Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. (szerkesztve) Hát kb. VAgy egy ember képű vuki! Donát Szerkesztve: 2006. Február 18. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Hozzászólás ideje: 2005. December 24. (szerkesztve) Vagy Kong maszk nélül Szerkesztve: 2006. Február 18. - Ody Mandrell Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. szerintem nagyon jók lettek az újítások, a felújított 2004-es Jabba is sokkal jobb mint a 1997-es special edition-ös változata. Az az egy baj van vele, hogy egy kicsit varangyos-béka szerűre sikeredett, az ep I-es Jabba sokkal Jabba-szerűbb Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Nem tudom, hogy egyedi esetről számolok-e be, de mindenképp fontos. Pár hete vettem a tv-hez új scart-kábelt. Nem egy high-end kategóriás, de minőségi helyen vettem, olyan áron, mely a tv-ből kihozza a max-ot szerintem. Ahogy betettem a filmjeimet egyértelműen látszott a különbség a régihez képest. Hát persze, hogy a jó öreg SW-filmek is kötelezőek ilyenkor. Az ep3 gyönyörű lett, szebb színek, élesebbb kép. Na mondom, kíváncsi vagyok mit hoz ki az ep4-ből? Hát persze, hogy az is szebb lett. De ami miatt igazából írok az kicsit megdöbbentett: teljesen eltűntek az űrhajók körüli négyzetek, kockák!!! Majd még megsasolom az ep5-6-ot is. Amikor az első TIE-vadászok feltűnnek, direkt nem akartam figyelni, ne rontsa az élményt, de gyanússá vált, hogy nem vettem észre, aztán a csatában már egyenes arra koncentráltam, hogy kiszúrjam a hibákat, de sehol semmi. Há' mi ez? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. (szerkesztve) Lehet hogy kicserélte valaki a dvd-t a saga edition-ösre. Viccet félre téve lehet hogy beújítok egy Scart-kábelt, csak tudnám hogy mi a különbség közöttük. A mostanit egy nagyon minőségi helyen vettem, a Media Markt-ban. Na, a neten kutatva találtam egy 6000! forintosat, valami aranyozottat... Szerkesztve: 2006. Július 24. - Obi1 Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Lehet hogy kicserélte valaki a dvd-t a saga edition-ösre. Viccet félre téve lehet hogy beújítok egy Scart-kábelt, csak tudnám hogy mi a különbség közöttük. A mostanit egy nagyon minőségi helyen vettem, a Media Markt-ban. Na, a neten kutatva találtam egy 6000! forintosat, valami aranyozottat... Nekem is aranyozott. Én a Kácsa-audionál vettem. Mivel a tv-m csak 63-cm-es átmérőjű, így nem találam értelmét, hogy túl drága kábelt vegyek. Alap scart, 2100 Ft, típus KCB-SC-15. http://kacsa-audio.hu/index.php?pid=csoportok&csoport=63 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Ez valóban érdekes. Vajon mi lehet az oka? Van valami tipped Lada? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Vagy Lipi, Bomarr, Oldfighter? Ti igazán otthon vagytok a TV körüli dolgokban De ha én számítógépről játszom le, akkor mi van? Oda nem kell Scart... Donát. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Ez valóban érdekes. Vajon mi lehet az oka? Van valami tipped Lada? Egyelőre nincs tippem, nyilván a kábelre gyanakszik az ember. De hogy technikailag hogyan történhet ilyen, abban én nem vagyok guru. Hazamegyek, megnézem a többit is, és holnapra megírom a fejleményeket. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Ha Luke zöld kardja bekékül akkor lecserélem az összes scartot ilyenre. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Ha Luke zöld kardja bekékül akkor lecserélem az összes scartot ilyenre. Az nem történt meg, de a hang 5.1-ről 7.1-re váltott, és valamilyen módon plusz két hangfalból jöttek az effektek. Micsoda egy kábel! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Űrhajók körüli négyzetek ,kockák???????Hol???????????Én nem láátok semmi ilyet.És ezeréves kábelem van.Sőt moziban sem láttam ilyet.Mikor lehet látni? Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. No, tegnap megnéztem a többi rész kritikus pillanatait. Ep5: egy jelenetnél vehető észre, hogy kilóg a lóláb, mégpedig akkor, amikor a Falcont üldözi a csillagromboló és egy két Tie-vadász, de ez semm annyira, mint a másik kábellel. A többi jelenet mind rendben. Ep6: emlékszem, hogy amikor volt a tv-ben, már az előzetesben mutatott csatajelenetből is észrevehtő volt a jelenség. A legkritikusabb pont ott van, amikor a Falcon az első Tie-dömpingen átnyomul. És láss csodát! Teljesen rendben van a jelenet. Ezeket a részeket végig kikockáztam, és tényleg eltűntek a hibák. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Űrhajók körüli négyzetek ,kockák???????Hol???????????Én nem láátok semmi ilyet.És ezeréves kábelem van.Sőt moziban sem láttam ilyet.Mikor lehet látni? A dvd változaton lehet látni ilyeneket, azt hiszem (de hogy hol, azt hozzáértők tudják). Bár én nem veszem észre őket, de nálam ez nem is csoda (na meg biztos minden technika is klappol) No azért a fénykardok rossz színei még nekem is feltűnnek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. No, tegnap megnéztem a többi rész kritikus pillanatait. Lehet, hogy rendelek én is egy ilyen csodakábelt. 2100 Ft- ot megér. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. "Kaptam" valakitől egy olyan New Hope cd-t, amin rajta van 3 hang is. Az eredeti, a felújított változat és az angol is. Állati durva. mindegyikkel megnéztem már, és most állandóan azzal játszok hogy a különböző részeket hallgatom meg különböző szinkronnal, és hasonlítom össze őket. De a kedvencem akkor is Greedo hangja marad. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Gondolom a SE szinkron azért nincs rajta, mert ez csak a régi változat, és csúszna/sietne a hang a különböző vágások miatt. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Gondolom a SE szinkron azért nincs rajta, mert ez csak a régi változat, és csúszna/sietne a hang a különböző vágások miatt. Pontosan. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Ezt én is leszedtem a netről nagyon feelinges. Érdekes, hogy nekem ennek a két szinkronnak a kopmbinációja adja ki a tökéletes ep4 szinkront. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. "Kaptam" valakitől egy olyan New Hope cd-t, amin rajta van 3 hang is. Az eredeti, a felújított változat és az angol is. Ez nekem is meglesz, 28 perc múlva Az SE szinkronja meg megvan a 2004-es verzióhoz (kicsit mondjuk hülyén fest az ep5 módosított Palpatine-os jeleneténél, mert ott angol). Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Dzséjt NAGYON KÖSZI A MAGYAR SZINKRONT most néztem meg így életemben másodszor Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. (szerkesztve) Dzséjt NAGYON KÖSZI A MAGYAR SZINKRONT most néztem meg így életemben másodszor Szívesen... nem kapkodtad el, több, mint egy éve, hogy megkaptad Szerkesztve: 2007. Október 9. - Dzséjt Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Téli vizsgaidő uitán adtad ide, amikor az Alieneket néztük. Adig nem volt szinkronosom Bár tény h nem kapkodtam el. Ritkán akad kedvem bármit is NÉZNI. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 3. Azt hiszem, ez itt van a legjobb helyen: Sajnos csak a '77-es és a 2004-es verzió van belevágva, mert a '97-es csak VHS-en van meg. Az ep5 és az ep6-nál már az SE is benne lesz (bár ott még akkora különbség sincs, mint eme rész esetében), meg ha egyszer meglesz az ep4 SE, akkor azt is belerakom ebbe. Addig is, jó videjózást Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Nagyon jó kis összehasonlítás. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. 10/10 Válasz
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Főnök úr (Ody): Itt is törölte a képfeltöltés az összes képet, ezt is jó lenne pótoltatni, mert ez egy remek összeállítás! Épp a napokban akartam újra átolvasni, de így azért csak nem jó Bomarr: Szerintem jól mutatna pluszban, ha az Adywan-os verziót is beletennéd az összehasonlításba! De persze ez csak 1 ötlet/javaslat/kérés, mindenesetre nagyon jól nézne ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Köszönöm az észrevételt! Saját szerverre fogom feltenni a képeket (szerintem Bomarr -nak megvannak még). Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Szerencsére minden kép megvan a gépemen, ugyhogy megoldható, hogy újra visszakerüljenek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Ez nagyon jó hír Bomarr! Felrakod őket máshova? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.