járó hatalmas luxushajó, szinte mozgó város. Providence (Dreadnaught): egy hatalmas hadihajó, mely még egy Venator csillagrombolónak is igen komoly falat. Recusant: törékenynek tűnik, de a látszat csal. Valójában képes ölre menni még a Venatorokkal is. Slave I: repülő vasaló vagy gépi elefántfej, tök mindegy, minek nevezzük. Szokatlan formájával a Slave I kiemelkedik a tömegből. Venator csillagromboló: a klasszikus forma megtestesítője, a Birodalmi csillagromboló előhírnöke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nekem meg eprem van. Nekem meg rakott krumplim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nekem meg herótom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Venator forever! Asszem tavaly is ő nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nekem meg herótom Ugyan mitől? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Venator forever! Asszem tavaly is ő nyert. Is? Honnan veszed, hogy idén is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. (szerkesztve) Venator forever! Asszem tavaly is ő nyert. Ha rajtam múlik, akkor most is ez fog. Olyan, mint Coruscant, nem lehet megunni. Szerkesztve: 2010. Május 29. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam itt egyértelműen a szepi hajók voltak a befutók, talán mert úgy éreztem, hogy a köztársaság felül van reprezentálva ilyen téren. De 2.-nak azért a Coronetet jelöltem. Remek helyszín egy csodás epizódhoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ugyan mitől? Hát, mondjuk a felsoroltak közül a pezsgőtől, de a rakott krumpli sem sorolandó a kedvenceim közé Az eper viszont gyühet Én ezúttal a Recusantra szavaztam, de őszintén bevallom, a jelöltek közül egyik sem fogott meg igazán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Bár utálok vasalni, mégis a Slave I-re adtam le a 6 pontot. Talán az egyedisége az, ami megfogott. A 2. helyre a Venator került, ami szerintem esélyesebb a győzelemre, de ez van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Is? Honnan veszed, hogy idén is? Csak a vágyaimat vetítettem ki. Lok Durddal értek egyet amúgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hát, mondjuk a felsoroltak közül a pezsgőtől, de a rakott krumpli sem sorolandó a kedvenceim közé Majd kapsz melléjük egy kis szódabikarbónát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nekem a Coronet egyáltalán nem tetszett. Pedig az a legnőiesebb jármű, elismerem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Lok Durddal értek egyet amúgy. Te mocskos szeparaitsta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Majd kapsz melléjük egy kis szódabikarbónát. Egyem azt a gondoskodó szíved Nekem a Coronet egyáltalán nem tetszett. Pedig az a legnőiesebb jármű, elismerem. Hehe, ez jó, ilyen megközelítést sem hallottam még Star Wars hajóra. Nekem sem tetszik, olyan, mint egy defektes kalapács. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Legjobb űrjármű VENATOR OSZTÁLYÚ CSILLAGROMBOLÓ Jango Fett és később Boba Fett űrhajója, azaz a Slave I nagyon erősen tört az élre. Nem hiába, a vasaló formájú hajó szeizmikus tölteteinek és lézerágyúinak a legtöbb űrhajó nem tudott ellenállni. Kivétel egyet: a Venator osztályú csillagrombolót. Hiába az egzotikus forma, egy csillagrombolót nem lehet leszorítani a trónjáról. A Venator sikeresen megvédte tavaly szerzett első helyét. A turbólézerek sora még a legmakacsabb konkurenciát is visszakozásra készteti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nekem a Coronet egyáltalán nem tetszett. Pedig az a legnőiesebb jármű, elismerem. Nekem se jött be a külseje, de a belső terei már annál inkább. Te mocskos szeparaitsta Most lebuktam, mint a gyöngyhalász. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Na végre 1 győzelem Már hozom is a befagyasztott Solo kezéből a pezsgőt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam csak a második lett de ez se rossz elsőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ez az! A kis kedvencem tovább ülhet a trónon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Te mocskos szeparaitsta Ne félj Ody, "E perctől fogva a Szeparatista Szövetség védelme alatt állsz" Dzséjt téged meg mindjárt defoliállak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. (szerkesztve) Nem lepődtem meg, ilyen is kell. Már hozom is a befagyasztott Solo kezéből a pezsgőt A hátrabilincselt kezéből? Szerkesztve: 2010. Május 29. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ez az! A kis kedvencem tovább ülhet a trónon. Méghogy kicsi? Kac-kac-kac. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Hehe, ez jó, ilyen megközelítést sem hallottam még Star Wars hajóra. Pedig már ránézésre látszik, hogy egy nőt, egy hercegnőt szolgál. Nagystílű, a belseje is csupa dísz, és túl sok rajta az ablak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Éljen a Venator! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. A hátrabilincselt kezéből? Emlékeim szerint maga előtt volt a keze, és az egyikben egy Don Perignon volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Méghogy kicsi? Kac-kac-kac. Tudod, viszonyítás kérdése. Az Executorhoz vagy a Halálcsillagokhoz viszonyítva kicsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Tudod, viszonyítás kérdése. Az Executorhoz vagy a Halálcsillagokhoz viszonyítva kicsi Csakhogy amazokra nem lehetett szavazni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Méghogy kicsi? Kac-kac-kac. Az én drága csillagos virágom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.