kudar Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Jó látni, hogy haladsz a sorozattal. Hehe csak figyelj! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Dave Filoni rajza Bo-Katanról, maszk nélkül. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Pre Vizsla hangja újra Berzsenyi Zoltán volt. Lehet vitatkozni, hogy ez jó vagy rossz a karakternek, de én örülök minden csepp következetességnek. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Pre Vizsla hangja újra Berzsenyi Zoltán volt. Lehet vitatkozni, hogy ez jó vagy rossz a karakternek, de én örülök minden csepp következetességnek. Na, ennek örülök. Úgy tűnik, hogy az évad második felére összekapták magukat. Luxé ugyanaz? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Na, ennek örülök. Úgy tűnik, hogy az évad második felére összekapták magukat. Luxé ugyanaz? Hát?...nem tudom biztosan. Lehet, de mintha más lenne. Végül is, egy elég fiatal hangról beszélünk, vátozhatott is 2 év alatt a hangszín. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Nagyszerű lett magyarul. Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Igen,tényleg jó lett a szinkron Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Korrekt volt a szinkron, bár annyira nem nyűgözött le. Lux hangja valószínűleg nem az, mint régen, ahogy Satine-é sem, de gondolom egy mondatért nem hívták be a színésznőt. Egy-két mondat eléggé félre van fordítva, de még mindig nagyon jó rész. És még mindig fura, hogy amnesztiát kell kérni Luxnak ahhoz, hogy a Köztársaságba mehessen. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. És még mindig fura, hogy amnesztiát kell kérni Luxnak ahhoz, hogy a Köztársaságba mehessen. Miért volna fura? A szepik mind hazaárulónak vannak kikiáltva. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Miért volna fura? A szepik mind hazaárulónak vannak kikiáltva. De hát Lux civil. Ez olyan, mintha teszem azt Rózsi néni el akar utazni háború időben az országból és amnesztiára lenne szüksége ahhoz, hogy egyáltalán átlépje a határt, pedig csak egy sarki zöldségárus, akinek köze sincs az egészhez. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Lux nem civil, hanem szenátor, azaz a "lázadás" egyik politikai vezetője, még ha csak egy báb-parlamenben volt is jelentéktelen szerepe. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Lux nem civil, hanem szenátor, azaz a "lázadás" egyik politikai vezetője, még ha csak egy báb-parlamenben volt is jelentéktelen szerepe. Nem szenátor, pusztán egy szenátor fia, méghozzá egy olyané, aki békeindítványt javasolt. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Be sem engedték volna a béketárgyalásra, ha csak egy halott szenátor rokona volna, és Dooku is szenátornak nevezte. Elég egyértelmű, hogy átvette az anyja helyét egy időre. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Be sem engedték volna a béketárgyalásra, ha csak egy halott szenátor rokona volna, és Dooku is szenátornak nevezte. Elég egyértelmű, hogy átvette az anyja helyét egy időre. És tényleg, erről meg is feledkeztem, hogy Dooku annak hívta, így már érthető. Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Most hogy már végig futottam a 4. évadon, csak rákerestem, hogy kit is alakított Katee Sackhoff (Starbuck a BSG-ből). Most újból meg kell néznem a részt, mert erre a Bo-Katan karakterre egyáltalán nem emlékszem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Most (még) nem volt túl nagy szerepe. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Dave Filoni rajza Bo-Katanról, maszk nélkül. És ilyen is lett! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Hát tényleg egész szépre sikeredett a karakter megformálása. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Július 21. Hozzászólás ideje: 2012. Július 21. Most nézem újra ezt a részt (egyik kedvencem az évadból) és feltűnt valami. Az egyik Halálőrnek mintha a Batman szimbólum lenne a páncéljára festve . Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 21. Sajnos a felbontás elég gyatra, de lehetséges a dolog. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Július 21. Hozzászólás ideje: 2012. Július 21. Megnéztem azt a jelenetet, csak árnyék volt. Persze Batman hívójelét is árnyékolt reflektorral vetítik szóval lehet, hogy tényleg szándékosan csinálták ilyenre Válasz
Csak 1 rajongó Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Hát, srácok, eljutottam ide is az újranézésben. Nem célom felmelegíteni a témát, de a korábban emlegetett ominózus jelenet valóban merőben fölösleges, céltalan és értelmetlen. Kár volt beleépíteni a részbe. Egyrészt: semmi célt nem szolgált így ebben a formában, tehát hogy Ahsoka nem önként volt részese a dolognak. A későbbiek fényében pedig még céltalan is, így kapcsolatépítő elemnek is pocsék. A féreértés elkerülése végett én ne tartozom Lux gyűlölők táborában, de a rész ezen eleme valóban okkal nyitogathat bicskát egyesek zsebében. Szerintem. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. (szerkesztve) Hát, srácok, eljutottam ide is az újranézésben. Nem célom felmelegíteni a témát, de a korábban emlegetett ominózus jelenet valóban merőben fölösleges, céltalan és értelmetlen. Kár volt beleépíteni a részbe. Egyrészt: semmi célt nem szolgált így ebben a formában, tehát hogy Ahsoka nem önként volt részese a dolognak. A későbbiek fényében pedig még céltalan is, így kapcsolatépítő elemnek is pocsék. A féreértés elkerülése végett én ne tartozom Lux gyűlölők táborában, de a rész ezen eleme valóban okkal nyitogathat bicskát egyesek zsebében. Szerintem. Nem is az, hogy bicskát nyitogat - hisz miért tenné? -, de valóban egy erőltetett, és sajnos logikátlan konklúzió volt a rész számára, és az a baj, hogy sokan ezt nagyszerűnek tartják, pedig elmondhatjuk, hogy ennél többre is futhatta volna. Szerkesztve: 2013. Június 20. - Merr-Sonn Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Hát, srácok, eljutottam ide is az újranézésben. Nem célom felmelegíteni a témát, de a korábban emlegetett ominózus jelenet valóban merőben fölösleges, céltalan és értelmetlen. Kár volt beleépíteni a részbe. Egyrészt: semmi célt nem szolgált így ebben a formában, tehát hogy Ahsoka nem önként volt részese a dolognak. A későbbiek fényében pedig még céltalan is, így kapcsolatépítő elemnek is pocsék. A féreértés elkerülése végett én ne tartozom Lux gyűlölők táborában, de a rész ezen eleme valóban okkal nyitogathat bicskát egyesek zsebében. Szerintem. Próbálod kellemesen előadni magad, de egyre kínosabb lesz a dolog. Már a második nap tudtam....szóval gondold végig ezt a dolgot mert hamarosan vége lesz a karriernek. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Amikor Vizsla és bandája felégette a falut... számomra ez volt a legfelkavaróbb az egész sorozat során. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Néhány embert is megégettek. Nagyon aljasak voltak. Másokkal ellentétben szerintem jó, hogy láthattuk őket ilyen "mocskos" helyzetben is. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. És ezek a férgek voltak büszkék a mandalori kultúrára. Az pont hogy a becsületről és az egyenes jellemről szól. Egyébként a sorozatban talán ez volt az első, amikor konkrétan mutatták ártatlan civilek halálát háborús bűn elkövetése következtében. Erre mondjuk nem veszek mérget (még a rylothi város lebombázása jut eszembe), ideje lenne már újranéznem a sorozatot, de most már megvárom a bónusz tartalmat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. És ezek a férgek voltak büszkék a mandalori kultúrára. Az pont hogy a becsületről és az egyenes jellemről szól. Pont azért jó ez a rész mert egy talán már kialakult képet tör össze. Vizsláék kicsinyes gyilkosságokra is képesek csak úgy mint a közönséges bűnözők. Semmi sem emeli őket pl. a Fekete Nap fölé. Harcos múltjuk van? Na és?? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Csak egy baj van ezzel a Death Watch ábrázolásmóddal, és az az, hogy homlokegyenest szembe megy a többi szereplésükkor látottakkal Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. De az is igaz, hogy ilyen helyzetben csak egyszer láttuk őket. Ez szerintem példa arra mit csináltak volna hódítások címszó alatt... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.