Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

3x22 - Wookiee Hunt

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Meg nekünk is. Én már annyira megszerettem hogy nagyon durván sokkolna a halála.

Padmét is szerettem és durván sokkolt a halála, de ami szükséges, az szükséges.

Hozzászólás ideje:

Padmét is szerettem és durván sokkolt a halála, de ami szükséges, az szükséges.

Ashoka halála nem szükséges ahogy Dzséjt is írja. De szerintem Padméé sem volt az.

Hozzászólás ideje:

De szerintem Padméé sem volt az.

Mivel róla tudtuk, hogy halott volt, és azt is, hogy Leia nagyon kiskorában halt meg - hisz tényleges emlékei nincsenek róla -, így az mindenképpen szükséges volt. És mivel tagja volt a főszereplő hármasnak, a sorsát a vásznon kellett elvarrni (bár ez utóbbi valóban nem feltétlen kellett volna, de ha nem történik meg a vásznon, akkor egy elég nagy űr marad, meg amúgy is béna húzás lett volna, mint Bail sorsa).

Hozzászólás ideje:

Mivel róla tudtuk, hogy halott volt, és azt is, hogy Leia nagyon kiskorában halt meg - hisz tényleges emlékei nincsenek róla -, így az mindenképpen szükséges volt. És mivel tagja volt a főszereplő hármasnak, a sorsát a vásznon kellett elvarrni (bár ez utóbbi valóban nem feltétlen kellett volna, de ha nem történik meg a vásznon, akkor egy elég nagy űr marad, meg amúgy is béna húzás lett volna, mint Bail sorsa).

Simán elbujdokolhatott volna.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Érdekes apróság - persze nem biztos, hogy így van - de elképzelhető, hogy Yoda itt kezdi meg kialakítani azt bizonyos jó kapcsolatát a vukikkal, amiről az Ep3-ban beszél. Az epizód végén legalábbis nagyon barátságosan diskurálnak. :)

Vagy már korábbról ismerték egymást. :) Tarfful és Yoda beszélgetése jó ötlet volt.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Találtam egy apró bakit. Miután Chewie és Ahsoka összeguberálták a jeladóhoz szükséges alkatrészeket, belerakták egy dobozba, de a trandoshai sniper próbálkozása után senki nem viszi a dobozt a rejtekhelyre. :)

Visszamentek érte. :D

Hozzászólás ideje:

Érdekes apróság - persze nem biztos, hogy így van - de elképzelhető, hogy Yoda itt kezdi meg kialakítani azt bizonyos jó kapcsolatát a vukikkal, amiről az Ep3-ban beszél. Az epizód végén legalábbis nagyon barátságosan diskurálnak. :)

Szerintem az ő történetük sokkal korábbra vezethető vissza. Tudom, nem éppen a legjobb EU forrás, de a klasszikus Clone Warsban az a hátas, amin Yoda lovagol, egy kybuck, amely a Kashyyykon őshonos, nem kizárt, hogy a vukiktól kapta korábban.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nekem tetszet ez a rész egy méltó befejezés ennek az évadnak. Remélem lesz még ilyan hasonló rész és megint lesznek benne a vukik. A vége is szép volt. Yoda mester aranyosan tud mosolyogni :).

Szerkesztve: - RandomPadawan

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Mindkét rész fantasztikusan jó volt szinkronosan. Méltó évadzáró volt ez a dupla epizód.

Bár én már várnék egy olyan évadzárást is, ami cliffhangerrel végződik.

Hozzászólás ideje:

A Hostage Crisis vége sok minden volt, de befejezett semmiképp.

Én olyanra gondoltam, hogy egy folytatásos történetet elindítanak mondjuk egy 3 részest, aztán 1. részével érne véget az adott évad egy kicsit nagyobb cliffhanger-rel, mint a Hostage Crisis.

Hozzászólás ideje:

Én olyanra gondoltam, hogy egy folytatásos történetet elindítanak mondjuk egy 3 részest, aztán 1. részével érne véget az adott évad egy kicsit nagyobb cliffhanger-rel, mint a Hostage Crisis.

OFF

Mivel minden évad (legalábbis ezidáig) alfejezetekre van bontva, nem hiszem, hogy lesz olyan történetszál, ami egyik évad végéről átkerül a következő elejére.

Hozzászólás ideje:

Ne is legyen. Jobb is ez így, hogy viszonylagosan minden évad egy kerek egész. Kicsit kilóg az a Hostage Crisis, nem is értem miért kellett azt az első évadba még beleszuszakolni, mikor a Liberty on Ryloth tökéletes évadzáró lett volna.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Még mindig magával ragadó ez a záró duológia. Hihetetlen amit Ahsokával és magával a sorozattal műveltek fejlődés terén. Ilyenkor mosolygok azokon az embereken, akik szerint a TCW a 10-15 éves korosztálynak készült sorozat. Persze akik ezt állítják, javarészt csak a mozifilmet, legjobb esetben az 1. évadot látták.

Viszont már igazán jöhetne a 4. évad! :cool:

• 3 évvel később...
  • 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Még mindig kicsit érdekesnek tartom ezt a duológiát. Valahogy szervesen semmihez sem köthető, kicsit kilóg az évadból, de talán még a sorozatból is.

Ezzel együtt tetszett, és fontos állomása ez Ahsoka fejlődésének. Ezen kívül hatalmas piros pont a trófea teremben elhelyezett ínyenc falatokért, pl. a több ezer éves Mandalore-i harci sisakért és társaiért. :)

Hozzászólás ideje:

Ezzel együtt tetszett, és fontos állomása ez Ahsoka fejlődésének

Ez nem elég szerves kötelék? :P De szerintem a háborúhoz is eléggé jól kötődik azáltal, hogy ebben a sztoriban kezdődik meg Felucia visszafoglalása. Plusz jelentős lépés ez Ahsoka és Anakin kapcsolatában is. Tessék, már legalább három szerves kapcsolódás van az évadhoz, a sorozathoz meg aztán pláne, hiszen so epizóddal ellentétben ebben legalább van klón háború is. :)

Hozzászólás ideje:

Ez nem elég szerves kötelék? :P De szerintem a háborúhoz is eléggé jól kötődik azáltal, hogy ebben a sztoriban kezdődik meg Felucia visszafoglalása. Plusz jelentős lépés ez Ahsoka és Anakin kapcsolatában is. Tessék, már legalább három szerves kapcsolódás van az évadhoz, a sorozathoz meg aztán pláne, hiszen so epizóddal ellentétben ebben legalább van klón háború is. :)

Jogos, de nem tudom megmagyarázni. Valahogy nekem mindig kicsit kilóg a hangulata, vagy nem tudom mi miatt. :)

Hozzászólás ideje:

Furcsa, én se igazán érzem, hogy hangulatilag vagy bármilyen egyéb szempontból kilógna a sorozatból. Voltak kifejezetten rendhagyó részek (mint pl. az R2-3PO kaland), de ezt sose éreztem annak. :)

Hozzászólás ideje:

A különleges hangulatot én sem éreztem, egy Predatorra hajazó nagyon jó történeti szál volt, semmi több. Egyébként a sorozat legkülönlegesebb hangulatú, rendhagyó része szerintem A Sunny Day in the Void volt az ötödik évadból. Emlékeim szerint meg is osztotta a nézőket itt a fórumon (én rajongtam érte :) )

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.