Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a második évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jöjjön a LEGJOBB ŰRJÁRMŰ kategória:

ARC-170-es vadász: állig fegyverzett háromszemélyes ostromgép, melyet bár eddig nem sokat láthattunk képernyőn, szokatlan formája mégis megragadja az embert figyelmét.

Coronet: egy hercegnőnek járó hatalmas luxushajó, szinte mozgó város.

Providence (Dreadnaught): egy hatalmas hadihajó, mely még egy Venator csillagrombolónak is igen komoly falat.

Recusant: törékenynek tűnik, de a látszat csal. Valójában képes ölre menni még a Venatorokkal is.

Slave I: repülő vasaló vagy gépi elefántfej, tök mindegy, minek nevezzük. Szokatlan formájával a Slave I kiemelkedik a tömegből.

Venator csillagromboló: a klasszikus forma megtestesítője, a Birodalmi csillagromboló előhírnöke.

Hozzászólás ideje:
Venator forever! :D Asszem tavaly is ő nyert.
Ha rajtam múlik, akkor most is ez fog. :lol: Olyan, mint Coruscant, nem lehet megunni. :D

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Nálam itt egyértelműen a szepi hajók voltak a befutók, talán mert úgy éreztem, hogy a köztársaság felül van reprezentálva ilyen téren. De 2.-nak azért a Coronetet jelöltem. Remek helyszín egy csodás epizódhoz

Hozzászólás ideje:
Ugyan mitől? :D

Hát, mondjuk a felsoroltak közül a pezsgőtől, de a rakott krumpli sem sorolandó a kedvenceim közé :D Az eper viszont gyühet :lol:

Én ezúttal a Recusantra szavaztam, de őszintén bevallom, a jelöltek közül egyik sem fogott meg igazán.

Hozzászólás ideje:
Hát, mondjuk a felsoroltak közül a pezsgőtől, de a rakott krumpli sem sorolandó a kedvenceim közé :lol:
Majd kapsz melléjük egy kis szódabikarbónát. :D
Hozzászólás ideje:
Majd kapsz melléjük egy kis szódabikarbónát. :lol:

Egyem azt a gondoskodó szíved :D

Nekem a Coronet egyáltalán nem tetszett. Pedig az a legnőiesebb jármű, elismerem. :D

Hehe, ez jó, ilyen megközelítést sem hallottam még Star Wars hajóra. Nekem sem tetszik, olyan, mint egy defektes kalapács.

Hozzászólás ideje:

Legjobb űrjármű

VENATOR OSZTÁLYÚ CSILLAGROMBOLÓ

k8hzo7cyi9ik8uhd2dpt.jpg

Jango Fett és később Boba Fett űrhajója, azaz a Slave I nagyon erősen tört az élre. Nem hiába, a vasaló formájú hajó szeizmikus tölteteinek és lézerágyúinak a legtöbb űrhajó nem tudott ellenállni. Kivétel egyet: a Venator osztályú csillagrombolót. Hiába az egzotikus forma, egy csillagrombolót nem lehet leszorítani a trónjáról. A Venator sikeresen megvédte tavaly szerzett első helyét. A turbólézerek sora még a legmakacsabb konkurenciát is visszakozásra készteti.

Hozzászólás ideje:
Te mocskos szeparaitsta :lol:

Ne félj Ody, "E perctől fogva a Szeparatista Szövetség védelme alatt állsz" :D

Dzséjt téged meg mindjárt defoliállak! :D

Hozzászólás ideje:
Ez az! A kis kedvencem tovább ülhet a trónon. :D
Méghogy kicsi? Kac-kac-kac. :lol:
Hozzászólás ideje:
Hehe, ez jó, ilyen megközelítést sem hallottam még Star Wars hajóra.
Pedig már ránézésre látszik, hogy egy nőt, egy hercegnőt szolgál. Nagystílű, a belseje is csupa dísz, és túl sok rajta az ablak. :lol:
Hozzászólás ideje:
Tudod, viszonyítás kérdése. Az Executorhoz vagy a Halálcsillagokhoz viszonyítva kicsi :lol:
Csakhogy amazokra nem lehetett szavazni. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.