Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. MissKarrde: Majd ha lesz megint tali akkor megmutatom.Én már most várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Lesz nálam mindenképp még tali csak nem tudom mikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. MissKarrde: Majd ha lesz megint tali akkor megmutatom. Oké Lesz nálam mindenképp még tali csak nem tudom mikor. Majd egyszer, amikor úgy jön ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Oldie emlékszel még? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Naná Retrótechno a javából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Naná Retrótechno a javából Óriási a klip is! Micsoda arcok vannak benne. szegény csávókám meg mint össze nem szenved azzal a felessel? Le kell húzni, nem szopogatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Óriási a klip is! Micsoda arcok vannak benne. szegény csávókám meg mint össze nem szenved azzal a felessel? Le kell húzni, nem szopogatni. Erre a számra szombaton szabályos "örjöngés" volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Erre a számra szombaton szabályos "örjöngés" volt. Részegen nincs is jobb buliszám! Majd legközelebb mi is meghallgatjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Hétvégén én végre megnéztem a Stones Let's spend the night together koncertfilmjét. 1981-es -Észak-amerikai turnéjukat dolgozza fel. Ekkorra már kialakult a több éven fenmaradó felállásuk, befejeződtek a tagcserék, egészen Bill Wyman kivállásáig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Részegen nincs is jobb buliszám! Majd legközelebb mi is meghallgatjuk. De meg ám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. (szerkesztve) Az új felfedezettem: Marina and the Diamonds Az egész albuma nagyon bejövős (múlt héten jelent meg), és az eddigi klipjei is mind egyediek. (Nem utolsó sorban hasonlít a feleségemre ) Szerkesztve: 2010. Március 4. - Lada Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. A feleséged is ilyen hajlékony? Egyébként nagyon csinos nő lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megy nálam most a Rammstein ezerrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. STEP - Szerecsen éjszakán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Indulok Rammsteinre.Remélem nem tapossák szét az arcom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Taposd te szét másét Amúgy mi van Lipivel? Nagyon eltűnt. Csak nem elülte a franciaágy szélét oszt már nem is tud gitározni? Arra már nem is merek gondolni, hogy elvesztette a Panasonic távirányítót De megnyugtatom, nekem van kettő, oda tudom adni a feleslegest. Ezen ne múljon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Indulok Rammsteinre.Remélem nem tapossák szét az arcom. 3 haverom is ott lesz. Biztos zúzós buli lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Biztos lesz egy kis bang bang. A Rammstein koncertről jut eszembe: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Indulok Rammsteinre.Remélem nem tapossák szét az arcom.Jó szórakozást frenkie! Biztos hatalmas lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Csatlakozom az előttem szólóhoz! Már biztos megy a buli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Indulok Rammsteinre.Remélem nem tapossák szét az arcom. Jó mulatást, aztán remélem, semmi ilyen probléma nem lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 16. (szerkesztve) Eszméletlen nagy buli volt.A srácok tudják hogy kell a hangulatot fokozni.Első sorból élveztem.Pár keményebb számnál azért kellett a könyökömet használni, de nem volt vészes.Van egy-két felvételem majd felrakom.Aki szereti a rockot ki ne hagyja a következő koncertjüket.Baromira nem bántam meg hogy elmentem.Igen a Bang-bang volt. Szerkesztve: 2010. Március 16. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Eszméletlen nagy buli volt.A srácok tudják hogy kell a hangulatot fokozni.Első sorból élveztem.Pár keményebb számnál azért kellett a könyökömet használni, de nem volt vészes.Van egy-két felvételem majd felrakom.Aki szereti a rockot ki ne hagyja a következő koncertjüket.Baromira nem bántam meg hogy elmentem.Igen a Bang-bang volt.Tudom miről beszélsz frenkie. Nagyszerűek tudnak lenni ezek a koncertek. A Rammstein amúgy is nagy showkat szokott csinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Micsoda gyöngyszemre akadtam Éppen nekiláttam kiirkálni CD-re egy rakat számot, mikor válogatásaim közepette elindítottam ezt a számot. Vagy ezer éve nem hallottam. Fel kellett tekernem a hangerőt. ( Itt a videó elején némi hanghiba lép fel, szóval csínyán az első pár másodpercben a hanggal. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Frenkie várjuk ám majd a vidiókat. Amúgy mondta a haverom hogy kicsit hosszabb volt mint másfél óra. Azt hittem hogy azért többet tolnak majd, de biztos így is nagyon kemény volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Frenkie várjuk ám majd a vidiókat. Amúgy mondta a haverom hogy kicsit hosszabb volt mint másfél óra. Azt hittem hogy azért többet tolnak majd, de biztos így is nagyon kemény volt. 1 és 3/4 óra volt.Szerintem baromi jó volt.A 2007-es bécsi Metallica-koncertnél jobb volt.A videót majd felrakom, keresnem kell egy ingyenes videómegosztó portált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Volt olyan momentum, mint a 98-as Buch Dich alatt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Volt olyan momentum, mint a 98-as Buch Dich alatt? Azona koncerten nem voltam.A videó elég jó lett, kettő is van ,viszont a hang piszkosul recseg(gondolom a mellettünk lévő hangfal miatt.Felrakjam azért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Azona koncerten nem voltam.A videó elég jó lett, kettő is van ,viszont a hang piszkosul recseg(gondolom a mellettünk lévő hangfal miatt.Felrakjam azért? Nyanyá!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Azona koncerten nem voltam.A videó elég jó lett, kettő is van ,viszont a hang piszkosul recseg(gondolom a mellettünk lévő hangfal miatt.Felrakjam azért?persze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.