NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 28. Persze, az egyik legnagyobb kedvencem! Mondjuk az black metal, de nem baj. Imádom a szimfonikusokba oltott zenéjüket. Jaja Egyik legjobb Bár a megjelenésük és a klipjeik elég sok emberben keltenek undort, de a zene a lényeg Amúgy milyen bandákat hallgatsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 28. Ki megy pénteken Britney Spearsre? Oldie esetleg nem látogatsz ki? :D Itt lesz Pesten? Amúgy oldie csak döngetni menne szerintem. Jaja Egyik legjobb Bár a megjelenésük és a klipjeik elég sok emberben keltenek undort, de a zene a lényeg Amúgy milyen bandákat hallgatsz? Trash/death/black. Néha-néha egy-két lazább power metal becsúszik ha olyanom van. Konkrétan: Morbid Angel, Obituary, Gorefest, Carcass, Machine Head, Pantera, Dimmu Borgir és még sorolhatnám. Ez csak a jéghegy csúcsa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 28. Ki megy pénteken Britney Spearsre? Oldie esetleg nem látogatsz ki? :D A'megki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 28. A'megki? Az istennő. :D . Na egy klip ami ma nagyon megy. Képes gépi hangon énekelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 29. Mindig van lejjebb. Elképesztő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 29. A death metal istene...akarom mondani sátánjai novemberben Pesten lépnek fel. Gyertek minél többen. Tervben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 29. Az istennő. :D . Na egy klip ami ma nagyon megy. Képes gépi hangon énekelni. Baj, hogyha ezt most kihagyom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 29. Trash/death/black. Néha-néha egy-két lazább power metal becsúszik ha olyanom van. Konkrétan: Morbid Angel, Obituary, Gorefest, Carcass, Machine Head, Pantera, Dimmu Borgir és még sorolhatnám. Ez csak a jéghegy csúcsa. Akkor rokon lélek vagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 29. Tervben! Sör előtte? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. Tudtok valami jó és ingyenes zeneletöltés weboldalt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. Tudtok valami jó és ingyenes zeneletöltés weboldalt? Torrentoldalak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. Tudtok valami jó és ingyenes zeneletöltés weboldalt? Én ezt az oldalt ajánlom. Már rég óta használom, eddig mindent megtaláltam rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. Én ezt az oldalt ajánlom. Már rég óta használom, eddig mindent megtaláltam rajta. Letöltős linkeket legközelebb privibe. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. De amint látom ide regisztrálni kell. Vagy valamit én látok rosszul? És okéj Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. Sör előtte? Utána is Csak sikerüljön eljutni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. Utána is Csak sikerüljön eljutni Meg túlélni és kijutni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. De amint látom ide regisztrálni kell. Vagy valamit én látok rosszul? Nem kell regisztrálni, csak beírni a keresőbe, amit szeretnél tölteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 30. Jen szólóban is jól nyomja. http://www.youtube.com/watch?v=Pw88GY9ckng Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Jen szólóban is jól nyomja. Tud valamit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Tud valamit Aranyos csajszika. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Aranyos csajszika. Ugye-ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Reaper! Az Unleashed-et ismered? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Soha nem szedek le soundtrackeket. Viszont a Drive zenéje annyira jó. hogy megtettem. Azt hittem már nem tudok újat hallani zenében mennek a klisék a rockban, discoban. Tévedtem. Nagyon rég volt rám ekkora hatással zene. Állandóan ezt az albumot hallgatom. A főszám róla. Oldie, neked kötelező meghallgatni, tuti tetszeni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Utána fogok nézni, hogy FLAC-be fent van e valahol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Soha nem szedek le soundtrackeket. Viszont a Drive zenéje annyira jó. hogy megtettem. Azt hittem már nem tudok újat hallani zenében mennek a klisék a rockban, discoban. Tévedtem. Nagyon rég volt rám ekkora hatással zene. Állandóan ezt az albumot hallgatom. A főszám róla. Oldie, neked kötelező meghallgatni, tuti tetszeni fog. Bizony nagyon jó! Cliff Martinez egy zseni, meg amúgy is jók a zenék. Igazi retro feling. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Reaper! Az Unleashed-et ismered? Nanáhogy! Kellemes kis fülsimogatás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Frenkie, valóban jó ez a szám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Frenkie, valóban jó ez a szám! Köszi. Egyszerűen zseniális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Egy érdekes kezdeményezés: ATTENTION ALL JOHN LENNON FANS On October 9th we will all watch "Imagine" in honor of the greatest singer ever's birthday. Let's give him the best birthday present ever: the highest viewed video on YouTube!! Let's give him what he deserves and what Justin Bieber does not deserve to have! Copy and paste to all John lennon/beatles videos and all music videos let's get this noticed quickly! THUMBS THIS UP LET'S GET THIS NOTICED Lets help John Rajtunk ne múljon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 16. Jesszusom, mit össze nem kerestem ezt a számot korában! http://www.youtube.com/watch?v=1uPtFCV_ENQ&feature=related Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.