Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A Sith program: "Jedi Order 66"

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mindez nagyjából párhuzamosan is történhetett. Egyszer adták ki a 66-ost, csak mi láttuk külön -külön, ahogy megkapják. pl.

Ja mondjuk tényleg név szerint hangzik el Cody. Nem lehet, hogy a többiek is hallhatták azt amikor neki kiadja és egy üzenetben lezavart még párat, akik fontosabbak voltak, a többiek meg tudták hogy mi a dolguk ezek után?

Szerkesztve: - Szisz

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A lényeg, hogy az akcia nagyjából egyszerre indult.

Hozzászólás ideje:
Nem lehet, hogy a többiek is hallhatták azt amikor neki kiadja és egy üzenetben lezavart még párat, akik fontosabbak voltak, a többiek meg tudták hogy mi a dolguk ezek után?

Nem, mert mikor bejelentkezik pl a pilótának, aki Plo Koont kilövi, annak már csak annyit mond, hogy "Ececute order 66!" Ehhez képest Cody-nak elég hosszan lökte a vakert :peace:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nem, mert mikor bejelentkezik pl a pilótának, aki Plo Koont kilövi, annak már csak annyit mond, hogy "Ececute order 66!" Ehhez képest Cody-nak elég hosszan lökte a vakert :D

megvágták :peace:

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, ki volt az, de Luminara halálát úgy emlékszem, kivágták. Mindjárt megnézem.

Na, közben kicsit utánanéztem. Tehát Cody parancsnok tartozott Obi-Wanhoz, ezt ugye tudjuk. Bly volt Aayla Securáé. Ezzel is tisztában voltam. Gree pedig Yoda mellett volt, ezt is tudtam. De most jön az, amit nem tudtam.

Appo parancsnok az 501-es parancsnoka volt. Bacara parancsnok Mygeeton lövette le Ki-Adi-Mundit. És a motoros, akire gondoltál, Neyo parancsnok, az áldozata pedig Stass Allie volt.

Mondtam én. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az egész annyira megrendezett volt. Mintha előre le lettek volna osztva a Jedik a parancsnokonak.

Hozzászólás ideje:

A tábornokok alá dukálnak parancsnokok. Harmadik éve volt ez a leosztás... hogy akkor az AotC idején Palpi zseniálisan keverte a kártyát, az tény.

Az meg hogy a parancsnokok nevet növesztettek, a Lucasfilm ráérésének a jele.

Hozzászólás ideje:

Miért, az övé volt az első magyar SW fanfiction, amit olvastam, és telejsen érthető volt, sőt! Megszeretette velem még a szerencsétlen klónokat is. :oops:

Témánál maradva: szerintem arra gondolhatott, hogy a 3 másodpercig látható klónparancsnokok is nevet kaptak. Bár ez elég csücskös így. Azt hiszem, jobb, ha megvárjuk a "szerző válaszát". :hmm:

Hozzászólás ideje:
Krande írásainál ez az állapot előszokott fordulni. icon18.gif (bocs' DK icon9.gif )

Én inkább nem fűzök hozzá semmit :hmm::oops:

szerintem arra gondolhatott, hogy a 3 másodpercig látható klónparancsnokok is nevet kaptak

Valszeg erre gondolt, csak az a pöttyike gond, hogy nem a Lucasfilm, hanem George Lucas keresztelte el őket.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Úgy értettem, hogy ha már egyszer megvoltak az egyes karakterek, mármint hogy a klónok akik a cselekmény szerint elkezdtek egyénibbek lenni, akkor várható hogy a rajongükat érdelerkje a nevük is. Ha már egyszer volt nekik. És üzletileg meg ugye az a jó szokásuk, hogy mindent a rajongók érdeklődésének (sajnos, nem eléggé, legalábbis telhetetlenek vagyunk :) ) és ha a rajongók majd várhatóan tudni akarják h melyiket hogy hívták, akkor az azt jelenti, hogy lesz nevük :D

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Aha. Először azt hittem a ráérést ráérzésnek akartad írni :D . Ezek szerint nem estem messze a fától. puff

poff: Ody! Van úgy hogy a csavaros észjárás helyett jobb a ráérzés vagy a rákérdezés, annak akinek nincs ráérése, nem ér rá agyalni, ami könnyen félrevisz. A ráérzés ráérés. Ezt most ér(ez)ted? :) on :P

Hozzászólás ideje:
Ezt most ér(ez)ted?  :) on  :D

OFF

Értem, legalábbis azt hiszem. :P A Szisz program: "Ody Order 66" :P

ON

Egyébként a nevek kapcsán, egy kivételével nem is hangzik el más a filmben. Tehát ezek csak apró finomságok. Nem is kellett volna elkeresztelni őket, de hogy ezt megtették, a dolog aprólékosságára utal (ami mindig is jellemző volt az SW-re).

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Van még szerepe a parancsnok(ok) nevének. Így sokkal személyesebb. :)

Ez igaz.

Így legalább név szerint lehet átkozni azokat akik a Jedi mestereket kinyírták. :D

Hozzászólás ideje:
Az nagy jelenet! Ezekből a képsorokból is látszik, hogy Yoda miért volt a legnagyob.

Kicsi a Yoda de erős. :)

OFF

Egyszer csináltam egy anim gifet abból hogy fenn kapaszkodik az egyik klónon és kirántja belőle a kardját. Csak éppen megvariáltam úgy hogy a képkockákat fordított sorrendben is hozzáraktam és úgy a kisöreg már egyfolytában újra meg újra átdöfi a klónicseket.

Yoda ultrabrutál is tud lenni csak trenírozni kell. ;)

ON

Szerkesztve: - Rog Ertay

Hozzászólás ideje:

Én meg lefejeztem volna a Palpit, az összes klónt és szeparapistát, Mas Ameddát és Bobát ha benne lett volna. :clap:

Hozzászólás ideje:
Miért nem szeretitek a klónokat?

Nem t'om, megöltek egy csomó Jedit, köztük gyerekeket. Leigáztak egy Galaxist. Szerintem senki sem kedveli őket... illetve mégis, van itt közöttünk egy Sith, aki rajong értük :clap:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.