Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nehéz elképzelnem, hogy ez a szőrmók elrettentőbb, mint a kegyetlen, fejvagdosó gladiátor. :D

Ha itt lennél amikor annyit mondok neki, hogy rózsabimbó, rögtön igazat adnál. :D
Hozzászólás ideje:

Már csak nekem kéne Sawyer-papát lecserélni. Na de kire? :hmm:

Senkire :P Nekem legalább öt éve ugyanez az avatarom, szóval nem kell elsietni a cseréket :D

Hozzászólás ideje:

Hamarosan jön a Hobo with shotgun :D Kell ennél több? :D

Azaz. :D

Karrde: Most nem is akarom majd ha lesz valaki aki méltó rá. Poénból gondoltam Bagwell-re de Odytól kapnék érte. :D

Hozzászólás ideje:

Karrde: Most nem is akarom majd ha lesz valaki aki méltó rá. Poénból gondoltam Bagwell-re de Odytól kapnék érte. :D

Nem szeretem Bagwellt, de miért kapnál érte? :D Az az avatarod akit akarsz, az egy dolog, hogy nekem tetszik-e. :D Pl. Karrde avatarját nagyon nem szeretem, ennek ellenére évek óta kínoz vele. :lol:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Inkább tőlem, mert ugye csípem Sawyer papát :evil:

Pl. Karrde avatarját nagyon nem szeretem, ennek ellenére évek óta kínoz vele. :lol:

Azért jól bírod cérnával :P

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem szeretem Bagwellt, de miért kapnál érte? :D Az az avatarod akit akarsz, az egy dolog, hogy nekem tetszik-e. :D Pl. Karrde avatarját nagyon nem szeretem, ennek ellenére évek óta kínoz vele. :lol:

Ezt most vettem észre. :D Marad még egyenlőre Sawyer. Igazából sosem érdekelt az avatarom, csak néha.

Hozzászólás ideje:

Kinek melyik a kedvenc avatara ezen a fórumon? :D

Szerintem a tiéd nagyon jó, ötletesen van megcsinálva.

Továbbá tetszik Pildié, MissKarrrde avatarja is jó, Oldie torokmetsző vérfarkas avatarja egyenesen rémisztő :D

Hozzászólás ideje:

Kinek melyik a kedvenc avatara ezen a fórumon? :D

Nekem a sajátom! :rock:

Viccet félretéve nagyon tetszik Pildi, Oldie ( :D ), kolmilan és Jake avatarja (már csak azért is, mert egy nagyszerű animációs filmből valóak). :)

Hozzászólás ideje:

Tök jó azt olvasni, hogy másoknak is tetszik az avatarom. :) Főleg, mert saját munka, még abból a korszakból való, amikor sokat rajzoltam. Manapság nincs ihletem erre.

A Ti avatarjaitokkal meg úgy vagyok, hogy amikor változik, akkor felfigyelek rá, de alapvetően már a képekhez kötöm az egyes embereket, így jobban szeretem, ha valakié stabil, mert így mindig egyből ráismerek. :D Egyébként nagyon ötletes (és pár esetben aranyos :)) avatarok vannak a fórumon úgy általában, ezért nincs külön kedvencem. :)

Hozzászólás ideje:

Pildi avatarja tényleg jó. :) Még tetszik Sky, Dzséjt és Phobos avatarja. Ez utóbbi láttán a Bane könyv óta mindig Githany-ra asszociálok.

Hozzászólás ideje:

Én már mindenki avatarját megszoktam, szinte egybeforrtak a hozzászólásokkal, így nem nagyon tudnék kiemelni senkit. Oldie torokmetszője még kissé szokatlan nekem, de majd az idő megoldja. :D

Egyébként a tiéd is jó, danityu, rövid ideig nekem is szinte pont ugyanez volt. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem a tiéd nagyon jó, ötletesen van megcsinálva.

Továbbá tetszik Pildié, MissKarrrde avatarja is jó, Oldie torokmetsző vérfarkas avatarja egyenesen rémisztő :D

Köszönöm.

Hozzászólás ideje:

Én régebben szinte hetente váltogattam az avatárjaimat, de szerencsére már leszoktam erről. :) Így már könnyebb beazonosítani engem. Nem valami nagy szám ez a mostani sem, de legalább olyan, amit én magam csináltam. :)

Hozzászólás ideje:

Én régebben szinte hetente váltogattam az avatárjaimat, de szerencsére már leszoktam erről. :) Így már könnyebb beazonosítani engem. Nem valami nagy szám ez a mostani sem, de legalább olyan, amit én magam csináltam. :)

Valami SW -s jobb lenne. :P

Én most váltottam először. Elég nehezen ment.

Remek lett az új!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.