Hozzászólás ideje: 2012. Április 26.13 éve Pre Vizsla hangja újra Berzsenyi Zoltán volt. Lehet vitatkozni, hogy ez jó vagy rossz a karakternek, de én örülök minden csepp következetességnek.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 26.13 éve Pre Vizsla hangja újra Berzsenyi Zoltán volt. Lehet vitatkozni, hogy ez jó vagy rossz a karakternek, de én örülök minden csepp következetességnek. Na, ennek örülök. Úgy tűnik, hogy az évad második felére összekapták magukat. Luxé ugyanaz?
Hozzászólás ideje: 2012. Április 26.13 éve Na, ennek örülök. Úgy tűnik, hogy az évad második felére összekapták magukat. Luxé ugyanaz? Hát?...nem tudom biztosan. Lehet, de mintha más lenne. Végül is, egy elég fiatal hangról beszélünk, vátozhatott is 2 év alatt a hangszín.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 26.13 éve Korrekt volt a szinkron, bár annyira nem nyűgözött le. Lux hangja valószínűleg nem az, mint régen, ahogy Satine-é sem, de gondolom egy mondatért nem hívták be a színésznőt. Egy-két mondat eléggé félre van fordítva, de még mindig nagyon jó rész. És még mindig fura, hogy amnesztiát kell kérni Luxnak ahhoz, hogy a Köztársaságba mehessen.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 27.13 éve És még mindig fura, hogy amnesztiát kell kérni Luxnak ahhoz, hogy a Köztársaságba mehessen. Miért volna fura? A szepik mind hazaárulónak vannak kikiáltva.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 27.13 éve Miért volna fura? A szepik mind hazaárulónak vannak kikiáltva. De hát Lux civil. Ez olyan, mintha teszem azt Rózsi néni el akar utazni háború időben az országból és amnesztiára lenne szüksége ahhoz, hogy egyáltalán átlépje a határt, pedig csak egy sarki zöldségárus, akinek köze sincs az egészhez.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 27.13 éve Lux nem civil, hanem szenátor, azaz a "lázadás" egyik politikai vezetője, még ha csak egy báb-parlamenben volt is jelentéktelen szerepe.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 27.13 éve Lux nem civil, hanem szenátor, azaz a "lázadás" egyik politikai vezetője, még ha csak egy báb-parlamenben volt is jelentéktelen szerepe. Nem szenátor, pusztán egy szenátor fia, méghozzá egy olyané, aki békeindítványt javasolt.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 27.13 éve Be sem engedték volna a béketárgyalásra, ha csak egy halott szenátor rokona volna, és Dooku is szenátornak nevezte. Elég egyértelmű, hogy átvette az anyja helyét egy időre.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 27.13 éve Be sem engedték volna a béketárgyalásra, ha csak egy halott szenátor rokona volna, és Dooku is szenátornak nevezte. Elég egyértelmű, hogy átvette az anyja helyét egy időre. És tényleg, erről meg is feledkeztem, hogy Dooku annak hívta, így már érthető.
Hozzászólás ideje: 2012. Június 18.13 éve Most hogy már végig futottam a 4. évadon, csak rákerestem, hogy kit is alakított Katee Sackhoff (Starbuck a BSG-ből). Most újból meg kell néznem a részt, mert erre a Bo-Katan karakterre egyáltalán nem emlékszem.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 15.13 éve Dave Filoni rajza Bo-Katanról, maszk nélkül. És ilyen is lett!
Hozzászólás ideje: 2012. Július 15.13 éve Hát tényleg egész szépre sikeredett a karakter megformálása.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 21.13 éve Most nézem újra ezt a részt (egyik kedvencem az évadból) és feltűnt valami. Az egyik Halálőrnek mintha a Batman szimbólum lenne a páncéljára festve .
Hozzászólás ideje: 2012. Július 21.13 éve Szerző Sajnos a felbontás elég gyatra, de lehetséges a dolog.
Hozzászólás ideje: 2012. Július 21.13 éve Megnéztem azt a jelenetet, csak árnyék volt. Persze Batman hívójelét is árnyékolt reflektorral vetítik szóval lehet, hogy tényleg szándékosan csinálták ilyenre
Hozzászólás ideje: 2013. Június 20.12 éve Hát, srácok, eljutottam ide is az újranézésben. Nem célom felmelegíteni a témát, de a korábban emlegetett ominózus jelenet valóban merőben fölösleges, céltalan és értelmetlen. Kár volt beleépíteni a részbe. Egyrészt: semmi célt nem szolgált így ebben a formában, tehát hogy Ahsoka nem önként volt részese a dolognak. A későbbiek fényében pedig még céltalan is, így kapcsolatépítő elemnek is pocsék. A féreértés elkerülése végett én ne tartozom Lux gyűlölők táborában, de a rész ezen eleme valóban okkal nyitogathat bicskát egyesek zsebében. Szerintem.
Hozzászólás ideje: 2013. Június 20.12 éve Hát, srácok, eljutottam ide is az újranézésben. Nem célom felmelegíteni a témát, de a korábban emlegetett ominózus jelenet valóban merőben fölösleges, céltalan és értelmetlen. Kár volt beleépíteni a részbe. Egyrészt: semmi célt nem szolgált így ebben a formában, tehát hogy Ahsoka nem önként volt részese a dolognak. A későbbiek fényében pedig még céltalan is, így kapcsolatépítő elemnek is pocsék. A féreértés elkerülése végett én ne tartozom Lux gyűlölők táborában, de a rész ezen eleme valóban okkal nyitogathat bicskát egyesek zsebében. Szerintem. Nem is az, hogy bicskát nyitogat - hisz miért tenné? -, de valóban egy erőltetett, és sajnos logikátlan konklúzió volt a rész számára, és az a baj, hogy sokan ezt nagyszerűnek tartják, pedig elmondhatjuk, hogy ennél többre is futhatta volna. Szerkesztve: 2013. Június 20.12 éve - Merr-Sonn
Hozzászólás ideje: 2013. Június 20.12 éve Szerző Hát, srácok, eljutottam ide is az újranézésben. Nem célom felmelegíteni a témát, de a korábban emlegetett ominózus jelenet valóban merőben fölösleges, céltalan és értelmetlen. Kár volt beleépíteni a részbe. Egyrészt: semmi célt nem szolgált így ebben a formában, tehát hogy Ahsoka nem önként volt részese a dolognak. A későbbiek fényében pedig még céltalan is, így kapcsolatépítő elemnek is pocsék. A féreértés elkerülése végett én ne tartozom Lux gyűlölők táborában, de a rész ezen eleme valóban okkal nyitogathat bicskát egyesek zsebében. Szerintem. Próbálod kellemesen előadni magad, de egyre kínosabb lesz a dolog. Már a második nap tudtam....szóval gondold végig ezt a dolgot mert hamarosan vége lesz a karriernek.
Hozzászólás ideje: 2014. Január 23.11 éve Amikor Vizsla és bandája felégette a falut... számomra ez volt a legfelkavaróbb az egész sorozat során.
Hozzászólás ideje: 2014. Január 23.11 éve Szerző Néhány embert is megégettek. Nagyon aljasak voltak. Másokkal ellentétben szerintem jó, hogy láthattuk őket ilyen "mocskos" helyzetben is.
Hozzászólás ideje: 2014. Január 23.11 éve És ezek a férgek voltak büszkék a mandalori kultúrára. Az pont hogy a becsületről és az egyenes jellemről szól. Egyébként a sorozatban talán ez volt az első, amikor konkrétan mutatták ártatlan civilek halálát háborús bűn elkövetése következtében. Erre mondjuk nem veszek mérget (még a rylothi város lebombázása jut eszembe), ideje lenne már újranéznem a sorozatot, de most már megvárom a bónusz tartalmat.
Hozzászólás ideje: 2014. Január 23.11 éve Szerző És ezek a férgek voltak büszkék a mandalori kultúrára. Az pont hogy a becsületről és az egyenes jellemről szól. Pont azért jó ez a rész mert egy talán már kialakult képet tör össze. Vizsláék kicsinyes gyilkosságokra is képesek csak úgy mint a közönséges bűnözők. Semmi sem emeli őket pl. a Fekete Nap fölé. Harcos múltjuk van? Na és??
Hozzászólás ideje: 2014. Január 23.11 éve Csak egy baj van ezzel a Death Watch ábrázolásmóddal, és az az, hogy homlokegyenest szembe megy a többi szereplésükkor látottakkal
Hozzászólás ideje: 2014. Január 23.11 éve Szerző De az is igaz, hogy ilyen helyzetben csak egyszer láttuk őket. Ez szerintem példa arra mit csináltak volna hódítások címszó alatt...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.