Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Mi a legjobb SW játék? 91 felhasználó szavazott

1. 1. Mi a legjobb SW játék?

• X-Wing és társai (Tie fighter)
      3
    • Rouge Sqadron
      2
    • Jedi Knight széria
      20
    • Galactic Battlegrounds
      1
    • Republic Commando
      12
    • Battlefront
      4
    • Battlefront II
      12
    • Episode I: Racer
      0
    • The Phantom Menace
      5
    • KOTOR 1-2
      21
    • Empire At War
      3
    • más
      7

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Új infó szivárgott ki a The Old Republicról. A Fejlesztők már korábban megígérték, hogy nem csak Jedikkel lehet majd játszani, hanem más karakterekkel is. Állítólag lesznek külön fejvadász kasztok is. :)

Hozzászólás ideje:

Valaki! Akárki (aki ért hozzá)! Segítség!

A Battlefront 2 az egyik kedvenc játékom és valami miatt tönkrement.

Egyszer a húgom nézte az ep.5-öt és kedvet kaptam a Hoth játszásához.

Amikor indítottam volna a pályát kidobott a Windowsba(még mielőtt "loading"-olni kezdett volna)

Jó, ilyen néha megesik-megpróbáltam mégegyszer akkor sem ment(pedig már 1 hónapja nem moddingoltam és nem volt semmi baja)

Gondolom valami vírus miatt ilyen mert eddig semmi baja nem volt-egyik vírusírtó sem talált semmit(AVG8.0+Spyware Terminator).

Jó, akkor újra telepítem a gépen lévő CDképről(volt már rá példa hogy megoldotta)-a hiba még mindig megvan.

Biztos sérült a gépen lévő CDkép( :D ) akkor elkérem a haverom DVD-jét amiről régen megvolt-még mindig nem működik.

Jó, akkor lehet hogy minden sérült-leszedem netről-a hiba nem adja fel.

Jobban megnézem-a(GameData/) data1 data2...data7(WinRAR Archive) ne elinditható(pontosabban:The archive is either in unknown format or damaged)(de az utána lévő engine32 ugyan ilyen formátumban megnyitható).

Egyik haverom se tudott segíteni és tudom hogy ez a fórum nem erre való de végő elkeseredségemben nem tudok máshova fordulni.

Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni. :D

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Érdekes lesz! És örülök, hogy egy SW játék jön. Remélem azért nem csak nagyon kicsi gyerekeknek csinálják... :)

Hozzászólás ideje:
Így elsőre elég gagyinak tűnik :)

Legalább futni fog a gépemen... :)

Egyébként a videó, ami a másik topikba lett linkelve, abban így mutatják a főgonoszokat, köztük Cad Bane-t. Az a pár másodperc tuti a második évadból van... :)

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Bár én nem játszom videójátékokat (ezt csak a remek SW játékok terén sajnálom néha egy kicsit :D ), de ez a videó iszonyú jól néz ki :)

Hozzászólás ideje:
Sajnos még soká. Még nincs dátum. Ha saccolnom kéne leghamarabb 2011-2012 körül számíthatunk az első lemezre.

Állítólag 8 játszható karakter lesz, és az, hogy két ember ugyanazt a karaktert választja, nem jelenti, hogy ugyanazt a vonalat járják végig, vagyis nagyon nagy hangsúlyt fektetnek az tervezők a történetre. A játék megjelenése kb 2010 elejére tehető.

Hozzászólás ideje:
Állítólag 8 játszható karakter lesz, és az, hogy két ember ugyanazt a karaktert választja, nem jelenti, hogy ugyanazt a vonalat járják végig, vagyis nagyon nagy hangsúlyt fektetnek az tervezők a történetre. A játék megjelenése kb 2010 elejére tehető.

Ilyen hamar? Hú, de jó. :)

Hozzászólás ideje:

Új kaszt az SW: ToR-ban: smuggler, amolyan csempész fajta a szememben. Egyre hangulatosabbnak ígérkezik ez a játék! :)

Hozzászólás ideje:

A smugler mondjuk pont a csempészek fajtája :) Érdekesek lehetnek majd, de csak ha elég szabad kezet kapnak és tényleg lehet majd csempészedni. Jópofa lenne megtudni, milyen az, mikor meglátunk egy finánchajót, kiszórjuk az árut, aztán a megbízó vérdíjat tűz ki a fejünkre.

Hozzászólás ideje:

Simán! ;) Én ezeket Fejdvadász-questeknek tudom elképzelni. Mondjuk levadászhatunk egy-egy npc-ét, de nagyot ütne, ha nem csak npcét, hanem pl. mások karakterét is levadászhatnánk.

Hozzászólás ideje:
Simán! ;) Én ezeket Fejdvadász-questeknek tudom elképzelni. Mondjuk levadászhatunk egy-egy npc-ét, de nagyot ütne, ha nem csak npcét, hanem pl. mások karakterét is levadászhatnánk.

Mondjuk egy csempészt kasztbelit, aki nem teljesítette a megbízását, ezért vérdíjat tűztek ki a fejére. Milyen jó lenne már egy ilyen rendszer. Egy Sith karakter, akinek dolgozik egy csempész karakter. Ha a csempész nem teljesíti a megbízását, a Sith ráküldhet egy fejvadász karaktert, aki levadászhatja a csempészt, de az is megölheti a fejvadászt. A fejvadásznak bonyolítani lehetne a dolgát úgy, hogy szabályosan ki kéne nyomoznia, hol bujkál a csempész, és ha ez sikerül, az "élve vagy halva" függvényétől megölni, vagy elfogni egy csapda keretében. Ugyanakkor a csempész rejtőzés mellett dolgozhat azon, hogy visszafizesse a tartozását a Sithnek, vagy kiderítheti, ki a fejvadász a nyomában, és ha felbukkan, megölheti. Na ez lenne az igazi Star Wars feeling ;)

Hozzászólás ideje:

Nekem a cirkálók nagyon Acclamatoroknak tűntek a vadászgépek Eta-2-nek a fő sith pedig maszk nélküli Vadernek

Szerk: jah és a transzport pedeig Republi Attack Shuttle a csajszi meg tiszta Boba

Így elnézve nam volt túl sok fantázia a készítőkben

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.