Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7.10 éve Igen, ma rendes voltam, egyszerű feladvánnyal érkeztem :P
Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7.10 éve Szerző Egyik kedvenc rendezőm Aki? Játékhegyi Pista bácsi
Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7.10 éve - Ülj odébb mert jön Karácsony. - De főnök! Hol van az még? Szerkesztve: 2014. Szeptember 7.10 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8.10 éve Szerző A második Trafó-múvi egyik egyiptomi rendfenntartó közege volt többek közt Keenser (Star Trek 2009/2013) és Droopy McCool (SW VI: RotJ)
Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8.10 éve Szuper találat! És igy egymást közt szólva: azért a Jedi visszatér idején még nem minden szörnymaszknál/ruhánál álltak a helyzet magaslatán. Szegény Droopy hogy néz ki
Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9.10 éve Az megvan, hogy az Agents of SHIELD-es gravitációmanipuláló Franklin Hall professzor... aki egyben Nucky Thompson apjának fiatal alteregója (Boardwalk Empire)... nem más, mint a kétarcú Mógus professzor? vagyis Ian Hart. Szerkesztve: 2014. Szeptember 9.10 éve - Lok Durd
Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15.10 éve Ez nem lesz nehéz Az Ómen első részéből a csúf véget érő Brennan atya, vagyis
Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18.10 éve Szerző Tényleg klassz. Valahol van is itt egy szép kis összeállítás ezzel a manusszal.
Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19.10 éve Igen, Julian Glover szerepeit még anno Lok gyüjtötte itt össze. Amellett, hogy volt Pycelle és Veers tábornok, kétszer is szerepelt a Doctor Who-ban, volt James Bond gonosz, és szerepelt az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovagban is. Illetve ő volt Aragog hangja a második Harry Potter filmben.
Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20.10 éve Szerző A díva egyik segédje (Az ötödik elem) volt Adi Gallia (SW I - TPM)
Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24.10 éve Szerző A frigyláda keresésére induló Indyre leselkedő náci kém megformálója Muren Dénes vizuális effektmester volt.
Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24.10 éve He? Eddig én azt hittem, hogy az újság mögül kikandikáló csávó az a (ruha)akasztófahumorú gestapós figura.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.