reaper Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Smith Knewl? Lehet túl álmos vagyok de nem vágom Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Smith Knewl? Lehet túl álmos vagyok de nem vágom Milyen néven írtál nekem emailt? Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. exhumalt@freemail.hu, Molnár Dániel Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. exhumalt@freemail.hu, Molnár Dániel Akkor már világos! Darth Exhumalt! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Még annyit a Pokolgépről, hogy egy kollégám találkozott egy hónapja Kalapáccsal a Metro áruházban és megkérdezte tőle, hogy lesz-e még Pokolgép koncert vele.Azt mondta mindenképp lesz csak nem tudja mikor.Na erről nem akarok lemaradni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Ez tök jó sztori. Elképzeltem a szitut. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Sajna Ody nincs nálunk MusicTv, így nem fogom látni a DM klippet . Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Sajna Ody nincs nálunk MusicTv, így nem fogom látni a DM klippet . Majd megszerzem neked valahonnan. Vagy adok címet. Úgy is jó? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Hozzászólás ideje: 2006. Április 28. Hétfőn megjelent a Tankcsapda új lemeze "Mindenki vár valamit" címmel.Nagyon jó lett.Visszatértek a gyökerekhez.Kemyény zúzós számok vannak az albumon, nyoma sincs olyan számoknak mint az "örökké tart".Ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a punk-rockot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Szokott valaki komoly zenét hallgatni? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Nagyon ritkán, mivel nincs hozzá sok "anyagom". Ha nagyon kimerültnek vagy totál rosszkedvűnek érzem magam, bedobom a Négy évszakot a lejátszóba, mert baromira megnyugtató hallgatni. És nagyon szép is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Az nekem is megvan! Eszméletlen jó zene. Egyébként én se szoktam sűrűn hallgatni klasszikusokat, pedig van sok híres mű. A spartacus balett zenéje van még meg CD-n, amit imádok. Az Onedin család főcímzenéje is innen van. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Szokott valaki komoly zenét hallgatni? Családi okok miatt elég sokat A bátyám a Matáv (mostmár T-Online) zenekarban első trombitás... anno rengeteget gyakorolt itthon és persze renegeteg komoly-zenét hallgatott; igy persze mi is hallgattuk akarva-akaratlanul, na nem mintha baj lenne . Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Szokott valaki komoly zenét hallgatni? Anyci énektanár... mostanában hallgatni már nemigen, 3 éve az új férjéhez költözött, CDből meg csak néhányat másoltam le... annyira nem hiányzik. Ami kellett, azt lehúztam:) Operák, főleg. Vagy ami még jobban bejön, zenedrámák:) Ellenben nem tudom mióta rinyálok h dobjom már meg valaki egy kis csokrocska Depeche Mode-dal... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Ellenben nem tudom mióta rinyálok h dobjom már meg valaki egy kis csokrocska Depeche Mode-dal... Keress meg holnap este, akkor kaphatsz. De valami kívánságod nem lenne esetleg? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Az nekem is megvan! Eszméletlen jó zene. Jó lenne még néhány hasonlót beszerezni. Több mindent is érdemes lenne hallgatni. Pl. meghallgatnám a teljes Varázsfuvolát. Az Éj királynőjének áriáját azóta szeretem, amióta az általánosban két döglesztően unalmas magyar óra után hatodik órában éneken hallgattuk Én sem bántam volna, ha itthon nálunk is hallgatna valaki komolyzenét. De a többiek nálunk nem szeretik. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Vagy ami még jobban bejön, zenedrámák:) Erről nem lehetne kicsit konkrétabban? Bocsánat, de nem igazán ismerem a kifejezést Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Karrde: Khacaturjan munkásságát érdemes megismerni. Örmény zeneszerző, de egyszerűen zseniális! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. No, majd megpróbálok utánanézni. Köszi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. (szerkesztve) No, majd megpróbálok utánanézni. Köszi Próbáld meg letölteni a Spartacus & Phyrigia című számát. Szerkesztve: 2006. Május 21. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Oké Majd beszámolok, hogy jártam vele. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Oké Majd beszámolok, hogy jártam vele. Ok. Egyébkén ez az örmény úriember nagyom szerette a fokozásokat, de annyira jól tudta csinálni, hogy rajta kívül nem sok más zeneszerző volt képes erre. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Nézte valaki az Euróviziós (jó magyarosan ) Dalfesztivált? Itthon a német közszolgálati ARD, osztrák Orf1 és a BBC Prime-on lehetett nézni. Egy finn metál banda nyert. Menő szörny maszkokban voltak végig. Ma a híradóban beszéltek róla a tv2-n, hogy be akarták tiltani őket bla-bla sátánisták... Rejtély számomra, hogy idén miért nem indult magyar. Tavaly (ha jól emlékszem ezért nem jött Wallatos premierezni) a Nox a középmezőnyben végzett, itthon még volt selejtező, bébi gabi, meg Mester Tamással. Idén meg se szó, se beszéd nem indul senki, pedig jó kis banzáj volt. a Szavazós részét imádom a legjobban, persze ott nincs meglepetés a politika, és a haverok egymásra szavaznak, pl északiak északiakra, volt szovjetek egymásra, ránk meg senki, mi nem hiányzunk senkinek. Ha jól vettem észre, a sógorok sem indultak. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Pl. meghallgatnám a teljes Varázsfuvolát. Megpróbálom anycitól beszerezni.... videón megvan neki, kérdés, hogyan tudjuk átvenni. Kölcsönadással csak az a gond, h anycié és nem az enyém... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Erről nem lehetne kicsit konkrétabban? Bocsánat, de nem igazán ismerem a kifejezést Wagner nevezte így azt amit ő csinált, azért, mert sokkal fontosabb benne a szöveg és a történés, mint az operákban. Csinált magának egy opera-szerű műfajt Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Egy finn metál banda nyert. Menő szörny maszkokban voltak végig. Ma a híradóban beszéltek róla a tv2-n, hogy be akarták tiltani őket bla-bla sátánisták... Óó a Lordi az nagyon jóóóó Hard Rock Hallelujah! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Megpróbálom anycitól beszerezni.... videón megvan neki, kérdés, hogyan tudjuk átvenni. Kölcsönadással csak az a gond, h anycié és nem az enyém... Majd megnézem a neten, hogy letölthető-e valahonnan Talán szerencsével járok. Köszi az ismertetőt Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. (szerkesztve) Komolyzenéből főleg Beethovent és Rahmanyinovot szeretem, meg Csajkovszkijt. De jöhet más is. Szerkesztve: 2006. Május 22. - SimonZ Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. James Bluntot hallgatok ma. Nagyon kellemes kis zene, a pasi hangja nagyon jó, a zene lírai, nem pörgős, igazán jó hallgatni. Nincs túlspilázva A műkori gálákon idén sláger volt A rádióban is adták/adják a You're beautiful és néha a Good bye my lover című számait. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. Hozzászólás ideje: 2006. Május 23. You're beautiful annyira szép! És szívemből szól pont manapság Én most Nightwisht hallgatok. Donát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.