SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Van Robbie Williams-nek egy olyan száma, melynek a klipjében egy csajnak táncol, aki valamilyen üveggel elzárt helységben hallgat valamilyen zenét. Ez a lány nem akarja őt észre venni, ezért Robbie elkezd vetkőzni és minden hozzá dobál az üveghez. A zene végén már a csontvázként táncol, mert mindenét levette, hogy a lány végre felfigyeljen rá, ami végül is sikerül neki. Melyik lehet ez a szám? Előre is kosss a választ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Van Robbie Williams-nek egy olyan száma, melynek a klipjében egy csajnak táncol, aki valamilyen üveggel elzárt helységben hallgat valamilyen zenét. Ez a lány nem akarja őt észre venni, ezért Robbie elkezd vetkőzni és minden hozzá dobál az üveghez. A zene végén már a csontvázként táncol, mert mindenét levette, hogy a lány végre felfigyeljen rá, ami végül is sikerül neki. Melyik lehet ez a szám? Előre is kosss a választ! Íme. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. (szerkesztve) Kosss! Szerkesztve: 2011. Október 22. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 29. (szerkesztve) BEST series ever! Mindenkinek ajánlom! http://www.youtube.com/watch?v=u6YdCdqup3M Szerkesztve: 2011. Október 29. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. http://www.youtube.com/watch?v=fTfSiU4Q9aY&list=LLCMKu8MrR4IIl0dXLsVaEWQ&feature=mh_lolz Srácok, az lenne a kérdésem, hogy ismeri e valaki azt a számot, ami a videó alatt szól? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 11. kudar: Ez a Storytime ugye album lesz a Nightwishtől? Ncore-on néztem de csak ez az egy szám van még fent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 11. (szerkesztve) kudar: Ez a Storytime ugye album lesz a Nightwishtől? Ncore-on néztem de csak ez az egy szám van még fent. Igen ez még csak a single, de majd jövő év elején jön az egész album, aminek a címe lesz Imaginarium. Legalábbis eddig ez volt a hír, de mostanában azt lehet hallani, hogy már nov. 30án megjelenik. Remélem ez az igaz! Szerkesztve: 2011. November 11. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Ehem...ühüm...khm....khm.... http://www.youtube.com/watch?v=dREKkAk628I http://www.youtube.com/watch?v=wGcDpnxtqsc Koncertre vele! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Tegnap voltam Sade koncerten. Sajnos vegyesek az érzéseim. Nagyon rossz az Aréna akusztikája. Volt egy-két szám, ahol megvolt a libabőr-effektus, de a középtartományban lévő hangok szinte eltűntek. Így amikor az énekesnő csak úgy énekelt alaphangon, a hangszerektől alig lehetett hallani a hangját. Viszont a show maga igényes és látványos volt, persze egy ilyen típusú zenéhez mérve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Popója még mindig olyan szép gömbölyű? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Hol ültél/álltál? Mert tapasztalatom szerint nem mindegy. Sajnos nem lent a küzdőtéren a legjobb a hangzás, hanem oldalt, a színpadhoz nem túl közel. A májusi Ákos koncerten ott ültünk, és rendes hagosítás mellett is lehetett minden egyes szót érteni a dalokból, annyira jó volt ott az akusztika. Ugyanezt a tavalyi DM koncertről sajnos nem tudom elmondani: ott a küzdőtér közepén álltunk, és ugyan a hangulat miatt isteni volt az egész, de hangzásban messze nem volt tökéletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Oldalt hogy lehet jó az akusztika amikor alapból középre hangolnak mindent? A keverőpult is ott szokott lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Nem a legideálisabb helyen. Szembe, középen, de hátul fent. Már mástól is olvastam, hogy nem voltak elégedettek az ének hangerejével. A Pearls és a Jezebel c. számok viszont libabőrt generáltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Oldalt hogy lehet jó az akusztika amikor alapból középre hangolnak mindent? A keverőpult is ott szokott lenni. Ez igaz. Én a DM koncerten voltam a Puskásban, kb. középen a keverő pult előtt. A basszusnál azt hittem, hogy beszakad a gyomrom. Sose hittem, hogy a szabadban ilyen hanghatások is lehetnek. Aztán szétcsapta az eső a hanghatást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Oldalt hogy lehet jó az akusztika amikor alapból középre hangolnak mindent? A keverőpult is ott szokott lenni. Jogos a felvetés, de mégis így volt. Biztos nem véletlenül szoktak a jegyek leggyorsabban legelől, a kiemelt állóhelyen, és oldalt elől elfogyni, pedig azok a legdrágábbak. Nem hiszem, hogy csak a látvány miatt megérné azokat venni jó hangzás nélkül.Amúgy nem vagyok túl gyakorlott Sportarénás koncertre járó, két esetből volt a lentebbi saját tapasztalatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 24. Nem a legideálisabb helyen. Szembe, középen, de hátul fent. Már mástól is olvastam, hogy nem voltak elégedettek az ének hangerejével. A Pearls és a Jezebel c. számok viszont libabőrt generáltak. Gondolom valamelyik gyújtópont a legideálisabb amikor egyes hanghullámok kioltás és erősítés nélkül jutnak el abba a pozícióba. Mondjuk sok függ a telítettségtől is meg egyéb tényezőktől. Van itt hangmérnök ? Annyit tudok, hogy általában a visszhangot igyekeznek kiszűrni állandóan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Gondolom valamelyik gyújtópont a legideálisabb amikor egyes hanghullámok kioltás és erősítés nélkül jutnak el abba a pozícióba. Mondjuk sok függ a telítettségtől is meg egyéb tényezőktől. Van itt hangmérnök ? Annyit tudok, hogy általában a visszhangot igyekeznek kiszűrni állandóan. A koncert harmada környékén jött egy fazon laptoppal a kezében és figyelte a hangzást. Akkor elkezdtem reménykedni, hogy észreveszi a hibát, de aztán nem volt nagy változás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Érdekes amit írtok. Sokan szoktak panaszkodni a koncerteken lévő rossz hangzás miatt. Én már voltam páron de mindig tök jó volt. Persze ezek rockkoncertek voltak ahova kissé betintázva értünk, így lehet hogy nem éreztük. Szabadtérin voltam egyszer és akkor szél volt, na az katasztrófa volt hangzás szempontjából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Jogos a felvetés, de mégis így volt. Biztos nem véletlenül szoktak a jegyek leggyorsabban legelől, a kiemelt állóhelyen, és oldalt elől elfogyni, pedig azok a legdrágábbak. Nem hiszem, hogy csak a látvány miatt megérné azokat venni jó hangzás nélkül. Amúgy nem vagyok túl gyakorlott Sportarénás koncertre járó, két esetből volt a lentebbi saját tapasztalatom. Pedig a lelátó azon része a látvány miatt a legdrágább. : Onnan lehet a legjobban látni a koncertet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Pedig a lelátó azon része a látvány miatt a legdrágább. : Onnan lehet a legjobban látni a koncertet. Lehet, hogy a látvány az elsődleges szempont, végül is legelől oldalt még nem ültem. De az biztos, hogy oldalt kissé középtájon a hangzás nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 25. Lehet, hogy a látvány az elsődleges szempont, végül is legelől oldalt még nem ültem. De az biztos, hogy oldalt kissé középtájon a hangzás nagyon jó. Elhiszem neked. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Relax http://www.youtube.com/watch?v=bj8lRssjN48&ob=av2e Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 2. (szerkesztve) )))) http://www.youtube.com/watch?v=YRonBXRYe7k Szerkesztve: 2011. December 2. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Lassan indulok Lord-koncertre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Érezzétek jól magatokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Lassan indulok Lord-koncertre. Na milyen volt Frenkie? Habár én akárhányszor voltam eddig Lord koncerten az zseniálisan jó volt szal... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Ismét zseniális koncert volt. Egymás után olyan jó számokat játszottak hogy alig tudtam kimenni wc-re. Hihetetlen az az atmoszféra ami a színpadról árad. Aki még nem volt Lordon az sűrgösen pótolja, mert olyan élményben lesz része ami egyedülálló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Érezzétek jól magatokat Köszi így utólag is. Ismét zseniális koncert volt. Egymás után olyan jó számokat játszottak hogy alig tudtam kimenni wc-re. Hihetetlen az az atmoszféra ami a színpadról árad. Aki még nem volt Lordon az sűrgösen pótolja, mert olyan élményben lesz része ami egyedülálló. Csatlakozom. Nagyon jól éreztem magam, pedig nem vagyok tőzsgyökeres Lord-rajongó, igazán csak az új lemezüket ismerem, de arról sok számot játszottak, és így igaz. ahogy Frenkie írta: ilyen pozitív életérzést sugalló együttest, úgy hogy nincs benne semmi művi, ritkán látni. És ez átragadt a nézőkre is: remek hangulat, de semmi tolongás, lökdösődés, lehetett táncolni a színpad előtt, és közben nem nyomtak hasba/oldalba, nagyon kulturált volt mindenki. Ez a Club 202 meg nagyon hangulatos hely, érdemes megnézni alkalomadtán. Szóval minden passzolt: jó zenekar, jó közönség, jó helyszín. Nagyszerű este volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Ismét zseniális koncert volt. Egymás után olyan jó számokat játszottak hogy alig tudtam kimenni wc-re. Hihetetlen az az atmoszféra ami a színpadról árad. Aki még nem volt Lordon az sűrgösen pótolja, mert olyan élményben lesz része ami egyedülálló. December elején volt szerencsém egy összevont Lord-Kárpátia-Ossian koncertre. Fergeteges volt, sajna a Kárpátia miatt jött pár gyökér kopasz is. Ám, jó volt Miskolcon ennyi bakancsos alakot látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. (szerkesztve) December elején volt szerencsém egy összevont Lord-Kárpátia-Ossian koncertre. Fergeteges volt, sajna a Kárpátia miatt jött pár gyökér kopasz is. Ám, jó volt Miskolcon ennyi bakancsos alakot látni. Pedig a Kárpátia nem is náci zenekar, mint mondjuk az Egészséges Fejbőr. Szerkesztve: 2011. December 27. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.