Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
39 perccel korábban, Bence1997 írta:

Sajnálom a férfi vízilabda-válogatottat.

Szerintem a németek ellen lehet esélyünk, 4 nap alatt kipihenhetik a dolgot, és újult erővel játszhatnak német társaink ellen. Megha megnézem a gólkülönbségeket, nekünk most egál van: 17-17, míg a németeknél 11-23, szóval ha mindent beleadunk, akkor meglehet a csoportból való továbbjutás :)

Ez nem is szabad, hogy kérdéses legyen!

Itt inkább nyilván a vérmesebb reményeinket árnyalta be az olaszok elleni találkozó. Az első negyedes 0-6 nagyon rémisztő volt. Se blokkok, se gyors labdajáratás, se elképzelés támadásban. Egyedül Nagy Viktort lehet kiemelni. Aztán sokat javultunk, de ne legyenek kétségeink: így max az 5-8 helyek egyikére leszünk jók csak, ami elég kevés...

Hozzászólás ideje:

Fradinak most kettőt kéne rúgnia a biztos továbbjutáshoz, de még 1 gólt se érzek bennük. 

Az Újpest meg nem hiszem, hogy hirtelen leveri az ellenfelet úgy mint a Honvéd. 

Annyira kellemetlen érzés, hogy már az első fordulóban így szenvednek a csapatok.

Hozzászólás ideje:

0 azaz 0 darab kaput talált lövés a Fradi meccsen. Nem akar Doll szerintem a nemzetközi kupában semmit. Más magyarázatot nem találok a siralmas teljesítményre, amit az elmúlt években - tehát nemcsak ma, hanem úgy en bloc - nyújt a csapat a nemzetközi porondon.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Dei írta:

Az Újpest meg nem hiszem, hogy hirtelen leveri az ellenfelet úgy mint a Honvéd. 

Mondom ránézek mennyire égnek, erre meg 3-0. Bár ők meg a Sevilla-val játszhatnak a következő körben. :D

Hozzászólás ideje:

Magyar focit néztek? Nagyjából mint a ZS-filmek.:D A nyolcvanas években még nagyapámmal jártam ki meccsekre ahol tömve voltak a lelátók, volt foci a pályán, és Nyilasi volt az isten.

De manapság? A totális legalja szintet hozzák csak. Bár azt biztosan.:D

Néha van egy kis remény(2016 EB) ,de mindig rá kell jönni hogy hiába. Mélyebbre csúsznak vissza mint ahonnan elindultak felfelé.

Hozzászólás ideje:

Az Újpestnek hatalmas gratula.

Kíváncsi vagyok, hogy Doll most mit fog felhozni mentségül. Talán megint készít egy bocsánatkérő videót...

Hozzászólás ideje:

Nem tudom hallottatok-e Tajti Mátyásról, akit 2014-ben fedezett fel előbb a Real Madrid (Puskás-Suzuki kupán talán...) majd később a Barcelona is. Ekkor még a Puskás Akadémián játszott az akkor még csak 16 éves srác.

Mindkét klub nagyon akarta a játékost, aki végül a Barcelona mellett döntött. Az ottani korosztályos csapatokban kezdett el játszani, és úgy nézett ki jól is megy neki a dolog, az ottani sportújságok is a jövő nagy Barcelona játékosai között emlegették. 

2016-ban hirtelen eligazolt a Malagába, a döntést senki sem értette igazán, ugyanakkor még mindig ott volt, meg volt rá az esélye hogy egy top bajnokság középcsapatának kezdőjátékosa legyen. Ő is sokszor lenyilatkozta, hogy célja valamelyik topliga (angol, spanyol, német) legjobb 8 csapatának valamelyikébe kerülni, Magyarországra legfeljebb csak levezetni jönne vissza

Nos, a srác a héten, 20 éves korában, a DVTK-ba igazolt... Elég korán kezdte azt a levezetést, mit ne mondjak. :facepalm:

Amíg ilyen mentalitású fiataljaink vannak, addig hiába kezdenénk bármit is rendszerszinten a focinkkal. Ezen nem lehet segíteni. 

Pedig anno mennyire bíztam benne, hogy ő lehet majd végre Gera után korunk nemzetközi szintű magyar futballistája... Kár volt :(

Hozzászólás ideje:

Hát akit Barcelonában az egyik legjobbnak emlegetnek a korosztályában, nem gondolnám, hogy a tehetséggel lett volna probléma. Itt fejben voltak gondok inkább. Büdös volt neki a munka

Hozzászólás ideje:

Vezetnek a németek 4-3-ra. Csak sikerül a magyar vízilabda sportot is szétvernünk? :(  Vagy valaki, aki jobban képben van vízilabda ügyben, az felvilágosíthatna, hogy mi folyik itt. Oké, hogy fiatal a csapat, na de akkor is. Ebben a sportágban azért még a magyar zászlónak hoznia kellene magával valamiféle felelősséget... 

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Donát írta:

Vezetnek a németek 4-3-ra. Csak sikerül a magyar vízilabda sportot is szétvernünk? :(  Vagy valaki, aki jobban képben van vízilabda ügyben, az felvilágosíthatna, hogy mi folyik itt. Oké, hogy fiatal a csapat, na de akkor is. Ebben a sportágban azért még a magyar zászlónak hoznia kellene magával valamiféle felelősséget... 

Most valami olyasmit hallottam, hogy taktikázás van a szerencsésebb ágra kerülés miatt... Persze így is röhej az egész.

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, pb69 írta:

Most valami olyasmit hallottam, hogy taktikázás van a szerencsésebb ágra kerülés miatt... Persze így is röhej az egész.

Belenéztem a meccsbe. A srácok vagy nagyon jó színészek, vagy tényleg szenvedtünk a németek ellen...

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Donát írta:

Belenéztem a meccsbe. A srácok vagy nagyon jó színészek, vagy tényleg szenvedtünk a németek ellen...

Akármi is legyen, ha taktika volt, az se jött össze, mert ugyanúgy meglett a 2. hely. :D

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Donát írta:

Sajnos az aranygenerációnak vége, az elmúlt években a magyar csapatnak reálisan az 5-8. hely van meg. 

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Donát írta:

Vagy valaki, aki jobban képben van vízilabda ügyben, az felvilágosíthatna, hogy mi folyik itt. Oké, hogy fiatal a csapat, na de akkor is. Ebben a sportágban azért még a magyar zászlónak hoznia kellene magával valamiféle felelősséget... 

A többi csapatsporthoz képest a vízilabdásaink teljesítménye még extrának nevezhető... Bár azt is hozzá kell tenni, hogy ezt a sportot csak alig néhány országban veszik komolyan a világon.

Én nem tudom, mi van, de mostanában a felnőtt férfi válogatottjaink nem valami kitűnőek. 

A focisták kijutottak a 2016-os Eb-re, ahol egész jól teljesítettek, de ezenkívül mit lehetne felhozni sikerként az elmúlt években a magyar válogatott kapcsán? Az Eb óta konkrétan mindenki a labdakergetőkön nevet. 

A kézilabdások a riói olimpiára ki se jutottak, ahogyan a 2015-ös világbajnokságra se. Az idén januárban megrendezett Európa-bajnokságon meg elég csúnyán leszerepeltek: 0-3-mal a csoportkör után már távoztak a horvátok által rendezett kontinensviadaltól.

A kosarasok 1999 után tavaly szeptemberben szerepelhettek először Eb-n, és meglepően jó eredményt értek el! Viszont kosárban ettől függetlenül is a béka segge alatt vagyunk, és nagy valószínűséggel arra a sorsra jutunk, mint a fociválogatott (bár ne nekem legyen igazam). 

Röplabda: ezt inkább hagyjuk.

Jégkorong: hát, 2016-ban szerepelhettünk a legjobbak közt a vb-n, de ezt a sikert leszámítva mindig a Divízió I-ben pangunk. 

Rögbiben tudtommal nem jutottunk ki egy vb-re se, legalábbis mostanában nem.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Sajnos az aranygenerációnak vége, az elmúlt években a magyar csapatnak reálisan az 5-8. hely van meg. 

2012: EB 3. hely

2014: EB 2. hely

2014: VB 2. hely

2016: EB 3. hely

Azért na túlozzunk már!

Hozzászólás ideje:
11 perccel korábban, Donát írta:

2012: EB 3. hely

2014: EB 2. hely

2014: VB 2. hely

2016: EB 3. hely

Ez jó. Akkor idén meglehet a 2. hely. :hehe:

Hozzászólás ideje:

A vízilabdásainkat ne írjuk le, azért közel sem úgy áll a helyzet, hogy olyanokat írjunk, hogy "szétverik ezt is" :nana: volt egy aranygenerációnk 2000 és 2008 között, kár ahhoz hasonlítani mindent. Az a korszak elmúlt most már nem emelkedünk úgy ki, de azért a Donát által írt eredménysorunkra (ráadásul hiányos! ennél jobb a helyzet) nem lehet panasz :)

Ami kimaradt belőle:

2013: VB 1. hely

2017: VB 2. hely

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Yoda József írta:

A vízilabdásainkat ne írjuk le, azért közel sem úgy áll a helyzet, hogy olyanokat írjunk, hogy "szétverik ezt is" :nana: volt egy aranygenerációnk 2000 és 2008 között, kár ahhoz hasonlítani mindent. Az a korszak elmúlt most már nem emelkedünk úgy ki, de azért a Donát által írt eredménysorunkra (ráadásul hiányos! ennél jobb a helyzet) nem lehet panasz :)

Ami kimaradt belőle:

2013: VB 1. hely

2017: VB 2. hely

Én ezt nem értem. Hát hány VBt EBt rendeznek ezek?? Ráadásul az utóbbi kettő nem is volt a Fina VB adatlapján. 

Épp emiatt az eredménysor miatt fájó látni a mostani csapatot, amely a leggyengébb, mióta vízilabdát nézek. Amúgy azt sem értem, hogyan rendezhetnek Vb-t ÉS EB-t ugyanabban az évben...

Hozzászólás ideje:

Szerintem a világligák kavartak be. 

Minden páratlanadik évben van vb, és minden páros évben van eb. 14-ben nem volt vb, világliga volt (egyébként ez minden évben van, preztízse sincs igazán. Pénzdíjazásos versenysorozat, olyan mint az úszóknál a világkupa) 

Én megtaláltam mindkettőt, de mobilról elég f*s eredménykeresője van a Fina honlapjának

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
33 perccel korábban, Yoda József írta:

Én megtaláltam mindkettőt, de mobilról elég f*s eredménykeresője van a Fina honlapjának

Nézd Wikipédián, ott egész rendszerezett meg átlátható ez az egész.

Hozzászólás ideje:

Ez is hungarikum... Ilyen a világon nincs, hogy nyár közepén kezdenek egy bajnokságot. Pedig a miénk 33 meccses, még rövidebb is mint az átlag. A 38 meccses bajnokságok is csak augusztusban kezdődnek, mégis be tudják májusra fejezni

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.