Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

állítólag ezek a törölt jelenetek:

* Eight exclusive deleted scenes with introductions: The Fuel Tank, Shaking Grievous, Palpatine's Efforts, Shaak Ti's Destiny, Birth of a Rebellion, Yoda's Escape from Kashyyyk (extended), an Old Friend, the Far Planet of Dagobah, a Deathly Building (extended)

Ez az!!!!

Hozzászólás ideje:
állítólag ezek a törölt jelenetek:

* Eight exclusive deleted scenes with introductions: The Fuel Tank, Shaking Grievous, Palpatine's Efforts, Shaak Ti's Destiny, Birth of a Rebellion, Yoda's Escape from Kashyyyk (extended), an Old Friend, the Far Planet of Dagobah, a Deathly Building (extended)  

Ez az!!!!

Ja és ezek közül a kedvencem:

OLD FRIEND!!!! VAJON KI LEHET AZ???

QUI GON JINN!!! HURRá!!!;)) egyelőre nem élem magam bele, de ki más lehetne??:)

Hozzászólás ideje:

Huhúúú! Bárcsak igaz lenne!

Lássuk csak:

The Fuel Tank: a film elején az üzemanyagtartályos kalandozás. Végülis számítani lehetett rá, hogy lesz valami akciójelenet is az extrákban.

Shaking Grievous: ez melyik?

Palpatine's Efforts: Remélem, ez az Anakin-Palpatine beszélgetés Obi-Wan búcsúja után... ;)

Shaak Ti's Destiny: Vajon az Anakin általi, vagy még a Grievous általi?

Birth of a Rebellion: Erről már hallottunk.

Yoda's Escape from Kashyyyk (extended): Őrült Yoda?! "Vuki jó, enni vukit... hehehe..." :)

An Old Friend: Ha ez az, amire számítok, más extra már nem is nagyon kell nekem... talán csak annyi, hogy ezt a filmbe kéne visszatenni, nem a 2. lemezre :)

The Far Planet of Dagobah: ez a kis szösszenet bizony a mozifilmbe sem ártott volna. Nem az extrák közé tenném ezt a pár másodpercet, hanem vissza a helyére.

A Deathly Building (extended): ezt sem tudom pontosan, mi lehet.

Hozzászólás ideje:

Hát ez annyira jól hangzik, hogy már túl jól hangzik... én még várok a lelkesedéssel, de azért titkon bizakodok (a Shaak Ti's destiny nagyon érdekesen hangzik ;) ). De nem úgy volt, hogy például Liam Neeson-nal nem is forgattak, mert olyan hamar elvetették azt az ötletet?

Hozzászólás ideje:

De, azt mondták. Viszont ezt nehezem hiszem el, mert az áprilisban kikerült forgatókönyv csaknem végleges verzió, nem sokban tér el a filmtől, és érződik, hogy már "vágva" van a forgatáson használt anyaghoz képest. Mégis szerepel benne ez az egy jelenet, amit állítólag már cirka egy éve kidobtak a történetből, és még a previzualizációt sem csinálták meg hozzá (vagy talán csak azt, nem vagyok biztos benne). Gyanús...

Hozzászólás ideje:

McCallum nagyon hazudós.Olyat is nyilatkozott már, hogy Chewbacca és Mon Mothma nem lesz benne a filmben.Liam Neeson szerint vettek fel vele jeleneteket.Legalábbis ezt nyilatkozta. ;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

WOW ;)

The Fuel Tank: nem is meglepő, hogy ezt berakják, de ez tényleg csak az extra lemezre kell.

Shaking Grievous: ez totál homály, mi a fene akar ez lenni?

Palpatine's Efforts: hát ha ez az, amit Simon Z mond, akkor jó lenne a filmbe. Szerintem ez inkább az, amikor Palpatine a párbaly közben buzdítja Anakint, hogy használja nyugodta a Sötét Oldalt és fókuszáljon a dühére. Ez viszont nem lenne jó a filmbe, mert túl nyílvánvalóvá tenné ki a Sith és Anakinnak egyszerűen süket-vaknak kellene lennie, hogy ez ne essen le neki, az extrák között viszont ott a helye.

Shaak Ti's Destiny: ez érdekes. Valójában se a Grievous féle megoldást, se az Anakin féle megoldást nem látnám szívesen a filmben (egyik se illik bele), de az Extrák között mindenképpen.

Birth of a Rebellion: mindenképpen a filmben a helye szerény véleményem szerint.

Yoda's Escape from Kashyyyk (extended): nem lenne nagy tragédia ha kimaradna, de én személy szerint örülnék, ha a filmbe kerülne bele. A Kashyyykról történő szökés szerintem kicsit összecsapott, ez felengedné.

An Old Friend: ha ez az, amire én is gondolok, már pedig miért ne lenne az, hiszen csak egy valakit illettek az Old Friend jelzővel, akkor azt mindennél jobban a filmben szeretném látni.

The Far Planet of Dagobah: ez egy olyan jelenet aminél az sem zavarna ha a filmben lenne és az sem, ha az Extrák között. De jobb lenne, ha a filmbe kerülne, bár megtörné a végét.

A Deathly Building (extended): szerintem ez Anakin tarolása kibővítve a Szepi Tanácsban. Pl onnét kihagyták a techno unios fickó megfolytását. Az nem lenne rossz a filmben, bár a hiánya sem zavar.

Hozzászólás ideje:

Palpatine's Efforts: hát ha ez az, amit Simon Z mond, akkor jó lenne a filmbe. Szerintem ez inkább az, amikor Palpatine a párbaly közben buzdítja Anakint, hogy használja nyugodta a Sötét Oldalt és fókuszáljon a dühére. Ez viszont nem lenne jó a filmbe, mert túl nyílvánvalóvá tenné ki a Sith és Anakinnak egyszerűen süket-vaknak kellene lennie, hogy ez ne essen le neki, az extrák között viszont ott a helye.

Ezt nem hiszem, mert akkor ott lenne, hogy extended, hiszen egy meglévő jelenetet pótol ki. Nagyon bízom az én verziómban... ;) Már ha egyáltalán igaz a hír. Kéne ide egy Tibur, aki a Star Wars szeme, füle, és szája a magyar fórumon. :)

Az Anakin-féle Shaak Tivel az a bajom, hogy az kb. 10 másodperc. Ennyit kár betenni az extrák közé, ezért inkább a Grivisre tippelnék, bár az se lenne sokkal hosszabb.

Hozzászólás ideje:

Szerintem még ne éljétek bele magatokat. Anno az ep.2-nél is jöttek ilyen listák azt a fele se volt igaz. Söt emlékszem a hivatalos bejelentés elött egy nappal is kiszivárgott egy lista, de aztán kiderült, hogy pár jelenetben tévedtek. Én majd akkor hiszem, ha a hivatalos oldal is bejelentette.

Hozzászólás ideje:

Nem éljük bele magunkat, csak megmozgatjuk a fantáziánkat. Valóban korán van még az ilyen listákhoz. De addig is van miről csevegni. ;)

Anno kijött egy harmincvalahány tételből álló lista arról is, hogy mi mindent akar Lucas megváltoztatni a régi trilógiában a DVD-kiadásra, és persze kamu volt az egész. De volt benne egy csomó elgondolkodtató elem is. Ha másra nem, erre jó volt.

Hozzászólás ideje:
Shaak Ti's Destiny: ez érdekes. Valójában se a Grievous féle megoldást, se az Anakin féle megoldást nem látnám szívesen a filmben (egyik se illik bele), de az Extrák között mindenképpen.

Én annak örülnék, ha mindkét verzióba beleleshetnénk.

Grivi kinyírja ShaakTi-t vágás, Anakin kinyírja ShaakTi-t. Persze, valamelyik intro majd magyarázza, hogy előbb ezt akarták, aztán ezt, de kivágódott.

Hozzászólás ideje:

De legalább látnánk, amint Anakin egy Jedi mestert öl meg. Vagy ezt ne akarjuk látni?

Azt a változatot szívesen látnám a filmben, de megvagyok nélküle. Miért nem illik bele?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Miért nem illik bele?

A 66-os parancs végrehajtásának az üteme és hangulata olyan kimértté vállt, hogy abba én legalábbis nem tudnék törés nélkül jelenetet beilleszteni. Anakin nyomul a klónok élén, ide nem fér, utánna jön a bolygókon történő kivégzések, aztán végül visszatérünk a Templomba. Láthatunk egy távoli képet az általános mészárlásról, aztán Anakin belép a kicsik közé. A zene, a képek, a jelenetek egymás után, egyszerűen nagy mértékben át kéne szabni, hogy bele passzoljon egy új coruscanti jelenet.

Ráadásul szvsz Shaak Ti halála is idétlen, ha jól tudom a szobájában, meditálás közben szúrja le Anakin hátulról. Hogy nem vette észre, hogy a Templom ostrom alatt és egy Sith osont mögé a magánkamrájában?

Hozzászólás ideje:

Szerintem sincs sok értelme ennek a Shak Ti halálnak. Ráadásul még meditált is, akkor hogy a fenébe nem érezte a tőle két méterre megnyilvánuló sötét oldalt? Elég gyengének lenne beállítva szegény.

Max. az extrák között tudom elképzelni, mint érdekességet.

Hozzászólás ideje:
Szerintem sincs sok értelme ennek a Shak ŰTi halálnak. Ráadásul még meditált is, akkor hogy a fenébe nem érezte a tőle két méterre megnyilvánuló sötét oldalt? Elég gyengének lenne beállítva szegény.  

Nekem tetszene, bár az is fura hogy amíg a többieket gyilkolják, addig ő a kis kamrájában meditál... :)

Hozzászólás ideje:
Szerintem sincs sok értelme ennek a Shak Ti halálnak. Ráadásul még meditált is, akkor hogy a fenébe nem érezte a tőle két méterre megnyilvánuló sötét oldalt? Elég gyengének lenne beállítva szegény.  

Hogy a fenébe nem érezte???

Úgy ahogy Yoda az ep2 ben Palpival szemben...Csak gyús arckifejezést használt a végén, de miközben a szakadárokról meg háborúról beszéltek Ő sem látta érzelte az előtte lévő sithet, pedig az is kb 2-3 méterre ült előtte...

:P :shock: :P :57:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.