Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27.14 éve Hallod, neked tehetséged van megtalálni a kedvenceimet. Akkor mégis mit szeretsz, talán ezt?
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27.14 éve Télen voltam egy koncertjükön ami hatalmas volt, mondjuk én speciel nem hallgatnám amúgy. De ez egy jóóó szám.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27.14 éve Akkor hallgass Shakirát. Nem csak gyönyörű nő, de jó kis pop számokat csinál. Ez a Waka-Waka remek szám! Ahányszor meghallom, mindig jókedvre derít.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 5.14 éve Ez a szám zseniális. a Szomorú vasárnap meg egy szép film, de ez a metál verzió is jó sikerült
Hozzászólás ideje: 2010. Október 5.14 éve Október 11-én jelenik meg egy újabb Rolling Stones koncert DVD/Blu-ray kiadás.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 5.14 éve :D A s9r9sdobozok hogy fel vannak már fűzve a cintányér állványára
Hozzászólás ideje: 2010. Október 18.14 éve Remek volt csütörtökön a Hétköznap* csalódások koncert, legközelebb se hagyom ki. Direkt megkérdeztem előtte haveromat hogy ugye most nem megyünk pofozkodni az első sorba (mert akkor hozok acélbetétest ), erre mondja hogy neem, majd az utolsó sorban fogunk énekelgetni.. Persze, így volt ez az első 2 percben, aztán csak kikötöttünk a pogó közepén.. A cipőmet azóta is tisztítom.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 21.14 éve Általános iskolás koromban osztálykiránduláson mindig ezt énekeltük a buszon.. :D Szerkesztve: 2010. Október 21.14 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2010. Október 21.14 éve Szent SzuperTehén! Mi is énekeltük ezt a dalt magyarul, de már akkor sem szerettem. Szerintem ez az emberiség elleni egyik legnagyobb vétek Szerkesztve: 2010. Október 21.14 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2010. Október 27.14 éve Kreatív klip Szerkesztve: 2010. Október 27.14 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2010. Október 27.14 éve Hát tetszetősebb Tron: Legacy-s mjúzikot is hallottam már.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 31.14 éve Szerző Meghallgattam Ákos új albumának 80% -át. Zeneileg meglepően tetszetős volt számomra, de sajnos az idióta politikai manírjait nem tudta levetkőzni. Hihetetlen, hogy a diktátor orbán mellet áll még mindig. Vége a hazának, mindennek, ez meg még mindig gyurcsányról danolászik, a cigány mini-diktátor helyett! Ébresztő!
Hozzászólás ideje: 2010. Október 31.14 éve Komolyan, még a zene topikban is a politikáról kell olvasnom?! Hagyjuk már ezt az orbánozást, Ody. Nekem sem tetszik, amit művel, de nem akarnám folyamatosan olvasni a Sport, az Egyéb f. meg most már a zene topikban is...
Hozzászólás ideje: 2010. Október 31.14 éve Lehet, én vagyok az elfogult, de eddig soha nem hallottam ki egyik számból sem (az 1956-on kívül) a politikát. Az meg, hogy mennyire politizál, nem érdekel.
Hozzászólás ideje: 2010. November 1.14 éve Szerző Nahhhh...Oldinak küldök egy számot, hogy ne legyen rossz kedve.
Hozzászólás ideje: 2010. November 2.14 éve Jujj de régi. XD És tényleg iszonyú. Ezt pedig csak ajánlani tudom: Samurai punk rock, egyik ismerősöm zenekara. Itt egy kis bemutató: Innen pedig az egészet le lehet tölteni. http://gatsunami.uw.hu/
Hozzászólás ideje: 2010. November 2.14 éve Elképzelem amint Amidala a Galaktikus Birodalom kikiáltása után odamondja a tuti ebben a stílusban Palpatinenek Azért hogy elvigyorodik a szája sarkában amikor a riporterhez vághatja a széket
Hozzászólás ideje: 2010. November 2.14 éve Elképzelem amint Amidala a Galaktikus Birodalom kikiáltása után odamondja a tuti ebben a stílusban Palpatinenek Én meg, hogy másodállásban így lép fel Coruscant alsóbb szintjein Vagy anno emiatt szavazták meg királynőnek, mondván elég tökös csaj, ha ilyeneket mond
Hozzászólás ideje: 2010. November 4.14 éve Én imádtam! Bár úgy tűnik, nem sokat vesztettem, hogy a klippjét sosem láttam.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.