Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Valóban, de mozgásban volt az igazi. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. (szerkesztve) Nem árulok el nagy titkot hogy én is jelen voltam ezen vetítésen. Megmondom őszintén hogy én ilyen borzalmasan rossz filmet még nem láttam. Persze én is iszogattam előtte, de még úgyis nézhetetlen volt számomra. A megváltást a vége hozta el. Ja és természetesen soha többé nem akarom látni egy percét sem. Szerkesztve: 2013. Augusztus 13. - Frenkie Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Ezt a filmet kéne a prequel utálók arra alá dörgölni. 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. November 17. Hozzászólás ideje: 2013. November 17. Pontosan 35 éve (1978 november 17-én) először és utoljára adta le a CBS televízió a Holiday Special-t. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. November 17. Hozzászólás ideje: 2013. November 17. Bomarr, Te vagy az?! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. November 17. Hozzászólás ideje: 2013. November 17. (szerkesztve) Bomarr, Te vagy az?! Itchi bácsi. Szerkesztve: 2013. November 17. - Ody Mandrell Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Na ez is le van tudva!(most fejeztem be)Életemben először néztem meg. Az -az igazság,hogy sokkal rosszabbra számítottam....a rajzfilm még jó is volt benne! De,hogy miért kellett ezt megcsinálni?! Nem hinném,hogy az életben még egyszer meg akarom majd nézni.... (és még hátra van a 2 ewok film....) 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Egyszerűen meglovagolták az SW hype -ot. Sajnos a készítés és a készítők kicsit kontrollálatlanok voltak, ami meg is látszik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Szerintem ezt még nem láttuk így. 1:28-tól. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Hozzászólás ideje: 2017. November 27. Hát ettől még mindig ki lehet feküdni, de durva, hogy még egy lapáttal rá tudtak tenni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 28. Hozzászólás ideje: 2017. November 28. A végső változatra kicsit finomítottak. A felesége meg csak ingatja a fejét....ejjj ejjj ez a kujon Itchy. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 11. Hozzászólás ideje: 2017. December 11. Soha életemben nem láttam még ezt a rajongók által olyannyira magasztalt Holiday Specialt, így hát letöltöttem. Nem néztem egyelőre végig, csak belenéztem, és azt a következtetést vontam le, hogy ennek a filmnek a letöltésével lehet, hogy egy súlyos merénylet elkövetésével egyenrangú dolgot tettem. Egyelőre a két ewokos filmet sem láttam még, azokra is roppant kíváncsi vagyok; bár ezekkel kapcsolatban sem volt még szerencsém túl sok pozitív visszajelzéshez. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Karácsony alkalmából betettem a Holiday Specialt... Te jóságos ég! Ez valami borzalom. Fél órát bírtam megnézni belőle, tovább már nem bírtam idegekkel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Pedig utána jönnek a legjobb jelenetek 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. caseyjones, azt nem mondta senki, hogy a Holiday Specialt csak bizonyos mennyiségű alkohol és jó barátok társaságában érdemes nézni? Mert akkor életre szóló élmény lesz. 2 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. (szerkesztve) Pildi, legközelebb ilyen állapotban fogok nekiveselkedni a filmnek! Szerkesztve: 2017. December 24. - caseyjones 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Bizony! A legjobb SW vígjáték. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. (szerkesztve) Épp az imént fejeztem be ezt a másfélórás műremeket. Kellett hozzá vagy 3 óra és egy féldoboz cigi... Van egy perverz hobbim. Én szeretem a rendkívül szar filmeket. Főleg az Asylum alkotásait. Bevallom, rég röhögtem és szörnyülködtem ennyit egy film alatt. Nem is tudom melyik volt a legjobb. A varieté jelleg? A real time rendrakás? Vagy a vén fószer Itchy perverzkedése? Ha a TFA-ra vagy a TLJ-re azt mondják a fanyalgók hogy megölte bennük a gyereket. Akkor erre hatványozottan igaz. Szerkesztve: 2017. December 24. - RacerX 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Itchy maszturbálása mindent visz. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. 1 órával korábban, RacerX írta: Épp az imént fejeztem be ezt a másfélórás műremeket. Kellett hozzá vagy 3 óra és egy féldoboz cigi... Van egy perverz hobbim. Én szeretem a rendkívül szar filmeket. Főleg az Asylum alkotásait. Bevallom, rég röhögtem és szörnyülködtem ennyit egy film alatt. Nem is tudom melyik volt a legjobb. A varieté jelleg? A real time rendrakás? Vagy a vén fószer Itchy perverzkedése? Ha a TFA-ra vagy a TLJ-re azt mondják a fanyalgók hogy megölte bennük a gyereket. Akkor erre hatványozottan igaz. Nálam Han vs. Rohamosztagos a nagy CSELlel mindent visz. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Hozzászólás ideje: 2017. December 26. 2017. 12. 24. - 21:25, Ody Mandrell írta: Itchy maszturbálása mindent visz. Az akkor van, amikor ráteszik a fejére azt a fémakármit, és megjelenik előtte az a néger nő? Kb. idáig láttam, de nem tűnt úgy, mintha maszturbálna - igaz, ekkor már csak félig-meddig figyeltem a képernyőre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Nézd meg még egyszer. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Hozzászólás ideje: 2017. December 26. A rajzfilmbetétek talán az egyetlen értékelhető elemei ennek a "produktum"-nak. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Hozzászólás ideje: 2017. December 26. (szerkesztve) A rajzfilm rész alatt Han feje haláli. Ezen mindig szakadok a nevetéstől, amikor meglátom. Szerkesztve: 2017. December 26. - luke19 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Tiszta Kylo. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Egyébként tényleg. Brutális Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Május 27. Hozzászólás ideje: 2018. Május 27. 2017. 11. 27. - 21:28, Ody Mandrell írta: Szerintem ezt még nem láttuk így. 1:28-tól. Belenéztem. Karácsony óta először látom ezt a masztis jelenetet. Nem tudom, mi a fenéért kattintottam rá, most egy ideig megint nem bírom majd kiverni a fejemből a jelenetsort. 2017. 12. 24. - 20:19, Pildi írta: caseyjones, azt nem mondta senki, hogy a Holiday Specialt csak bizonyos mennyiségű alkohol és jó barátok társaságában érdemes nézni? Mert akkor életre szóló élmény lesz. Elgondolkodtam azon, hogy egy vidám, italozós baráti összejövetelen melyik lehet jobb: megnézni a Holiday Specialt, vagy megnézni az Egy új reményt hangalámondásosan? Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. December 24. Hozzászólás ideje: 2018. December 24. Asszem, idén karácsonykor is bepróbálkozok a Holiday Speciallel. De ezúttal betartom a @Pildi által javasoltakat. 1 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. December 24. Hozzászólás ideje: 2018. December 24. Várjuk a beszámolót majd, milyen volt. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. 2018. 12. 24. - 15:29, Pildi írta: Várjuk a beszámolót majd, milyen volt. "Sajnos" nem tudtam rávenni magam. De idén most már tényleg meg kell nézzem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.