Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ez nagyon üt:

"Mondok egy példát: Anno ment a Gyűrük Ura III biztos emlékeztek 3 és fél órás volt. Na mi ide beiktattunk egy szünetet és nem pisi szünet miatt, hanem hogy az emberek kijöjjenek még egy adag popcornt és üdítőt vásárolni. A többi mozi nem csinálta ezt meg. MI taroltunk."

Hát... azért számomra elég evidens volt, hogy nem a jószívük miatt tartanak szünetet a mozisok, hanem hogy mindenki vásárolgasson még. Jó kis marketingfogás :)

Hozzászólás ideje:

Én valahányszor nézek valami filmet, veszek pop-cornt, mert annyira finom... én imádom. Tudom hogy drága, de közgazdász nyelven szólva elég rugalmatlan a keresletem :) Viszont mindig csempészek be innivalót (1,5 literes ásványvíz -- 120 Forint. Az igazi élmény felbecsülhetetlen :) )és így annyira nem vészes.

Hozzászólás ideje:

Én semmit se szoktam venni. Viszek magammal fél liter vizet és kifújt.

Hozzászólás ideje:

Hát én is a hátitáskámban viszek innivalót meg valami élelemfélét, rajtam nem keresik halálra magukat a mozisok :) Bár azért évi kb. 15 filmet azért megnézek moziban :)

Hozzászólás ideje:

Nálam tavaly volt a rekord, hat filmet néztem meg moziban egész évben, de a büfében még soha életemben nem vettem semmit. A popcornt utálom, colát - ha kell - meg találok a plázákban máshol olcsóbban.

Hozzászólás ideje:
Szerintem nem vonná el :) De persze nem rábeszélni akarlak, csak nekem még sosem vonta el, pedig a feliratos filmeket favorizálom :)

Tudod mi úgy vagyunk, mint Regős Bendegúz, ha eszünk, kicsit nagyot hallunk :)

Hozzászólás ideje:

Én akkor ettem a moziban popcornt, amikor még a szüleimmel együtt moziztam. Most már egyáltalán nem eszem kukoricát filmnézés közben, kivéve akkor, ha a barátnőm vesz, és megkínál (bár akkor sem igazán). Engem nem zavar, ha mások esznek körülöttem, csak ne csámcsogjanak és ne zörögjenek hangosan a papírral.

Emlékszem, amikor az osztállyal meg néhány tanárral elmentünk megnézni a Sorstalanságot. Az egyik fiú vett egy hatalmas kukoricát, üdítőt meg csokit, és egész film alatt csak tömte magába a kaját, zörgött a papírral, meg a szomszédjainak dumált. Hát, nekem egy ilyen filmnél kedvem se lenne enni, de még megszólalni sem...

Hozzászólás ideje:
Emlékszem, amikor az osztállyal meg néhány tanárral elmentünk megnézni a Sorstalanságot. Az egyik fiú vett egy hatalmas kukoricát, üdítőt meg csokit, és egész film alatt csak tömte magába a kaját, zörgött a papírral, meg a szomszédjainak dumált. Hát, nekem egy ilyen filmnél kedvem se lenne enni, de még megszólalni sem...

Nálam a csúcs az volt, amikor valaki A passióra ment be kólával meg liternyi kukoricával. Vajon könnyed matinémozit várt az idiótája?! Kifelé menet direkt megnéztem, a felét se tudta megenni.

Engem a csámcsogás nagyon tud zavarni, meg a mobilozás, a röhögés, dumálás stb. is. Büfében sose veszek semmit, ebben Odyhoz húzok: ne zavarja meg semmi a film élvezetét. (Meg hát ugye ott az ember jóformán csak egy marék glutamátot meg egy csomó egyéb E-gzotikus cuccot vehet, azt is rohadt drágán...)

Hozzászólás ideje:

Az én esetemben az volt a szomorú, hogy meg is evett mindent... De az volt a legjobb az egészben, hogy még ő csodálkozott, hogy mi bajunk van azzal, hogy ő eszik a film közben... :)

Hozzászólás ideje:

Nálam nincs összefüggés. A nem éppen könnyed Apocalypto alatt sem ment el az étvágyam :) Meg úgy általában semmitől sem szokott... bár tény, hogy élőben még nem hullottak mellettem a fejek, és stb. vérengzés sem történt.

Zoli: Ez a gombás vicc tipikus esete. Józsi bácsi harmadjára kerül gombamérgezéssel kórházba. Kérdezi tőle az orvos, hogy: Józsi bácsi, maga az egyik legelismertebb gombaszakértő az országban, hát mi a fenéért ette meg már megint a mérgesgalócát?

Mert finom! :)

Egyébként szerintem kultúráltan is lehet pop-cornt enni egy moziban, a csámcsogás nem feltétlenül következmény. A mobilozást, röhögést, dumálást én is utálom, nálam ez még belefér, ez van :)

Hozzászólás ideje:

Jó ez a gombás vicc :)

Film általában az én étvágyam sem veszi el, mondjuk más se nagyon, de valahogy nálam az evés nem feltétlen tartozik a filmhez. Jó ég, még A Gyűrűk Ura alatt sem ettem :)

Hozzászólás ideje:

Enni én sem szoktam, maximum akkor, ha úgy esek be este a moziba munka után, és muszáj ennem, mert éhen halok, de akkor igyekszem a reklámok alatt elfogyasztani a dolgot, hogy utána már ne zavarjon. Viszont innom mindig kell közben, mert annyira nincs a teremben levegő, hogy különben teljesen kitikkadnék.

De az nagyon zavar, ha mások film közben csörögnek, zörögnek, és sokáig meggyőződésem volt, amikor a multiplexekkel a teremben való evés is bekerült a köztudatba, hogy a filmeket is azért adják olyan hangosan, hogy ezeket a zajokat elnyomja :) . De már megszoktam, és ha jó a film, akkor a hatása alatt már nem hallom meg, mit művelnek mások.

Hozzászólás ideje:

Rám még sosem panaszkodott senki, hogy hangosan ennék :clap: Ugyanakkor az is tény szerintem, hogy olyan hangeffektek vannak a mostani mozikban, meg olyan berendezések, hogy én pl. nem is hallom más csámcsogását, pedig előfordult már, hogy úgy ültem be, hogy nem is vettem semmit. Egyszerűen engem annyira leköt a film, hogy nem zavar senki és semmi ;) Kivéve, ha előttem pofáznak és röhögnek és mobiloznak. Jó, elismerem, hogy ez üti a senki és semmit... de az evés nem zavar tényleg ;)

Hozzászólás ideje:

Na akor az én élményeim.A köc sög tetves patkány kopasz kigyúrt, rengeteg kukoricát zabál meg iszik.A legzavaróbb mikor csönd van a reklámok és a film között.Legszívesebben agyonlőném de nem lehet.Szürcsől és a k*rváját hívja, hogy moziban van.Vagy a család.Az utolsó pillanatban jönnek be mert sorban álltak a kapitalista sz*rért a 700 forintos csípős sz*rért(amit a boltban solkal olcsóbban vehet meg a hülye b*rom), és már megy a film.De a Ryan-en mindegyik tinédzser köcsög csöndben volt mert tudta, hogy igazat lát.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Sőt, Frenkie még Pataki kirohanását is végighallgatta az Edda koncerten. :clap:

De amúgy tök igaza van. Suttyókkal van tele sajna a mozi. Én kitiltanám az összes kaját onnan. Enni otthon vagy az étteremben kell. Az étterembe se viszem be a házimozimat. ;) ;)

Hozzászólás ideje:

A multiplexek korszaka előtt nem is lehetett kaját bevinni a nézőtérre, úgy, mint a szinházakban ma sem lehet. És akkor is kibírtuk evés nélkül. Igaz, akkoriban a filmek is jóval rövidebbek voltak, átlagban másfél órásak, a Csillagok háborúját pl. a maga kb. 2 órás műsoridejével két részben vetítették, és meg lehetett mozgatni a lábakat közben, meg enni-inni kint valamit.

Az egész kaja dolog tényleg csak a profit miatt van. Milyen szörnyű lehet az Aréna Plazaban az a VIP terem, ahol mozi közben korlátlanul lehet enni-inni. Elképzelem, ahogy közben mindenki mászkál... :clap:

Hozzászólás ideje:

Pildi. A film közben természetesen nem lehet ki-be mászkálni még a VIP termekben sem. Csupán a film előtt lehet felmarkolni a kaját. De ez akkor is undorító.

Hozzászólás ideje:

Akkor csak én képzeltem ezt így... :clap: De mindegy, én egy ilyen VIP-teremért biztos nem adnék a normál mozijegy áránál több pénzt, úgyhogy soha nem is fogom megtudni, milyen is az pontosan. Inkább azon a pénzen kétszer megyek moziba.

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Télen gyakran járok moziba, eszembe sem jut, hogy egyek-igyak a film alatt. Volt, hogy éhes voltam, de túlélhető. A film készítői és szereplői is érdelmelnek olyan tiszteltet, mint a színészek. Színházban méginkább. Ha szórakozás közben étkezni akar valaki, menjen haza és a TV előtt tegye. Odavaló az ilyesmi. Főleg, hogy kólaundorom van és a popcornból is csak az otthoni natúr változat ízlik.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.