JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Hallod, neked tehetséged van megtalálni a kedvenceimet. Akkor mégis mit szeretsz, talán ezt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Télen voltam egy koncertjükön ami hatalmas volt, mondjuk én speciel nem hallgatnám amúgy. De ez egy jóóó szám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Akkor hallgass Shakirát. Nem csak gyönyörű nő, de jó kis pop számokat csinál. Ez a Waka-Waka remek szám! Ahányszor meghallom, mindig jókedvre derít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Ez a szám zseniális. a Szomorú vasárnap meg egy szép film, de ez a metál verzió is jó sikerült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Október 11-én jelenik meg egy újabb Rolling Stones koncert DVD/Blu-ray kiadás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Te jó ég, mekkora szám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. :D A s9r9sdobozok hogy fel vannak már fűzve a cintányér állványára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Ez szerintem felülmúlhatatlan a Sweettől: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Szuper számok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Remek volt csütörtökön a Hétköznap* csalódások koncert, legközelebb se hagyom ki. Direkt megkérdeztem előtte haveromat hogy ugye most nem megyünk pofozkodni az első sorba (mert akkor hozok acélbetétest ), erre mondja hogy neem, majd az utolsó sorban fogunk énekelgetni.. Persze, így volt ez az első 2 percben, aztán csak kikötöttünk a pogó közepén.. A cipőmet azóta is tisztítom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. (szerkesztve) Általános iskolás koromban osztálykiránduláson mindig ezt énekeltük a buszon.. :D Szerkesztve: 2010. Október 21. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. (szerkesztve) Szent SzuperTehén! Mi is énekeltük ezt a dalt magyarul, de már akkor sem szerettem. Szerintem ez az emberiség elleni egyik legnagyobb vétek Szerkesztve: 2010. Október 21. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. (szerkesztve) Kreatív klip Szerkesztve: 2010. Október 27. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Hát tetszetősebb Tron: Legacy-s mjúzikot is hallottam már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 31. Meghallgattam Ákos új albumának 80% -át. Zeneileg meglepően tetszetős volt számomra, de sajnos az idióta politikai manírjait nem tudta levetkőzni. Hihetetlen, hogy a diktátor orbán mellet áll még mindig. Vége a hazának, mindennek, ez meg még mindig gyurcsányról danolászik, a cigány mini-diktátor helyett! Ébresztő! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 31. Komolyan, még a zene topikban is a politikáról kell olvasnom?! Hagyjuk már ezt az orbánozást, Ody. Nekem sem tetszik, amit művel, de nem akarnám folyamatosan olvasni a Sport, az Egyéb f. meg most már a zene topikban is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 31. Lehet, én vagyok az elfogult, de eddig soha nem hallottam ki egyik számból sem (az 1956-on kívül) a politikát. Az meg, hogy mennyire politizál, nem érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Nahhhh...Oldinak küldök egy számot, hogy ne legyen rossz kedve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. A sírba akarsz küldeni, Ody? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. EMSZÍ Padmé Amidala, a kőkemény rapper. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Kiábrándító Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Jujj de régi. XD És tényleg iszonyú. Ezt pedig csak ajánlani tudom: Samurai punk rock, egyik ismerősöm zenekara. Itt egy kis bemutató: Innen pedig az egészet le lehet tölteni. http://gatsunami.uw.hu/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Elképzelem amint Amidala a Galaktikus Birodalom kikiáltása után odamondja a tuti ebben a stílusban Palpatinenek Azért hogy elvigyorodik a szája sarkában amikor a riporterhez vághatja a széket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Elképzelem amint Amidala a Galaktikus Birodalom kikiáltása után odamondja a tuti ebben a stílusban Palpatinenek Én meg, hogy másodállásban így lép fel Coruscant alsóbb szintjein Vagy anno emiatt szavazták meg királynőnek, mondván elég tökös csaj, ha ilyeneket mond Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Szerintem nagyon jól csinálja Natalie a rappet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Tegye fel a kezét, akinek 1985-ben ez a szám tetszett!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Én imádtam! Bár úgy tűnik, nem sokat vesztettem, hogy a klippjét sosem láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Szakadjak meg, nekem most is tetszik. Ez jóóó: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Obi ez tényleg jó. Irtó jó hangja van a palinak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.