Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Meg nekünk is. Én már annyira megszerettem hogy nagyon durván sokkolna a halála. Padmét is szerettem és durván sokkolt a halála, de ami szükséges, az szükséges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Csak Ahsoka halála nem szükséges, ellenben Padmé halálával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Padmét is szerettem és durván sokkolt a halála, de ami szükséges, az szükséges. Ashoka halála nem szükséges ahogy Dzséjt is írja. De szerintem Padméé sem volt az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. De szerintem Padméé sem volt az. Mivel róla tudtuk, hogy halott volt, és azt is, hogy Leia nagyon kiskorában halt meg - hisz tényleges emlékei nincsenek róla -, így az mindenképpen szükséges volt. És mivel tagja volt a főszereplő hármasnak, a sorsát a vásznon kellett elvarrni (bár ez utóbbi valóban nem feltétlen kellett volna, de ha nem történik meg a vásznon, akkor egy elég nagy űr marad, meg amúgy is béna húzás lett volna, mint Bail sorsa). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Mivel róla tudtuk, hogy halott volt, és azt is, hogy Leia nagyon kiskorában halt meg - hisz tényleges emlékei nincsenek róla -, így az mindenképpen szükséges volt. És mivel tagja volt a főszereplő hármasnak, a sorsát a vásznon kellett elvarrni (bár ez utóbbi valóban nem feltétlen kellett volna, de ha nem történik meg a vásznon, akkor egy elég nagy űr marad, meg amúgy is béna húzás lett volna, mint Bail sorsa). Simán elbujdokolhatott volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. A következő OFF -ot törlöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Érdekes apróság - persze nem biztos, hogy így van - de elképzelhető, hogy Yoda itt kezdi meg kialakítani azt bizonyos jó kapcsolatát a vukikkal, amiről az Ep3-ban beszél. Az epizód végén legalábbis nagyon barátságosan diskurálnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Érdekes apróság - persze nem biztos, hogy így van - de elképzelhető, hogy Yoda itt kezdi meg kialakítani azt bizonyos jó kapcsolatát a vukikkal, amiről az Ep3-ban beszél. Az epizód végén legalábbis nagyon barátságosan diskurálnak. Vagy már korábbról ismerték egymást. Tarfful és Yoda beszélgetése jó ötlet volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Na megvan hogy hívják azokat a kis sárga izéket. Convor! Ami meg vadászott rájuk az pedig Trandoshan majom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Találtam egy apró bakit. Miután Chewie és Ahsoka összeguberálták a jeladóhoz szükséges alkatrészeket, belerakták egy dobozba, de a trandoshai sniper próbálkozása után senki nem viszi a dobozt a rejtekhelyre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Találtam egy apró bakit. Miután Chewie és Ahsoka összeguberálták a jeladóhoz szükséges alkatrészeket, belerakták egy dobozba, de a trandoshai sniper próbálkozása után senki nem viszi a dobozt a rejtekhelyre. Visszamentek érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Ami meg vadászott rájuk az pedig Trandoshan majom. Más néven momong. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Érdekes apróság - persze nem biztos, hogy így van - de elképzelhető, hogy Yoda itt kezdi meg kialakítani azt bizonyos jó kapcsolatát a vukikkal, amiről az Ep3-ban beszél. Az epizód végén legalábbis nagyon barátságosan diskurálnak. Szerintem az ő történetük sokkal korábbra vezethető vissza. Tudom, nem éppen a legjobb EU forrás, de a klasszikus Clone Warsban az a hátas, amin Yoda lovagol, egy kybuck, amely a Kashyyykon őshonos, nem kizárt, hogy a vukiktól kapta korábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RandomPadawan Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. (szerkesztve) Nekem tetszet ez a rész egy méltó befejezés ennek az évadnak. Remélem lesz még ilyan hasonló rész és megint lesznek benne a vukik. A vége is szép volt. Yoda mester aranyosan tud mosolyogni . Szerkesztve: 2011. Június 16. - RandomPadawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Végre megnéztem szinkronosan is. Remek volt! A legjobb évadzáró a TCW történetében, mert kerekké teszik az egész évadot. Főleg Ahsoka jellemfejlődése szempontjából. Hamarosan jön az évadértékelőm is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Mindkét rész fantasztikusan jó volt szinkronosan. Méltó évadzáró volt ez a dupla epizód. Bár én már várnék egy olyan évadzárást is, ami cliffhangerrel végződik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Bár én már várnék egy olyan évadzárást is, ami cliffhangerrel végződik. A Hostage Crisis vége sok minden volt, de befejezett semmiképp. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. A Hostage Crisis vége sok minden volt, de befejezett semmiképp. Én olyanra gondoltam, hogy egy folytatásos történetet elindítanak mondjuk egy 3 részest, aztán 1. részével érne véget az adott évad egy kicsit nagyobb cliffhanger-rel, mint a Hostage Crisis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Én olyanra gondoltam, hogy egy folytatásos történetet elindítanak mondjuk egy 3 részest, aztán 1. részével érne véget az adott évad egy kicsit nagyobb cliffhanger-rel, mint a Hostage Crisis. OFF Mivel minden évad (legalábbis ezidáig) alfejezetekre van bontva, nem hiszem, hogy lesz olyan történetszál, ami egyik évad végéről átkerül a következő elejére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Ne is legyen. Jobb is ez így, hogy viszonylagosan minden évad egy kerek egész. Kicsit kilóg az a Hostage Crisis, nem is értem miért kellett azt az első évadba még beleszuszakolni, mikor a Liberty on Ryloth tökéletes évadzáró lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Még mindig magával ragadó ez a záró duológia. Hihetetlen amit Ahsokával és magával a sorozattal műveltek fejlődés terén. Ilyenkor mosolygok azokon az embereken, akik szerint a TCW a 10-15 éves korosztálynak készült sorozat. Persze akik ezt állítják, javarészt csak a mozifilmet, legjobb esetben az 1. évadot látták. Viszont már igazán jöhetne a 4. évad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Véleményem szerint is magasan a legjobb évadzáró. Kíváncsi vagyok ezek Ahsokára.A negyedik évad pedig nem egész egy hónap múlva kezdődik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 20. Azta budos....Chewbacca?????!!!!! :vastaps: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 17. Még mindig kicsit érdekesnek tartom ezt a duológiát. Valahogy szervesen semmihez sem köthető, kicsit kilóg az évadból, de talán még a sorozatból is. Ezzel együtt tetszett, és fontos állomása ez Ahsoka fejlődésének. Ezen kívül hatalmas piros pont a trófea teremben elhelyezett ínyenc falatokért, pl. a több ezer éves Mandalore-i harci sisakért és társaiért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Ezzel együtt tetszett, és fontos állomása ez Ahsoka fejlődésének Ez nem elég szerves kötelék? De szerintem a háborúhoz is eléggé jól kötődik azáltal, hogy ebben a sztoriban kezdődik meg Felucia visszafoglalása. Plusz jelentős lépés ez Ahsoka és Anakin kapcsolatában is. Tessék, már legalább három szerves kapcsolódás van az évadhoz, a sorozathoz meg aztán pláne, hiszen so epizóddal ellentétben ebben legalább van klón háború is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Ez nem elég szerves kötelék? De szerintem a háborúhoz is eléggé jól kötődik azáltal, hogy ebben a sztoriban kezdődik meg Felucia visszafoglalása. Plusz jelentős lépés ez Ahsoka és Anakin kapcsolatában is. Tessék, már legalább három szerves kapcsolódás van az évadhoz, a sorozathoz meg aztán pláne, hiszen so epizóddal ellentétben ebben legalább van klón háború is. Jogos, de nem tudom megmagyarázni. Valahogy nekem mindig kicsit kilóg a hangulata, vagy nem tudom mi miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Nem lehet, hogy a látványvilága miatt? Kicsit olyan mintha egy Tim Burton világban játszódna. Egyébként én imádom. Az egyik kedvenc sztoriszálam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Nem lehet, hogy a látványvilága miatt? Kicsit olyan mintha egy Tim Burton világban játszódna. Egyébként én imádom. Az egyik kedvenc sztoriszálam. Lehetséges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Furcsa, én se igazán érzem, hogy hangulatilag vagy bármilyen egyéb szempontból kilógna a sorozatból. Voltak kifejezetten rendhagyó részek (mint pl. az R2-3PO kaland), de ezt sose éreztem annak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. A különleges hangulatot én sem éreztem, egy Predatorra hajazó nagyon jó történeti szál volt, semmi több. Egyébként a sorozat legkülönlegesebb hangulatú, rendhagyó része szerintem A Sunny Day in the Void volt az ötödik évadból. Emlékeim szerint meg is osztotta a nézőket itt a fórumon (én rajongtam érte ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.