Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hihetetlen, amit a Leicester művel idén az angol bajnokságban. Remélem Vardy átmenti a formáját az EB-re, akárcsak Kane. Ma is elképesztő higgadtsággal oldotta meg a helyzeteit. Már vagy 20 éve nézek focit, de ilyen meglepetés menetelést talán csak egyszer láttam, amikor a spanyol bajnokságban a Nihat és Kovacsevics vezette Real Sociedad 2. lett a spanyol bajnokság 2002-03-as szezonjában... de ott nem sikerült végigvinniük, végül a Real Madrid 2 ponttal beelőzte őket. Kíváncsi vagyok, hogy a Leicesternek elég lesz idén a 7 pont előny öt meccsel a vége előtt.

Ja, és már csak 2 hónap az EB-ig! :yeah:

Hozzászólás ideje:

Az, hogy Iniesta még lapot sem kapott nevetséges :roll: Teljesen megérdemelt Atletico továbbjutás :clap:

Az hogy a végén elmaradt egy Barca tizenegyes az is nevetséges :roll: így teljes a kép ;)

Amúgy grat az Atletinek, jobban akarták ezt a győzelmet.

A Barca meg majd nyer jövőre :P

Hozzászólás ideje:

Az hogy a végén elmaradt egy Barca tizenegyes az is nevetséges :roll: így teljes a kép ;)

1) Senki nem volt vonalban - ugye a spori már nem akart a sűrűjében lenni, mert a meccs alatt 2x is megakadt benne egy barca támadás, a partjelzőnek meg eleve az 5-ös vonalában kellett lennie, hogy a lest figyelje. Nyilván bírói hiba, de szerintem ezért senki sem hibáztathatja őket (legalábbis épeszű ember nem)

2) Pont az az Iniesta lőtte be azt a labdát, amiről kéz lett, akinek egy normális meccsen már keresnivalója se lett volna a pályán

Hozzászólás ideje:

Szerencse, hogy nem szeretem a focit :P

Engem úgy hidegen hagy.

Ez így "bizonyos szemszögből nézve" nem igaz, mert tippmixelni viszont szoktam. :D de csak akkor szokott érdekelni, hogy ki nyer. :D

Már többször nyertem 200-ból 10ezret szal vagy szerencsés vagyok, vagy okosan használom az eredmenyek.com tabelláját. :D a max az 14 ezer volt 200-ból. Még most is nálam a szelvény. Egyszer viszont (még a régi tippmixen) véletlen nyertem 10ezret (200-ból) mert félreikszeltem. :D

Szóval úgy natur állásban nem szeretem a focit. Akkor szokott "érdekelni" ha ezen múlik a mixem. :P

Hozzászólás ideje:

A második sárgánál tény, hogy szabálytalan volt és elkésett, de semmi kirívó durvaságot nem követett el - csak hát utána jött a spanyol focira jellemző "nagyhalál" (többek között ez a legfőbb ok, amiért nem nézek spanyol focit). A spori ott teljesen feleslegesen belenyúlt a meccsbe

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Visca Barca! A real kapja meg a bayernt az elődöntőbe és jöjjön létre az a döntő, amit Guardiola nem akar, hiszen a manchester city-nél lesz edző a következő idényben.

Hozzászólás ideje:

Részvétem a Barca-nak, majd jövőre :D, legalább több idő jut a bajnokságra, az is csak csorog lassan lefele :D

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

A második sárgánál tény, hogy szabálytalan volt és elkésett, de semmi kirívó durvaságot nem követett el - csak hát utána jött a spanyol focira jellemző "nagyhalál" (többek között ez a legfőbb ok, amiért nem nézek spanyol focit). A spori ott teljesen feleslegesen belenyúlt a meccsbe

Sárga lapos szabálytalanság volt a második is. Egy hülye volt, tök feleslegesen csinálta.

Hozzászólás ideje:

Tipikusan az az eset volt, mikor egyenként lehet érte sárgát adni, de egy közös pirosat nem érnek. Ne feledd, hogy a bírónak nemcsak az eseteket egyessével kell megítélnie, de a meccset magát is kézben kell tartania. Torres nem akart sérülést okozni, egyszerűen túl pörgött. Egy jó bíró ilyenkor szokta a jó öreg "ez volt az utolsó" kártyát elővenni, mert egy ilyen nem kirívó szabálytalanság miatti piros csak felhergeli a játékosokat. Meg lehet nézni, milyen lett a meccs hangulata és a játékosok lelkiállapota a piros után.

A spori magának tette nehézzé a meccset. A második összecsapáson ezzel szemben Iniesta nem kiállítása védhetetlen. Mondjuk nálam a meccs végi tizi is ez a kategoria. Azért nem milimétereken múlt ez. Szerintem a spori egyszerűen gyáva volt befújni ezt a 90. Percben a Vicente Calderónban.

Hozzászólás ideje:

Szerintem meg a bírónak nem azt kell nézni, hogy "egy ilyen meccsen ilyenért nem szabad kiállítani", mint ahogy az M4-es "szakértők" mondták. Ami sárga az sárga. Ha a második, akkor piros is.

Amúgy Puhl Sanyi mondott valamit ezzel kapcsolatban?

Hozzászólás ideje:

Szerintem meg a bírónak nem azt kell nézni, hogy "egy ilyen meccsen ilyenért nem szabad kiállítani", mint ahogy az M4-es "szakértők" mondták. Ami sárga az sárga. Ha a második, akkor piros is.

Amúgy Puhl Sanyi mondott valamit ezzel kapcsolatban?

Valóban, egy játékvezető nem mérlegelhet. De egy igazán jó játékvezető szerintem ráteszi a mutatóujját a játék ütőerére, és megérti, hogy mikor kell egy piros lappal fegyelmet teremteni a pályán, és mikor csak olaj a tűzre. Itt egyértelműen utóbbi volt. Pl. ha Torres páros lábbal beleszállt volna az ellenfelébe, akkor az egyből piros az a fegyelmezési metódus, amit EGYÉRTELMŰEN a meccs érdekében alkalmazni kell. Ha gólhelyzetben kilépve faultolja az emberét, akkor szintén. Ha teljes erőből egy sárgával lerántja az ellenfelét, és nincs mód arra, hogy megússza a második sárgát, akkor is az a jó döntés, ha nem marad következmények nélkül a tette. De ez egy "meg lehetett adni" sárga volt, nem pedig egy kötelezően meg kell adni, és pirossal kiszórni a játékost, ami aztán alapjában véve sodorja a játékot egy másik mederbe. Megadható sárga ide vagy oda, ez itt túl drasztikus lépés volt a meccs szempontjából, egy jó bíró továbblát a szabályoknál, és pedagógusként alkalmazza azt a pályán. Szerintem.

Hozzászólás ideje:

Mit művelt a Liverpool te jó ég! Életem meghatározó sportélményei között van a 2001-es UEFA Kupa döntő, vagy a 2005-ös BL döntő, de azért ez sem volt semmi, amit most prezentáltak a Dortmund ellen. Bónuszként pedig gyerekkorom egyik nagy kedvence, Michael Owen volt a kommentátor az angol közvetítésben. YNWA :love:

Egyébként akkora öröm volt az Anfielden, hogy még az egyik tolószékes néző is felugrott Lovren 91. percben szerzett győztes góljánál. :lol: -

• 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.