Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. 2-3 Ott van b***meg! Gondoltam, hogy a többire nem tudsz mit írni mert az már rögeszmés, nincs rá ésszerű válaszod. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Ezentúl most már minden meccs a bírok felől lesz megközelítve? Lol! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. (szerkesztve) Gondoltam, hogy a többire nem tudsz mit írni mert az már rögeszmés, nincs rá ésszerű válaszod. Írtam arra is! Bocs már, hogy a győztes gól közben nem azzal voltam elfoglalva, hogy arra is reagáljak Ody: Jövőre bevezetik spanyolban is a videóbírót, ha minden igaz (azt a fajtát, amit Kassai is használt a klub-vb-n) Szerkesztve: 2017. Április 23. - Yoda József Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. (szerkesztve) 2-3 Ott van b***meg! Na én is láttam - sajna az utolsó 20 percet nem is tudtam, hogy ma barca-real lesz - és meglepően izgalmas volt az utolsó pár perc. Nem mondanám magamat egyik fél szurkolójának sem, manapság ritkán nézek focit, legutóbb a tavalyi EB -t lestem, ahol néhány tippmixem bejött Gratula a bárcának! Szerkesztve: 2017. Április 23. - Bence1997 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Szerk: Nem vagyok elvakult, csak eddig bevett szokás volt a Liga vezetőségétől, hogy a Real játékosait enyhébben büntetik ugyanolyan súlyosságú esetek miatt Bocs, ezt még akkor nem láttam. Nos szerintem nagyjából hasonló kategória ezért 3 meccset várok ide is. Ha kevesebb lesz, az gáz a szövetségre nézve, majd meglátjuk. Összességében ez nem a bírón múlt, hanem Messi klasszisán. Ronaldo nem igen tudott hozzátenni a másik oldalon. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. (szerkesztve) Én is 3-at várok, a 6-ot azt azért eltúloztam, elismerem. Egyébként jobb volt a Real, mint csapat, a Barcát csak Messi húzta ki a sz**rból sajnos, nyáron nagy változások kellenek Szerkesztve: 2017. Április 23. - Yoda József Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Semleges nézőként ez egy nagyon jó meccs volt. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Hozzászólás ideje: 2017. Április 23. Visca Barca! Messi 500. gól! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Április 25. Hozzászólás ideje: 2017. Április 25. Csak egy meccset kapott Ramos, én nem lepődtem meg csak meg akarja a Liga vezetősége nyeretni a Real-lal a bajnokságot Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Április 25. Hozzászólás ideje: 2017. Április 25. Te is tudod, hogy nem ez az első eset, hogy egy Real-játékos hasonló szituációért enyhébb büntetést kap Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 25. Hozzászólás ideje: 2017. Április 25. Miét nem a vasasnak vagy a fradinak szurkoltok? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Április 25. Hozzászólás ideje: 2017. Április 25. Itthon csak a Loki Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Április 25. Hozzászólás ideje: 2017. Április 25. Debreceni születésűként alap Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 25. Hozzászólás ideje: 2017. Április 25. Kezet foghatsz Donáttal. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Április 26. Hozzászólás ideje: 2017. Április 26. Ha magyar bajnokság akkor a DVTK de nem vagyok akkora nagy rajongója mint ahogy erre felé szokás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 26. Hozzászólás ideje: 2017. Április 26. Pedig azok elég fanatikus szurkolók. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 26. Hozzászólás ideje: 2017. Április 26. Kezet foghatsz Donáttal. Az én lelkesedésem minimális a magyar foci iránt. Múltkor voltam kint egy meccsen... hát ööö..... amikor a győztes gól után a loki játékos a saját szurkolóit anyázza, azért az bravúros. Amúgy Yoda akartam én is linkelni, elég vicces, hogy csak 1 meccset kapott Ramos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 26. Hozzászólás ideje: 2017. Április 26. Ugyanolyan beteg a foci mint maga az ország. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Április 29. Hozzászólás ideje: 2017. Április 29. Palkonya dűlőfutás, S táv http://kephost.com/image/wX92 Boldog vagyooook! Meg fáradt. Életem első rendezvényes futása volt. A terep úgy érzem kedvezett, olyan emelkedők voltak néhol amikbe a legsportosabbaknak sem szégyen belegyalogolniuk (bár belegyalogoltam én a teljesen vízszintes célegyenesbe is....) a sprintelős részeken meg jólesően rohanhattam. Az időjárás pöpec volt, egy vékony kardigánt vittem (éppen-csak-begombolva) az első emelkedő után senkinek nem jutott eszébe fázni Eső tegnap volt, 3 - 3,5 km közt egy iszonyatos dagonyán kellett áthaladni, de utána pont egy kövezett, aztán betonos szakasz következett (a Vylyan pince mint frissítőpont) aztán egy kellemes vízszintes. És ami a mottó: "Fuss gyönyörű helyeken!" hát azt bőven meg lehetett tenni. A Vylyannál vált szét először az M és S táv, a nagyok elhúztak lefele, mi a betonon át a szőlők között. Nekünk hat, nekik kilenc km után az M visszacsatlakozott, együtt érintettük a Németh és Németh Pincészet frissítőstandját (látszik, hogy itt megálltam egy energiafröccsre) utána az M megint kivált, és (1)8 km-nél csatlakoztak vissza. Ott már enyhe lejtő, medvehagyma (már virágzik - a levele ilyenkor nem annyira intenzív ízű, de az illata még ott van) és a palkonyai halastavak látványa fogadott. Aztán egy szép vízszintes a célig. Elvileg 9,9 km a kis táv, gyakorlatilag 7 km-nél volt egy 50 méteres kitérő mert a helyi erdészetnek pont most jutott eszébe fát vágni. A többi mérési hiba, meg az, hogy kerülgettem a nálam akkor éppen lassabb futókat. (Máskor meg ők engem.) Minden pillanatát élveztem. Meg aztán... mit is mondhatnék még egy olyan futóversenyről, ahol rozéfröccsöt osztogatnak energiaital gyanánt? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Április 29. Hozzászólás ideje: 2017. Április 29. Gratulálok a teljesítéshez! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Április 29. Hozzászólás ideje: 2017. Április 29. Köszi Az izomláz most alakul, holnap szerintem nem fogok tudni megmozdulni kb... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. (szerkesztve) Láttátok Liptákot? Mondjuk megértem. Hozzá se ért a némethez, erre Kassai kiállítja. Nekem is elöntötte volna a sz*r az agyam. http://www.youtube.com/watch?v=iF_djhJJw4E Szerkesztve: 2017. Április 30. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. Azért az túlzás, hogy hozzá sem ért. Aki meg így viselkedik egy piros lap után, az nem való futballpályára. Nem tűnt jogosnak a piros, de jó lenne látni olyan kameraállásból is, ahol látszik normálisan. A lapra adott viselkedés pedig egyáltalán nem elfogadható. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. Semmi nem volt Donát. Ezt nem kell kozmetikázni. A fellépés egy dolog, én megértem. Főleg Kassait ismerve, valószínűleg nem ez volt az első ilyen eset. Na meg az is lehet, hogy Bayern drukker. A lényeg a lényeg, nálam a vasas játékosa kapott volna sárgát szimulálásért. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. Ez röhejes Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. Lipták egy ízig vérig diósgyőri játékos, az lett volna a természetellenes ha nem így reagál. Erre felé így mennek a dolgok. Ha leütötte volna akkor Miskolcon szobrot kapott volna. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.