Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Szép az az ezüst is. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. De nem így, 4 "meccslabdával"... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Valóban bosszantó, de párbajtőrben ez azért nem annyira ritka. Hogy mást ne mondjak, Szász Emese hasonlóképp nyert az első napon. Remélem, csapatban megszerzik a "fiúk" az aranyat, szerintem az javítana Imre lelkiállapotán. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Szilágyi Áron megtörte a zászlóvívők átkát. 5. arany Most már csak el kéne tudni aludni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Szép volt, Áron! Mondjuk félelmetes, hogy a párbajtőr mennyivel élvezhetőbb, mint a kard. Nagyon sokszor elmarad a katarzis, mert a zsűrinek kell eldönteni, hogy valójában kié is a pont. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Főleg a koreai ellen volt szembetűnő, mert mindegy volt, hogy együttes ütött vagy sem, a kis ferde szemű minden találatnak úgy örült, mintha egyszerre nyerné meg az olimpiát, a vb-t, az ázsia kupát és az európa bajnokságot... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Szilágyi Áron még csak 26 éves és már most legenda. Remélem még fényes sikerek várnak rá. Egyébként eddig felemás az olimpia. A vívók nagyon jók, három kiváló érem. A judo viszont eddig leszerepelt sajnos, pedig 4 éve azért itt volt ezüst- és bronzérem (emlékeim szerint). Az úszásban Katinkán és a számomra eddig totál ismeretlen Kenderesin kívül mindenki leszerepelt. Főleg Gyurta, Verrasztó D. és Cseh volt nagy csalódás, bár utóbbi javíthat még 100 pillangón (Verrasztó viszont a második számában már nem is indult el, őt nagyon sajnálom, mert készült vele egy roppant szimpatikus és sallangoktól mentes interjú a 444.hu-n, még az olimpia előtt). De a lányok ugyanígy, remélem Kapás még 800 méteren javítani fog (az a fő száma). Jakabos és Verrasztó E. mindig is "csak" európai szintű úszók voltak, nekik ez már nagyfalat, de azért így is csalódást keltő a szereplésük. A többiek pedig még fiatalok. Risztovtól sokat várok, de most kevés esélyt adok arra, hogy ismét nyerjen 10 km-en. De ugyanígy eddig szerencsétlenkednek csak a férfi vízilabdások (szerencsére a szerbek is), Sidi Pétertől többet vártam egy 5. helynél (már 4 éve is nagy csalódás volt a szereplése), ahogy Babostól is (főleg párosban). A kézilabda pedig fájóan hiányzik... Viszont Harcsa legalább megnyerte az első mérkőzését, kíváncsi leszek a folytatásra. Szóval ha nem lenne a hihetetlenül kiváló Katinka, ez az olimpia eddig leginkább Pekinghez hasonlítana. Nagy meglepetéseket eddig csak a már sokszor leírt vívás szállított. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. És még azért ott a kajak. Nekem valami azt súgja, hogy több arany lesz, mint 4 éve ( 8-nál többet várok, 9-et), de kevesebb összérem (olyan 13-14-et saccolnék most látatlanban). Amúgy a számok nyelvén, ha 8-nál több aranyérmet szereznénk, 1992 óta ez lenne a legsikeresebb olimpia, hiszen elsősorban az arany rangsorol az éremtáblázaton. Hajrá fiúk-lányok! Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Nagyon szépen teljesítünk eddig az olimpián. Az mondjuk kemény, hogy Hosszú milyen szinten húzza Magyarország szekerét, de természetesen a többieknek is hatalmas respekt. Nagy kár azért a fránya vívómeccsért, nagyon közel volt ott is a siker. Az viszont kifejezetten érdekes, hogy Hosszú zseniálisan teljesít, Kenderesi berobbant az elitbe, miközben a többiek (pl. Gyurta, Jakabos) mondhatni betliznek. A vízilabdázókra leszek még nagyon kíváncsi, mert ott totálisan felborult a mezőny. A brazilok nem tudom mit és hogyan művelnek, de nagy esély nyílhat előttünk. Csak jó lenne már megtalálni a formát, mert az eddigi 3 döntetlen elég karcsú, a házigazdát így kötelező lesz legyőzni. A csajoknál meg általában sok minden lutri, akár ki is jöhet a lépés. Továbbra is hajrá, mindent bele! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Kérdezd meg Gyárfást mi az oka. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Kérdezd meg Gyárfást mi az oka. Inkább nem, van most elég baja. Összebalhéztak Katinkával, akinek egyelőre egyedül több aranya van, mint a többi magyarnak összesen. Közben a "nemzeti" úszós kampányarc Gyurta eléggé besült, Gyárfás meg vakarózhat. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Izgalmas eddig az olimpia! Az aranyérmek pazarok! Az ezüst elkêpesztő peh, de sebaj! Így tovább! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. Hajrá Katinka, Cseh Laci és Boglárka! Közben Márton Anita súlyt lök a döntőben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. Szép termés volt: két ezüst és két bronz. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. (szerkesztve) Gratula az össszes érmesnek! Cseh futama is mi volt, hogy hármas holtversenyben lettek másodikak. Kapásnak meg nagyon örülök, hogy érmet szerzett. Más: A nap egyik nagy híre reggel, hogy Nadal(8-9 éve a kedvencem mióta teniszezem) Lopez oldalán a 2008-as egyéni arany mellé szerzett egyet párosban is most. Ilyen kihagyásos szezonban tőle nagy szó. Ráadásul ma az egyéni döntőért is játszik. Soha rosszabb visszatérést. Szerkesztve: 2016. Augusztus 13. - luke19 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. Kicsit a Katinka-féle ezüstöt sajnálom, de 3 arany után ez azt hiszem belefér. A többiek fantasztikusak voltak, különösen Márton Anita, aki országos csúccsal lett bronzérmes. A 100 pillangó hármas holtversenye pedig parádés volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. FTC - kecskeméti vasas 1-2. Érik Doll lelépője. Szerintem a Partizani kiesés volt a végszó. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Úgy látom, ez a vasas hete. 5 arany, 1 ezüst és 1 fradi elleni győzelem. Úristen,ez a Knézy 10-es skálán 10 pontos idióta.... már a foci alatt is megfogalmaztam, de az olimpián a világrekordra mondott "a vonal nem fog fáradni" szövege nevetséges. Mit gondol, a világrekordot összehozó versenyző egy végig ugyanolyan tempót úszó gép volt, vagy mi?! A többiről ne is beszéljek, de ez az ostobaság csúcsa... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Hol a Szántó Dávid? Ő annak idején kiválóan közvetítette az úszódöntőket. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Jajj. Ezek a nevek elé kitett névelők az őrületbe kergetnek. De, hogy a kérdésre is válaszoljak, a Digi Sporton van, más sport csatornától most nem nagyon hoztak el embereket, kivéve a Eurosporttól. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Bronzérmes lett a férfi párbajtőrcsapatunk! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. más sport csatornától most nem nagyon hoztak el embereket, kivéve a Eurosporttól. Hát, pedig nem ártott volna. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Bronzérmes lett a férfi párbajtőrcsapatunk! A vívás nagyon jól szerepelt most (egyedül az Imre Géza-féle ezüstöt sajnálom kicsit, de ez is remek eredmény). Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Nagyot küzdöttek a lányok, pedig beismerem volt olyan pillanat, amikor temettem őket Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Meg kell majd néznem, mert 1-5 után már nem néztem (hajlamos vagyok túlizgulni, nagyon nehezen tudom nézni a magyar tétmeccseket sajnos). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Hát, pedig nem ártott volna. Hát ha arra gondolok, hogy Szántó közvetíthette volna az úszást Knézy helyett... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Jajj. Ezek a nevek elé kitett névelők az őrületbe kergetnek. Ezt csak most olvasom. Igazad van, pedig erre én is oda szoktam figyelni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Gratula a vizilabdás csajoknak! Izgalmas volt! A birkózás meg szintén, de tragikus bírói belenyúlásokkal. Megérdemelt lett volna a bronz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Borzalmas, dühítő, fujj! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.