Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ez valami ótvar sz*r.

És elvileg ők valami ismert "sztárok".

Szerkesztve: - Embo

Hozzászólás ideje:

Embo. Ez viszi sírba a zenét. Ezeknek shoti kellene. Rum a tejbe de gyorsan.

Egyetértünk. Sivatag ,térdre és tarkólövés. Minden megoldódik.

Hozzászólás ideje:

Embo. Ez viszi sírba a zenét. Ezeknek shoti kellene. Rum a tejbe de gyorsan.

Én meg már azt hittem, hogy csak nekem lesz hányingerem az ilyentől :P

Utánanéztem és ők a Megasztár "felfedezettjei". :pfff:

Szerkesztve: - Embo

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Időközben megvettem az első BD koncert lemezt is, ami mi is lehetne más a Depeche Mode legutóbbi koncertalbuma? :D A lényeg, hogy először hallottam mire képes egy DTS-HD MASTER hangsáv ilyen téren. Eszméletlen dinamika és gazdagság. És az erősítőm nem is HD. Szóval le a kalappal.

Hozzászólás ideje:

Odykám, ha erősítőd nem dekódolja a HD hangsávot akkor te bajosan tudod, hogy milyen az igazi DTS-HD Master audió. Amit hallottál az core DTS. ;)

És tessék már venni egy nyomorult center hangfalat, hogy meglásd milyen az igazi 5.1 amikor nem terheli egyik hangfal a másikat :D Ezt meg fogod mindig kapni tőlem amíg nem dobsz egy fényképet róla. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Odykám, ha erősítőd nem dekódolja a HD hangsávot akkor te bajosan tudod, hogy milyen az igazi DTS-HD Master audió. Amit hallottál az core DTS. ;)

És tessék már venni egy nyomorult center hangfalat, hogy meglásd milyen az igazi 5.1 amikor nem terheli egyik hangfal a másikat :D Ezt meg fogod mindig kapni tőlem amíg nem dobsz egy fényképet róla. :D

Alap DTS lenne? Lehet, de direkt összehasonlítottam a régivel, ég és föld a különbség. :) A center sugárzó régóta hiányzik, talán beruházok egyre. De hova rakom? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Alap DTS lenne? Lehet, de direkt összehasonlítottam a régivel, ég és föld a különbség. :) A center sugárzó régóta hiányzik, talán beruházok egyre. De hova rakom? :hmm:

Igen, alap, amit az erősítőd a benne lévő dekódolóval a legjobb minőségben igyekszik a HD-DTS-ből lekeverni. :) Ez nagyjából a 1,5Mbit/s-t jelent. :) A HD-DTS ennek a többszörös rátájával dolgozik.

Szerintem tudsz majd helyet biztosítani neki. :)

Hozzászólás ideje:

A magyar Justin Bieber...mert már ilyen is van!

Bírom amikor taknyos kölykök arról énekelnek amiről fogalmuk sincs. Vissza kéne mennie az iskolapadba.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Hát, nekem is sokkal jobban tetszenek Oldie válogatásai. :D Ez a Handle with Care is remek szám. :)

Rémálmom, hogy a lányom egyszer majd ilyen zenét fog szeretni, mint ez az MM... De eddig szerencsére elkerült minket ez az "áldás". :)

Hozzászólás ideje:

Nem akarom védeni Justin Biebert, mert ha van zenei stílus ami távol áll tőlem akkor az az övé, de azért szerintem sokkal siralmasabb az a fikázás amit őt éri mint a zenéje. Zeneileg nagyon tehetséges a gyerek, önerőből 4 hangszeren játszik, nem hiszem hogy ezt sok tizenéves elmondhatja magáról.

Sokkal de sokkal többre tartom mint pl a rappereket, akiknek a zenei tudásuk kimerül abban hogy.. hát.. miben is? Nem akarom megsérteni az elektronikus zenéket kedvelőket, de én annál is többre tartom a Dzsásztint.

Ugyanez volt anno a Tokio Hotelnél. Nem tetszett. Mit csináltam? Nem hallgattam.

Én nekem ha lesz gyerekem szerintem minél előbb elkezdem adagolni neki a jóságzenéket. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem itt épp a zenei stílusáról volt szó, nem másról. :) Belenézegettem pár dalába, és nem én vagyok a célközönség, az egyértelmű. :D

Egyébként dícséretes, hogy képzett zenésszé vált, mert akkor idővel a stílusa a tinimáz levetésével érettebbé alakulhat. Ha tényleg tehetséges, akkor nem fog eltűnni 1-2 év múlva.

Az meg nagyon igaz, hogy a gyerek zenei ízlését meghatározza, mit hall otthon. Én is sokféle zenét szeretek mindenféle korszakból, hallgatni is több mindent szoktam, aztán remélem a legjobbakat. :)

Hozzászólás ideje:

Egy kérdés. Miért engedik világsztároknak hogy magánbulikon lépjenek fel? Nem tartja egyik sem szánalmasnak magát azéárt mert mondjuk egy ruszki gazdag csávó tizenéves lánya szülinapján fellép? A pénzre ne hivatkozzon mert ugye a magánvagyonuk igencsak közelití az 1 milliártd dollárt, ami bőven elegendő.

Én komolyan tiltanám az ilyen fellépést.

http://quart.hu/cikk.php?id=5989

Szerkesztve: - Frenkie

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.