LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Így ismertem meg a Doktort Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Akárcsak én Olyan jó volt ebben a kis szerepben, hogy kellett pár rész, mire el tudtam vonatkoztatni ettől a negatív karaktertől. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Én csak akkor döbbentem rá, hogy ő játszotta Cupor Jr.-t, amikor az iMDB-n utána néztem Tennant bácsinak. Nekem nem ragadt meg annyira, elhalványította a Rémszem Mordont játszó Brendan Gleesonnal, na meg az a kevéske játékidő. Mondjuk azért a Dementor csókos jelenetet megnézném (le lett forgatva, csak a filmbe nem került bele). Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Én csak akkor döbbentem rá, hogy ő játszotta Cupor Jr.-t, amikor az iMDB-n utána néztem Tennant bácsinak. Nekem nem ragadt meg annyira, elhalványította a Rémszem Mordont játszó Brendan Gleesonnal, na meg az a kevéske játékidő. Mondjuk azért a Dementor csókos jelenetet megnézném (le lett forgatva, csak a filmbe nem került bele). Tényleg? Én láttam mindegyik kivágott jelenetet és egyikben sem volt benne. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Mert a DVD-re, BR-re, de még az internetre sem kerül fel minden kivágott jelenet, pláne nem az olyanok, amik semmiféle utómunkán nem estek át. Márpedig egy Dementoros rész azok nélkül igencsak furán és még inkább, felismerhetetlenül festene. Én is csak képet láttam róla egy szkennert újságban. David Tennant kuporgott a zöld háttér előtt a miniszter társaságában, és fölfelé sasolt kissé torz arccal. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. (szerkesztve) A Lény második részének fertőzött űrhajós csókájának első áldozata két évvel később egy pilóta sokadik áldozatává vált. Szerkesztve: 2013. Június 29. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Július 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 18. A TéDéKáeR egyik hekusa és zsoldosa Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Július 18. Hozzászólás ideje: 2013. Július 18. Basszus, Teal'c! De jó. Még sosem vettem észre. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Július 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 18. A forgatás idején olvastam arról hogy bevették as csapatba. Azt ugyan nem emlegették hogy miféle figurára szerződtették. Annyi viszont kitutódott hogy a forgatás alatt valamiféle szemsérülést szenvedett. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Július 19. Hozzászólás ideje: 2013. Július 19. Basszus, Teal'c! De jó. Még sosem vettem észre. Őt még én sem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Július 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 19. A zsoldosról a forgatási infók után nem sokkal el is feledkeztem. A hekusról meg úgy két hónapja olvastam az infót de az is elég hamar kiment a fejemből. Pár napja újra megnéztem a filmet és az juttatta eszembe a delikvenseket és tegnap unalmamban jobb később mint soha alapon beraktam őket. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Július 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 20. Eckhardt hadnagy az 1989-es Batmanusban nukleáris cumókkal üzletelő pacák a Reeve-féle Supermanus negyedik részében a balfék taxistoppos az 1989-es Batmanusban Sly Dredd bíró egyik pórul járt főnöke (Silver bíró) a Hellboy Whitman őrmestere Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Július 21. Hozzászólás ideje: 2013. Július 21. Nem semmi arcokra lelsz Rog, minden elismerésem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 21. Hozzászólás ideje: 2013. Július 21. Ezek tényleg jók és érdekesek Rog! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Július 21. Hozzászólás ideje: 2013. Július 21. Van élet a Yavin után. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 21. Köszi srácok! A következő összeállítást főleg azoknak ajánlom akik a DW-t és a SW-ot is csípik. Van élet a Yavin után. Ilyen a reinkarnáció. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Július 21. Hozzászólás ideje: 2013. Július 21. Nem lehetett semmi ezt összeszedni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 21. (szerkesztve) Ha érdekelne a DW és csinálni akartam volna egy ilyet akkor tutira vért izzadtam volna miatta, Helyette inkább maradok a saját összeállításaimnál. Azok kevésbé strapásak. Igaz a nem fejből kipattantak megkreálása a keresgélés miatt mégis elvesz valamennyi időt. Ilyen gyakrabban előfordul mert már nem jut eszembe valami sok. Az legalább kárpótol ha tetszik valakinek amit berakok. Ha meg nem tetszik akkor meg úgy jártam. Nem tragédia. Szerkesztve: 2013. Július 21. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 22. (szerkesztve) Munro tábornok (Az ötödik elem) "Most úgy nézel ki, mint egy rakás szar lófarokkal." Tudor tábornok (Az ötödik elem) "Look into my eye." nagypofájú zsernyák (Őrült Stone) Szerkesztve: 2013. Július 22. - Rog Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. (szerkesztve) Nem tudom mennyire ide illik, de hirtelen nem találtam jobb helyet neki. Az is lehet, hogy volt már, csak az én figyelmem kerülte el. Nézem a Criminal Minds záróepizódját, erre ki mered rám szemben újfent talpig feketében... Na ki? Ha így fogja tolni az Ep.7-ben is, akkor aligha lesz rá panaszunk. Szerkesztve: 2013. Augusztus 8. - pb69 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Szerintem nagyon is ide illik. Amúgy nem volt még. Majd megnézem azokat a részeket amikben feltűnik. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Azt hittem a spoiler gomb mögött egy kép lesz Luke-ról. :D Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Azt hittem a spoiler gomb mögött egy kép lesz Luke-ról. :D Parancsolj, így tényleg kajakabb. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Talán van akinek új hogy Sly Dredd bíró narrátora James Earl Jones bácsi az Armageddoné pedig Charlton Heston bácsi Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Feisal herceg (Arábiai Lawrence) Francois (Az ifjú Indiana Jones: A sólymok támadása) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Széééépek. Kár, hogy egyik művet se láttam. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Én csak az Arábiait láttam. Réges régen. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Hú, hogy én mennyire szerettem kiskoromban az Ifjú Indiana Jones Kalandjait. Na és ez, hogy Anthony Daniels játssza azt a fószert Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 21. böfögő pacák (A gyűrű szövetsége) Rohirrim harcos (A két torony) kalóz (A király visszatér) Peter Jackson Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 21. Na ez szerencsére nekem nem volt meglepetés. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.