Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Na akkor én is egyet: Tony Curran 13. harcos - egy zenész Gladiátorban egy pretoriánus, akinek nem igazán sikerül kinyirni a főhőst (gyak. pár másodpercet szerepel) Penge 2 - egy poruljáró pap (sorry a "durva" képért, de csak ilyet találtam róla a neten) A Szövetség (Láthatatlan ember) Underworld - Evolution (Marcus) Szerintem az eddigi csúcsszerepe: István király - A Katedrális (Pillars of the Earth) De ez se rossz: Vincent van Gogh (Doctor Who V. évadában) Számomra totális döbbenet, de ez a kíváló szinész képes volt elvállalni a legújabb X-men filmben (X-men: First Class) egy szimpla statiszta szerepet. A karakterének még neve sincs. És ezen a snitten kivül kb. még háromban szerepel. Pont most nézem a Boardwalk Empire (Gengszter korzó) második évadát és nagyon örültem mikor felbukkant. (Eamonn) Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Basszus Bomarr, nekem fel se tűnt, hogy a Boardwalkban ő volt Eamon. Csak a Dokiban ismertem fel, hogy ő volt a Katedrálisból István. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. A kis Józsi fiatalon... és egy már ismertebb szerepében Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Hozzászólás ideje: 2012. Január 26. Ez a gyerek nagyon képes volt azt a ritka reakciót kiváltani belőlem hogy pofán akarok rúgni valakit. Csak sajnos egyre jobb filmekkel jön. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Én valahogy nem igazán bírom a fazont pedig az Eredet előtt alig láttam itt-ott. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Na még kicsit az Alien3-ból (a sok kopasz között kik nem akadnak ). Charles S. Dutton Leonard Dillon, a jólelkű gyilkos pap. (Alien3) Rodney Foreman, Dr. Foreman apukája (House M. D.) Leonard, aki a júdás faj ellen harcol. Hogy Leonardként mindig valami szörnyeteg az ellenfele. (Mimic) Danny Webb Robert Morse, a Fury egyetlen túlélője. (Alien 3) Haans százados. (Valkűr John Maynard Jefferson, a fekete lyukba bújt sátánnal is felvette a harcot. (Doctor Who) Pete Postlethwaite David, az aliennel nem tudott összebarátkozni. (Alien3) Gilbert barát a sárkányokkal viszont jó haverságba került. (Sárkányszív) Roland Tembo pedig T-Rex papát lőtt magának. (The Lost World: Jurassic Park) Maurice Fischer míg mások az álmokban, ő a halál mezsgyéjén járt. (Inception) Spyros pedig apukája lett a Titánok ivadékának. (A titánok harca) Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Kedvet kaptam én is egy kis Alien3-hoz. Charles Dance Clemens úr az aranygyerekre vadászó Sardo "Numsy" Numspa az utolsó akcióhősre hajtó Benedict az operaház fantomja Charles S. Dutton Ajtónálló hekus a Hetedikben Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Srácok, ez az Alien 3-as óriási volt, köszi! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Chi McBride A kód neve merkúr: (Tommy B. Jordan) Dr. House: (Edward Vogler) Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. (szerkesztve) No és őt felismeritek? Mr Fredrick Little a Stuart Little-Kisegér című családi vígjátékból A király tanácsadója a DiCaprio féle Vasálarcosban Ő bizony Dr House aka Hugh Laurie Szerkesztve: 2012. Január 27. - Werebazs Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. (szerkesztve) A fölsőről nekem nem esett le. Srácok, ez az Alien 3-as óriási volt, köszi! Szívesen! Szerkesztve: 2012. Január 27. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. (szerkesztve) A többi LOST-os kedvencem: Terry O'Quinn Locke az FBI-os Michaud tűzszerészfőnök (X-akták - Szállj harcba a jövő ellen) Jeff Fahey Frank Lapidus Tyree (Silverado) Clancy Brown Kelvin Inman Kurgan (Hegylakó) Zim őrmester/közlegény (Csillagközi invázió) Szerkesztve: 2015. Január 2. - Rog Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Az utóbbi kettő jó durva. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Ajtónálló hekus a Hetedikben Erről kerestem képet, de nem találtam. Kösz! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Na akkor én is egyet: Tony Curran Jó ég, ezen filmek, szerepek jó részét láttam, de egyszer sem jutott eszembe, hogy láttam már a színészt valahol, és ráadásul többszörösen. No és őt felismeritek? Mr Fredrick Little a Stuart Little-Kisegér című családi vígjátékból Igen, ezt ismertem Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Danielle Harris, aki többek közt volt már hullajelölt emós (Rémségek könyve), lelkes operatőr (Daylight), és profi bábművész (Az utolsó cserkész) Chi McBride Nemrég reklámozta a Viasat3 ma estére a "Törjön ki a frász"t és eszembe juttatta a Cyrus nevű szellemet Erről kerestem képet, de nem találtam. Kösz! Szívesen! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Nagyon jó ez a topik, csak nézek, mint a moziban. Adam Baldwint-t jó volt látni itt (is), és hát Hugh Laurie... valami félelmetes, milyen volt a Stuart Little-ben. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Hozzászólás ideje: 2012. Január 27. Animációs szinkron szerepek jöhetnek ide? Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) Nos, akkor itt van Zordon, akinek az eredeti hangja többek közt a Patrícius a Mágia Színéből Brom, az Eragon című könyv filmadaptációjában Simon Gruber a Die Hard-ból vagyis Jeremy Irons Zordon magyar szinkronja pedig a Disney-féle Hercules Zeuszának és az Mtv 1984-es Star Wars szinkronjában Darth Vader-nek is kölcsönöze a hangját. Krisztóf Tibor. Nyugodjék békében. Aztán itt van Wildmutt/Vadorzó, Stinkfly/Bűzbogár és nagyjából minden második idegen az elme roggyant, de épp ezért szórakoztató Ben10 franchise-ból Appa és Momo az Avatár:Aang legendájából (nem beszélve szinte az összes többi állatkarakterről) Naga az Avatár:Korra legendája című készülő sequelből akik mind kedvenc klónjaink hangján morognak, makognak, "mú"-gatnak. Nagy tapsot Dee Bradley Baker-nek Szerkesztve: 2012. Január 28. - Werebazs Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) Evezzünk kicsit alvilági vizekre... Johnny Ola, a Keresztapa II "főgonoszának", Hyman Rothnak hű csatlósa. Később a nagysikerű Maffiózók (The Sopranos) c. sorozatban láthattuk viszont, a főszereplő, Tony Soprano, Junior nagybácsijaként. Legutóbb pedig a 20-as évek alvilági köreivel került kapcsolatba, a Kapitány megfontolt ügyvédje, Leander Cephas Whitlockként, a Gengszterkorzó(Boardwalk Empire) epizódjaiban. Hölgyeim és uraim: Mr Dominic Chianese! Szerkesztve: 2012. Január 28. - Lok Durd Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) Egy másik maffiózó barátunk következik. Ifjúkorában a Volt egyszer egy Amerika Philip Steinjeként ténykedett. Később a Dick Tracy képregények filmadaptációjában alakította Flattopot, a kedves ábrázatáról híres gengsztert. Eddigi legjobb szerepe szerintem azonban a Boardwalk Empire zsidó hentese, Manny Horvitz volt. Nagy tapsot kérek William Forsythenak! Szerkesztve: 2012. Január 28. - Lok Durd Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Nos, akkor itt van Zordon, akinek az eredeti hangja többek közt Über-Morlock is az Időgépben Egy másik maffiózó barátunk következik. Vérbeli maffiás a manus. Én őt első alkalommal a következő maffiózószerepben láttam: Richie Madano (Törvényre törve) Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Vérbeli maffiás a manus. Én őt első alkalommal a következő maffiózószerepben láttam: Richie Madano (Törvényre törve) Na ezt a filmet bevallom, még nem láttam, de a kép alapján itt is hozza a formáját Vili bácsi . Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. (szerkesztve) Ken Leung Miles Sang (Csúcsformában) Jeremy Davies Faraday Upham, a nácik réme (Ryan közlegény megmentése) Szerkesztve: 2012. Január 28. - Rog Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Ken Leung Ő amúgy az első Fűrész filmben is feltűnt, Sing nyomozóként. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Ő amúgy az első Fűrész filmben is feltűnt, Sing nyomozóként. Tudom már akárhány éve de nem akartam berakni mert abban könnyen fel lehet ismerni és ezért nem raktam be a harmadik X-MEN múvis szereplését sem. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Jó topik... Pete Postlethwaite-hez még hozzátenném, hogy ő játszotta Lőrinc barátot a Luhrman-féle Rómeó és Júliában. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Nagy lehidalás ért. Upham= Farady-el? Sosem jöttem volna rá. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Nagy lehidalás ért. Upham= Farady-el? Sosem jöttem volna rá. Erről tudtam, mert emlékeztem a színészre Némelyik Lost-szereplő meglepő filmekben játszott. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.