Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
MissKarrde: Majd ha lesz megint tali akkor megmutatom.

Oké :)

Lesz nálam mindenképp még tali csak nem tudom mikor.

Majd egyszer, amikor úgy jön ki :hmm:

Hozzászólás ideje:
Óriási a klip is! Micsoda arcok vannak benne. szegény csávókám meg mint össze nem szenved azzal a felessel? Le kell húzni, nem szopogatni. :P

Erre a számra szombaton szabályos "örjöngés" volt. :P

Hozzászólás ideje:

Hétvégén én végre megnéztem a Stones Let's spend the night together koncertfilmjét. :P 1981-es -Észak-amerikai turnéjukat dolgozza fel. Ekkorra már kialakult a több éven fenmaradó felállásuk, befejeződtek a tagcserék, egészen Bill Wyman kivállásáig. :P

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Az új felfedezettem: Marina and the Diamonds

Az egész albuma nagyon bejövős (múlt héten jelent meg), és az eddigi klipjei is mind egyediek.

(Nem utolsó sorban hasonlít a feleségemre :) )

Szerkesztve: - Lada

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Taposd te szét másét :roll:

Amúgy mi van Lipivel? Nagyon eltűnt. Csak nem elülte a franciaágy szélét oszt már nem is tud gitározni? :P:D:roll:

Arra már nem is merek gondolni, hogy elvesztette a Panasonic távirányítót :D De megnyugtatom, nekem van kettő, oda tudom adni a feleslegest. Ezen ne múljon. :D

Hozzászólás ideje:
Indulok Rammsteinre.Remélem nem tapossák szét az arcom.

3 haverom is ott lesz. Biztos zúzós buli lesz. :roll:

Hozzászólás ideje:

Biztos lesz egy kis bang bang. :roll:

A Rammstein koncertről jut eszembe:

:roll:

Hozzászólás ideje:

Eszméletlen nagy buli volt.A srácok tudják hogy kell a hangulatot fokozni.Első sorból élveztem.Pár keményebb számnál azért kellett a könyökömet használni, de nem volt vészes.Van egy-két felvételem majd felrakom.Aki szereti a rockot ki ne hagyja a következő koncertjüket.Baromira nem bántam meg hogy elmentem.Igen a Bang-bang volt.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Eszméletlen nagy buli volt.A srácok tudják hogy kell a hangulatot fokozni.Első sorból élveztem.Pár keményebb számnál azért kellett a könyökömet használni, de nem volt vészes.Van egy-két felvételem majd felrakom.Aki szereti a rockot ki ne hagyja a következő koncertjüket.Baromira nem bántam meg hogy elmentem.Igen a Bang-bang volt.
Tudom miről beszélsz frenkie. :roll: Nagyszerűek tudnak lenni ezek a koncertek. A Rammstein amúgy is nagy showkat szokott csinálni.
Hozzászólás ideje:

Micsoda gyöngyszemre akadtam :D Éppen nekiláttam kiirkálni CD-re egy rakat számot, mikor válogatásaim közepette elindítottam ezt a számot. Vagy ezer éve nem hallottam. Fel kellett tekernem a hangerőt. :D

( Itt a videó elején némi hanghiba lép fel, szóval csínyán az első pár másodpercben a hanggal. :D )

Hozzászólás ideje:

Frenkie várjuk ám majd a vidiókat.

Amúgy mondta a haverom hogy kicsit hosszabb volt mint másfél óra.

Azt hittem hogy azért többet tolnak majd, de biztos így is nagyon kemény volt. :D

Hozzászólás ideje:
Frenkie várjuk ám majd a vidiókat.

Amúgy mondta a haverom hogy kicsit hosszabb volt mint másfél óra.

Azt hittem hogy azért többet tolnak majd, de biztos így is nagyon kemény volt. :D

1 és 3/4 óra volt.Szerintem baromi jó volt.A 2007-es bécsi Metallica-koncertnél jobb volt.A videót majd felrakom, keresnem kell egy ingyenes videómegosztó portált.

Hozzászólás ideje:
Volt olyan momentum, mint a 98-as Buch Dich alatt? :roll:

Azona koncerten nem voltam.A videó elég jó lett, kettő is van ,viszont a hang piszkosul recseg(gondolom a mellettünk lévő hangfal miatt.Felrakjam azért?

Hozzászólás ideje:
Azona koncerten nem voltam.A videó elég jó lett, kettő is van ,viszont a hang piszkosul recseg(gondolom a mellettünk lévő hangfal miatt.Felrakjam azért?

Nyanyá!!!! :roll:

Hozzászólás ideje:
persze :roll:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.