Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Dárdai alatt nem volt gond a védelemmel, csak akkor sokszor az a támadás kárára ment. Storck alatt egyik sem ment igazán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Persze, hogy nem érdemeljük meg az eb-t. Ilyen sanszunk soha nem lesz még egy, ha most nem jön össze. Reménykedjünk a spanyolokban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Egyébként nem érdemeljük meg az EB -t. Csak a finneket és feröert vertük meg a csoportban. szégyen lesz ha ilyen teljesítménnyel kijutunk. A teljesítményünkre szerintem se lehetünk büszkék, akár szégyenteljesnek is nevezhető. Maga az EB-kijutás viszont nagy dolog lenne, aminek szerintem azért örülhetünk. Azt, hogy ki mit érdemel, azon lehet vitatkozni. Az nyilvánvaló, hogy nálunk sokkal jobb csapatok is otthon fognak maradni, ill. ez a legjobb csoportharmadikos rendszer is vicc kategória. Szerencsénk volt, az ölünkbe pottyant egy korszakos lehetőség. Most még bízni kell pár tőlünk szintén független eseményben és akkor elmondhatjuk, hogy kihasználtuk a sanszot. Ezt pedig a bóvli játék és eredmények ellenére is nagyon meg kell becsülni, mert alighanem pár évtizedig megint nem adódik majd ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. A sok döntetlennek köszönhetjük a legjobb (vagy a második legjobb) harmadik helyet, azt hiszem. Ha kijutunk, döbbenetes, hogy ezt Feröer és a finnek oda-vissza legyőzésével érjük csak el. Ennek ellenére, jussunk ki, de a jövő évi eb-re ez édeskevés lesz. Storck menjen vissza sportigazgatónak, igaz nem ő a legfőbb probléma korántsem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Azzal együtt, hogy egy kiegyenlítettebb csoportban természetes, hogy nincsenek nagy különbségek a csapatok között, ezért is alakulhatnak így az eredmények... azért ez, hogy mi ott leszünk esetleg egy ilyen teljesítménnyel, az az én szememben egy nagyon komoly érv az ellen, hogy ne legyen 24 csapat! Most egyáltalán nem a magyarok ellen akarok beszélni (én nem vagyok ilyen pesszimista, hogy azt gondoljam ennyi a maximum, amit ebből a csapatból ki lehetett volna hozni, szerintem ennél több van bennük), akármelyik csapat, ezzel az eredménysorral végez... és mégis ott lesz az EB-n, az számomra azt mutatja, hogy nagyon visszaesett a színvonal. Remélem rám cáfolnak és az EB-n (ha ott leszünk!, mert amilyen szerencsétlenek szoktunk lenni, még holnap az ukránok győznek) ennél színvonalasabb játékot mutatnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Ritkàn nézek focit. Ma kívételt tettem. Hát a f@.. kivan! Àhh.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Pedig a magyar foci mar csak ilyen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Pedig a magyar foci mar csak ilyen... Ez igaz, de akkor is. Beleférne már egy kis szerencse vagy meglepetés. emlékszel a görög EB győzelmere? Ha nem is azt várom, de hogy egyszer ott legyünk és legalább a csoportmeccsekket végigizguljuk, az már kijárna ennyi év után! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Az-az igazsag,hogy '86-ban voltunk ugye kint utoljara...'87-ben megszulettem...azota semmi! Szoval kb. a legboldogabb ember lennek ha vegre valahova kijutnank!De allandoan zacsko volt... Potselejtezo....a jugoszlavok ellenire mar emlekszem...szep volt az is.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Az-az igazsag,hogy '86-ban voltunk ugye kint utoljara...'87-ben megszulettem...azota semmi! Áhá akkor miattad van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. (szerkesztve) Igen.Ezen mar tobbszor keseregtem. Csernobil odab*szott ! Szerkesztve: 2015. Október 12. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Na Ukrajna kikapott, 90% hogy kint vagyunk az EB-n Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Az a 10% min múlik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. (szerkesztve) Extrém esetben a törökök vagy a szlovákok is végezhetnek legjobb harmadikként, de ahhoz sok mindennek kéne klappolnia Ja már Szlovákia se ők kijutottak másodikként Ha a törökök nyernek holnap, a lettek meg kikapnak a kazahoktól, akkor pótselejtezőt játszunk, egyébként kijutunk egyenes ágon. Szerkesztve: 2015. Október 12. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Na Ukrajna kikapott, 90% hogy kint vagyunk az EB-n Na nézd csak. Mi lesz itt még? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Hihetetlen. Így kimaxolni egy kijutás elnyújtását. Hogy egy lett-kazah meccsen múljon. Miért tudok még meglepődni a magyar focin? Csak most már sikerüljön... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Tegnapi Patriots @ Cowboys meccs margójára: (Tony Romo és Tom Brady beszélgetése a lefújás után - twitteren láttam) TB - Te, Tony! Ki ez a gyerek hármasban? TR - Ő van most helyettem. TB - Szerintem még felkötött kézzel is jobb lennél nála. TR - Kösz, Tommy! De lécci, fogj már kezet vele is, hadd érezze, hogy igazi NFL-játékos. TB - No problemo. Adjak neki autogrammot? TR - Szerintem az erős lenne. Ha a törökök nyernek holnap, a lettek meg kikapnak a kazahoktól, akkor pótselejtezőt játszunk, egyébként kijutunk egyenes ágon. Kár, pedig már durrantani akartam a pezsgőt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Tudjátok mi a véleményem erről az egészről, de ha kijutunk én tuti berúgok holnap! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Én is. A másik opció, ha nem jutunk ki, akkor soha többet nem nézek magyar válogatott meccset. És ez most tényleg megfogadom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Hanyszor fogadtam mar meg!? De,hogy egy ilyen csoportbol,ilyen eredmenyekkel kijutunk.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Röhejes lesz. De mindegy...ez a rendszer, ki kell használni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Vàrom a fejleményeket. Mikor derül ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. 22:50 felé már tudni fogjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. És igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. És még a török meccs se mindegy,nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Ha nem kapnak ki a lettek akkor mindegy mennyi lesz a Török meccs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Ja?! Oké. Nem semmi ,azért....vajon látott már valaha is magyar ember lett-kazah meccset? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Micsoda értekezések a Sport1 felvezetésben: "...Kihoztuk a maximumot a csoportból... olyan körülmények vannak a csapat háza táján, ami bárhol a világon megállná a helyét..." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Lett-Kazah? Ó jee! Szurkolok nekünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Micsoda értekezések a Sport1 felvezetésben: "...Kihoztuk a maximumot a csoportból... olyan körülmények vannak a csapat háza táján, ami bárhol a világon megállná a helyét..." Szánalmas... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.