Embo Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Valakinek biztos tetszik. Ehhez mit szóltok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Ez valami ótvar sz*r. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Gondolom a 15 évesek közt most ez a sláger. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. (szerkesztve) Ez valami ótvar sz*r. És elvileg ők valami ismert "sztárok". Szerkesztve: 2011. Február 18. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Embo. Ez viszi sírba a zenét. Ezeknek shoti kellene. Rum a tejbe de gyorsan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Embo. Ez viszi sírba a zenét. Ezeknek shoti kellene. Rum a tejbe de gyorsan. Egyetértünk. Sivatag ,térdre és tarkólövés. Minden megoldódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. (szerkesztve) Embo. Ez viszi sírba a zenét. Ezeknek shoti kellene. Rum a tejbe de gyorsan. Én meg már azt hittem, hogy csak nekem lesz hányingerem az ilyentől Utánanéztem és ők a Megasztár "felfedezettjei". Szerkesztve: 2011. Február 19. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Itt egy külföldi hasonló színvonalú klip: Oldie-nak ajánlom http://www.youtube.com/watch?v=aqGrgaQsIIE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. "Elszerepjátékoznék" én velük, de a hangjuk meg a zene nem köll Döngetnénk az AC/DC-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Időközben megvettem az első BD koncert lemezt is, ami mi is lehetne más a Depeche Mode legutóbbi koncertalbuma? A lényeg, hogy először hallottam mire képes egy DTS-HD MASTER hangsáv ilyen téren. Eszméletlen dinamika és gazdagság. És az erősítőm nem is HD. Szóval le a kalappal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Odykám, ha erősítőd nem dekódolja a HD hangsávot akkor te bajosan tudod, hogy milyen az igazi DTS-HD Master audió. Amit hallottál az core DTS. És tessék már venni egy nyomorult center hangfalat, hogy meglásd milyen az igazi 5.1 amikor nem terheli egyik hangfal a másikat Ezt meg fogod mindig kapni tőlem amíg nem dobsz egy fényképet róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Odykám, ha erősítőd nem dekódolja a HD hangsávot akkor te bajosan tudod, hogy milyen az igazi DTS-HD Master audió. Amit hallottál az core DTS. És tessék már venni egy nyomorult center hangfalat, hogy meglásd milyen az igazi 5.1 amikor nem terheli egyik hangfal a másikat Ezt meg fogod mindig kapni tőlem amíg nem dobsz egy fényképet róla. Alap DTS lenne? Lehet, de direkt összehasonlítottam a régivel, ég és föld a különbség. A center sugárzó régóta hiányzik, talán beruházok egyre. De hova rakom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Alap DTS lenne? Lehet, de direkt összehasonlítottam a régivel, ég és föld a különbség. A center sugárzó régóta hiányzik, talán beruházok egyre. De hova rakom? Igen, alap, amit az erősítőd a benne lévő dekódolóval a legjobb minőségben igyekszik a HD-DTS-ből lekeverni. Ez nagyjából a 1,5Mbit/s-t jelent. A HD-DTS ennek a többszörös rátájával dolgozik. Szerintem tudsz majd helyet biztosítani neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Ebben a klipben is óriási jó nő van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. (szerkesztve) Tényleg jók. Szerkesztve: 2011. Február 19. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Nekem ez a lány tetszik, a hangja is nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 20. Nekem ez a lány tetszik, Ha 15-20 kilót felszedne akkor tényleg jól nézne ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. A magyar Justin Bieber...mert már ilyen is van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. A magyar Justin Bieber...mert már ilyen is van! A klippnek egy pozitívuma van, a háttértáncos csajok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Hogy azért némi színvonal is legyen... : http://www.youtube.com/watch?v=L8s9dmuAKvU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. http://www.youtube.com/watch?v=d2FT4FprxDg Alig látszik meg az ötven év. http://www.youtube.com/watch?v=qcgdVO7uM2c&feature=related Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. (szerkesztve) A magyar Justin Bieber...mert már ilyen is van! Bírom amikor taknyos kölykök arról énekelnek amiről fogalmuk sincs. Vissza kéne mennie az iskolapadba. Szerkesztve: 2011. Február 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Hát, nekem is sokkal jobban tetszenek Oldie válogatásai. Ez a Handle with Care is remek szám. Rémálmom, hogy a lányom egyszer majd ilyen zenét fog szeretni, mint ez az MM... De eddig szerencsére elkerült minket ez az "áldás". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 21. Nem akarom védeni Justin Biebert, mert ha van zenei stílus ami távol áll tőlem akkor az az övé, de azért szerintem sokkal siralmasabb az a fikázás amit őt éri mint a zenéje. Zeneileg nagyon tehetséges a gyerek, önerőből 4 hangszeren játszik, nem hiszem hogy ezt sok tizenéves elmondhatja magáról. Sokkal de sokkal többre tartom mint pl a rappereket, akiknek a zenei tudásuk kimerül abban hogy.. hát.. miben is? Nem akarom megsérteni az elektronikus zenéket kedvelőket, de én annál is többre tartom a Dzsásztint. Ugyanez volt anno a Tokio Hotelnél. Nem tetszett. Mit csináltam? Nem hallgattam. Én nekem ha lesz gyerekem szerintem minél előbb elkezdem adagolni neki a jóságzenéket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 22. Szerintem itt épp a zenei stílusáról volt szó, nem másról. Belenézegettem pár dalába, és nem én vagyok a célközönség, az egyértelmű. Egyébként dícséretes, hogy képzett zenésszé vált, mert akkor idővel a stílusa a tinimáz levetésével érettebbé alakulhat. Ha tényleg tehetséges, akkor nem fog eltűnni 1-2 év múlva. Az meg nagyon igaz, hogy a gyerek zenei ízlését meghatározza, mit hall otthon. Én is sokféle zenét szeretek mindenféle korszakból, hallgatni is több mindent szoktam, aztán remélem a legjobbakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 25. Most jöttem meg A félszeműről, a visszaúton ment ez a rádióban. Valahogy nekem is énekelnem kellett a refrént. http://www.youtube.com/watch?v=wPRNSlL3wss Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Ha élne, ma lenne 69 éves a Rolling Stones legendás pengetőse, Brian Jones. http://www.youtube.com/watch?v=S6qu0pdma1w Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Az új Lady Gaga vidóklipp! Nagyon brutális lett! Elvont, groteszk sci-fi képi világgal az elején :yes: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. (szerkesztve) Egy kérdés. Miért engedik világsztároknak hogy magánbulikon lépjenek fel? Nem tartja egyik sem szánalmasnak magát azéárt mert mondjuk egy ruszki gazdag csávó tizenéves lánya szülinapján fellép? A pénzre ne hivatkozzon mert ugye a magánvagyonuk igencsak közelití az 1 milliártd dollárt, ami bőven elegendő. Én komolyan tiltanám az ilyen fellépést. http://quart.hu/cikk.php?id=5989 Szerkesztve: 2011. Március 3. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Pont az első bekezdés végén ott a lényeg. Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.