Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 31. Hozzászólás ideje: 2018. Március 31. Nabo! Weblapon kellene. Ötlet? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Március 31. Hozzászólás ideje: 2018. Március 31. Itt a html kódja az egyik dalnak, most hogy mi mit jelent inkább nem kezdem el sorolni, de ha a szöveget szeretnéd lecserélni az egyes cellákban, akkor a <br> előtti részeket kell lecserélni <table width="90%"><tbody><tr><td width="45%" valign="top"> <font face="verdana, arial" color="#FFFFFF" size="-2"><b>THE LOVE THIEVES</b></font><br><br> <font face="verdana, arial" color="#C0C0C0" size="-2"> Oh, the tears that you weep<br> For the poor tortured souls<br> Who fall at your feet<br> With their love begging bowls<br> All the clerks and the tailors<br> The sharks and the sailors<br> All good at their trades<br> But they'll always be failures<br><br> Alms for the poor<br> For the wretched disciples<br> And the love that they swore<br> With their hearts on the Bible<br> Beseeching the honour<br> To sit at your table<br> And feast on your holiness<br> As long as they're able<br><br> Love needs it's martyrs<br> Needs it's sacrifices<br> They live for your beauty<br> And pay for their vices<br> Love will be the death of<br> My lonely soul brothers<br> But their spirit shall live on in<br> The hearts of all lovers<br><br> You're holding court<br> With your lips and your smile<br> Your body's a halo<br> Their minds are on trial<br> Sure as Adam is Eve<br> Sure as Jonah turned whaler<br> They're crooked love thieves<br> And you are their Jailor</font></td> <td width="45%" valign="top"> <font face="verdana, arial" color="#FFFFFF" size="-2"><b>SZERELEM TOLVAJOK</b></font><br><br> <font face="verdana, arial" color="#C0C0C0" size="-2"> Oh, azok a könnyek melyeket ejtesz<br> Azokért a meggyötört lelkekért<br> Amelyek lábaid előtt hevernek<br> Csurig töltve szerelemmel<br> Az összes hivatalnok és szabó<br> A cápák és vitorlások<br> Mindannyian jók a maguk nemében,<br> De a végén mind elbuknak ők<br><br> Alamizsna a szegényeknek<br> A nyomorult tanítványoknak<br> A szerelem melyre felesküsznek<br> Szívükkel a Biblián<br> Jutalomért esdekelnek, hogy<br> Asztalodnál ülhessenek<br> Dőzsölve szentségeden<br> Amíg csak megtehetik<br><br> A szerelemnek szüksége van mártírjaira<br> Szüksége van áldozataira<br> Akik a gyönyörűségéért élnek<br> És fizetnek bűneikért<br> A szerelem lesz a halála<br> Az én magányos lelki jóbarátaimnak<br> De szellemük tovább él majd<br> Az összes szerelmes szívében<br><br> Ítélkezel mindenki felett<br> Csupán ajkaddal és mosolyoddal, hisz<br> Tested egy szentség<br> Megpróbáltatások előtt állnak<br> Mint ahogy Ádám és Éva<br> Mint amikor Jónás cetvadásszá lett<br> Mindannyian hajlanak szerelmet lopni<br> De Te vagy az ő Jailor-uk</font></td></tr> </tbody></table> 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 31. Hozzászólás ideje: 2018. Március 31. Köszönöm szépen mindjárt ki is próbálom! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 31. Hozzászólás ideje: 2018. Március 31. Háttérszínt hogy tudok beírni? Nem akarok külön CSS fájlt kreálni hozzá. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Március 31. Hozzászólás ideje: 2018. Március 31. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Háttérszínt hogy tudok beírni? Nem akarok külön CSS fájlt kreálni hozzá. Body részbe tedd be ezt: style="background-color:#színkód". Innen tudsz nézni kódokat a színhez, amit akarsz. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 31. Hozzászólás ideje: 2018. Március 31. Nagyon köszönöm, müxik Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. (szerkesztve) Android általában mennyire stabil? A tabletem (két és fél éves) néha meggárgyul. Mindig más a baja, de az esetek nagyon túlnyomó többségében úgy kezdődik hogy Google Play-ből töltök le valamit (akár egy frissítést) - most a legújabb, hogy SEHOGY nem akar filet átküldeni magából, email csatolmányt, gmail appot, facebook chatet próbáltam egyelőre. Most USB össze van kötve a laptoppal, a tabi állítja hogy csatlakoztatva, a laptop meg nem látja... Szóval ez mennyire lehet az Android hibája és mennyire a készüléké? ui az összemadzagolás sem jött be, a "fényképezőgép szoftver" opcióval sem. Viszont a Puffin böngészőből a gmail zokszó nélkül elküldött mindent, azzal a nehezítéssel hogy nem lehet egyszerre több fájlt kijelölni. Ugyanez a Chrome-ban: annyit jelölök ki amennyit akarok, de utána küldés helyett csak néz mint hal a zacskóban. Képek biztonságban, most jön a gyári reset. A kérdés továbbra is nyitott! Jó az Android? Szerkesztve: 2018. Április 10. - Darth Krande Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2018. Április 14. Hozzászólás ideje: 2018. Április 14. A tabi szépen küzdött, de végül veszített. Kétszer is lefagyott, amikor eljutottam a Gyári visszaállítás menü "Mindent töröl" gombjáig. Harmadszorra a leokézás után ugyan megint ledöbbent, de végül visszakecmeregtem vele a nyitóképhez, és (minek várjak?) elkezdtem internetezni. Majd egyszercsak kiírta, hogy újraindul, és - újraindulás helyett megjelent a csápjait lóbáló Android robotemberke, alatta a "törlés" felirat. Tekintve hogy az általam telepített programok eltűntek, szerintem sikerült törölni, és két hónapig megint jó lesz Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Május 15. Hozzászólás ideje: 2018. Május 15. Tud valaki egy olyan ingyenes és magyar nyelvü videószerkesztő programot ami minden ismert videóformátumot vág(mkv,avi,mpg...stb? A lehető legegyszerübb legyen, csak meg kell vágni pár videót. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2018. Május 15. Hozzászólás ideje: 2018. Május 15. Virtualdub-ot ajánlanám. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Május 20. Hozzászólás ideje: 2018. Május 20. Bátyám laptopján frissített a win10. Azóta nem reagál a start menü. De még a jobb klikk sem. Valaki találkozott már ilyen problémával? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Május 20. Hozzászólás ideje: 2018. Május 20. Én igen, pontosan ugyanígy, a Win 10 frissítése után (azóta kikapcsoltam a frissítést). Én csak úgy tudtam megcsinálni, hogy létrehoztam egy új felhasználói fiókot, mert az eredeti elszállt - a fájlok megvoltak benne, de valamiért a rendszer szarul töltötte be, és semmit sem lehetett igazán csinálni. Aztán az eredeti profilból átmásoltam mindent, meg sok programot újra kellett telepíteni. A másik alternatíva a Win 10 újrapakolása. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Május 20. Hozzászólás ideje: 2018. Május 20. De jó, hogy nálam nem fordult elő, most biztosan eldobtam volna az agyam, ha még informatikai problémákat kellett volna megoldanom. Jegyzem a fentieket, hátha mégis szükség lesz rá... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Május 21. Hozzászólás ideje: 2018. Május 21. Nekem "csak" a vezeték nélküli fülesem csatlakozását rontotta el... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Hozzászólás ideje: 2018. Május 22. Nálam minden flottul ment frissités után is. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. A reinstall megoldotta. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. Ki lehet kapcsolni valahogy a böngészőben, hogy bizonyos weblapoknál ne jöjjön fel folyton alulról "az oldal cookie-kat használ" sáv? Egyrészt marhára nem érdekel, hogy az adott oldal cookie-kat használ, másrészt mobilon (némi túlzással) a fél képernyőt elfoglalja ez az ökörség; szóval eléggé zavaró. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. (szerkesztve) A mai nap csomagot váltottam a UPC-nél egy erősebb netre (500 Mbit), kaptam egy másik modemet ami wifi-s is egyben, a wifi-vel nincs is semmi baj, csak úgy nem adja le az egész sávszélességet ahogy tudom, illetve maga a Wifi vevő adapterem sem képes az egészet kezelni csak 300 Mbit-ig, szóval én összekötném kábellel simán, de azzal meg valami oknál fogva nem hoz be egy csomó oldalt pl. a fórumot sem. A google kereső behozza a találatokat, de ha rámegyek valamire közülük azt már nem, illetve a wikipédiás találatokat igen. Az ncore fixen működik, viszont maga a torrent kliensem (utorrent) nem seedel illetve a letöltés sem indul meg, ha wifivel csatlakozom semmi gond csak nem azért fizetem az előfizetést, hogy csak a felét használjam, valakinek valami ötlet? Szerkesztve: 2018. Június 15. - Darth Cupsy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. Hívd fel őket, hogy ez mi? Mondjuk fura, hogy le se tesztelték, csak úgy elmentek. NA de hátha van aki tud még valami jobb ötletet. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. 2 órával ezelőtt, caseyjones írta: Ki lehet kapcsolni valahogy a böngészőben, hogy bizonyos weblapoknál ne jöjjön fel folyton alulról "az oldal cookie-kat használ" sáv? Egyrészt marhára nem érdekel, hogy az adott oldal cookie-kat használ, másrészt mobilon (némi túlzással) a fél képernyőt elfoglalja ez az ökörség; szóval eléggé zavaró. Csak fogadd el. A weboldalakat törvény kötelezi, hogy ezeket kiírogassák, de ha egyszer elfogadod, utána már nem kellene hogy ezzel fárasszanak Cupsy, ezt néha az okozza, ha a DHCP le van tiltva és statikus IP címeket használsz. Hogy ezt megnézd, nyisd meg a parancssort, és írd be, hogy ipconfig /all. Ha az "Ethernet adapter Ethernet:" alatt a "DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No", akkor ezen változtatnod kell. A változtatáshoz nyisd meg a vezérlőpultot, ott a hálózati megosztási központot, válaszd ki az ethernet kapcsolatot, itt tulajdonságok, TCP IP protokoll 4-es verziója, és rakd át "IP cím automatikus kérés"-re. Videó, hogy hogyan csináld, ha nem menne https://www.youtube.com/watch?v=QhpNEL2wOcE 3 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Hívd fel őket, hogy ez mi? Mondjuk fura, hogy le se tesztelték, csak úgy elmentek. NA de hátha van aki tud még valami jobb ötletet. Elmentek??? Itt sem voltak bementem a UPC-be, mert úgyis arra volt dolgom, megmondtam mit szeretnék aztán a kezembe adták a modemet, hogy majd a régit vigyem be valamikor. 3 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta: Csak fogadd el. A weboldalakat törvény kötelezi, hogy ezeket kiírogassák, de ha egyszer elfogadod, utána már nem kellene hogy ezzel fárasszanak Cupsy, ezt néha az okozza, ha a DHCP le van tiltva és statikus IP címeket használsz. Hogy ezt megnézd, nyisd meg a parancssort, és írd be, hogy ipconfig /all. Ha az "Ethernet adapter Ethernet:" alatt a "DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No", akkor ezen változtatnod kell. A változtatáshoz nyisd meg a vezérlőpultot, ott a hálózati megosztási központot, válaszd ki az ethernet kapcsolatot, itt tulajdonságok, TCP IP protokoll 4-es verziója, és rakd át "IP cím automatikus kérés"-re. Videó, hogy hogyan csináld, ha nem menne https://www.youtube.com/watch?v=QhpNEL2wOcE Köszi szépen, holnap megnézem, de a meccset is neten nézem szóval most nem cicózok vele, utána meg alvás lesz szerk.: mégis megnéztem, igen NO-n volt, ha jól emlékszem worms-höz lett beállítva fix IP, mert csak úgy találtuk meg egymást, most visszaállítottam, holnap megnézem jó-e úgy, de kábelt húzni már tényleg nincs kedvem most. Szerkesztve: 2018. Június 15. - Darth Cupsy Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 16. Hozzászólás ideje: 2018. Június 16. 12 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: szerk.: mégis megnéztem, igen NO-n volt, ha jól emlékszem worms-höz lett beállítva fix IP, mert csak úgy találtuk meg egymást, most visszaállítottam, holnap megnézem jó-e úgy, de kábelt húzni már tényleg nincs kedvem most. Most már működik, köszi szépen még egyszer @Nabopolasszar Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Június 16. Hozzászólás ideje: 2018. Június 16. Nincs mit Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Szóval ahogy fentebb is írtam van ez a 500 Megás netem, vezetékkel kapcsolódok a géphez, tudja valaki, hogy kellene beállítanom a utorrentet, hogy ezt maximálisan kihasználja, mert most szerintem nem teszi sem letöltésnél sem feltöltésnél Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. 5 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Szóval ahogy fentebb is írtam van ez a 500 Megás netem, vezetékkel kapcsolódok a géphez, tudja valaki, hogy kellene beállítanom a utorrentet, hogy ezt maximálisan kihasználja, mert most szerintem nem teszi sem letöltésnél sem feltöltésnél Biztos, hogy kellő számú seed vagy leech van a fájlhoz, amit tölteni akarsz? Egy ismerősöm ismerőse azt tapasztalta, hogy néha bizonyos nem eléggé seedelt cuccok lassabban jönnek. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. 3 perccel korábban, Donát írta: Biztos, hogy kellő számú seed vagy leech van a fájlhoz, amit tölteni akarsz? Egy ismerősöm ismerőse azt tapasztalta, hogy néha bizonyos nem eléggé seedelt cuccok lassabban jönnek. Ezzel tisztában vagyok, de népszerű torrenteknél is max 10 mb/s körül jön, a feltöltésem meg ritkán ugorja meg a 10 kb/s-et és 3-nál több torrentnél még egyszer sem vettem észre egyszerre, hogy töltené fel pedig 100+t futtatok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. A beállításoknál a feltöltési és letöltési sebességet állítsd unlimited-re. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Az ilyen alap dolgokat én is vágom és azon van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Nagyon nem lehet mást csinálni. A hálózati sebességeddel lehet gond. Teszteld le. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. (szerkesztve) Az megvolt, nincs gond vele, valamint amikor a BF 2-t húztam lefele Origin-ről akkor jött rendesen ahogy kell. Szerkesztve: 2018. Június 25. - Darth Cupsy Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.