Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Persze, az egyik legnagyobb kedvencem! Mondjuk az black metal, de nem baj. :D Imádom a szimfonikusokba oltott zenéjüket.

Jaja :D Egyik legjobb :) Bár a megjelenésük és a klipjeik elég sok emberben keltenek undort, de a zene a lényeg :D

Amúgy milyen bandákat hallgatsz? :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ki megy pénteken Britney Spearsre? :D Oldie esetleg nem látogatsz ki? :D :D

Itt lesz Pesten? :o Amúgy oldie csak döngetni menne szerintem. :lol:

Jaja :D Egyik legjobb :) Bár a megjelenésük és a klipjeik elég sok emberben keltenek undort, de a zene a lényeg :D

Amúgy milyen bandákat hallgatsz? :)

Trash/death/black. Néha-néha egy-két lazább power metal becsúszik ha olyanom van. Konkrétan: Morbid Angel, Obituary, Gorefest, Carcass, Machine Head, Pantera, Dimmu Borgir és még sorolhatnám. Ez csak a jéghegy csúcsa. :D

Hozzászólás ideje:

A death metal istene...akarom mondani sátánjai novemberben Pesten lépnek fel. :rock: Gyertek minél többen. :D

Tervben! :evil::rock:

Hozzászólás ideje:

Trash/death/black. Néha-néha egy-két lazább power metal becsúszik ha olyanom van. Konkrétan: Morbid Angel, Obituary, Gorefest, Carcass, Machine Head, Pantera, Dimmu Borgir és még sorolhatnám. Ez csak a jéghegy csúcsa. :D

Akkor rokon lélek vagy :D

Hozzászólás ideje:

Soha nem szedek le soundtrackeket. Viszont a Drive zenéje annyira jó. hogy megtettem. Azt hittem már nem tudok újat hallani zenében mennek a klisék a rockban, discoban. Tévedtem. Nagyon rég volt rám ekkora hatással zene. Állandóan ezt az albumot hallgatom. A főszám róla. Oldie, neked kötelező meghallgatni, tuti tetszeni fog.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Soha nem szedek le soundtrackeket. Viszont a Drive zenéje annyira jó. hogy megtettem. Azt hittem már nem tudok újat hallani zenében mennek a klisék a rockban, discoban. Tévedtem. Nagyon rég volt rám ekkora hatással zene. Állandóan ezt az albumot hallgatom. A főszám róla. Oldie, neked kötelező meghallgatni, tuti tetszeni fog.

Bizony nagyon jó! Cliff Martinez egy zseni, meg amúgy is jók a zenék. Igazi retro feling. :)

Hozzászólás ideje:

Egy érdekes kezdeményezés:

ATTENTION ALL JOHN LENNON FANS

On October 9th we will all watch "Imagine" in honor of the greatest singer ever's birthday. Let's give him the best birthday present ever: the highest viewed video on YouTube!! Let's give him what he deserves and what Justin Bieber does not deserve to have!

Copy and paste to all John lennon/beatles videos and all music videos let's get this noticed quickly!

THUMBS THIS UP

LET'S GET THIS NOTICED

Lets help John

Rajtunk ne múljon :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.