Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Elő a kérdéssel öreg! Én nem félek tőle. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Az oldal alján ki van írva, hogy kik olvassák jelenleg a topicot Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Norbi jelen Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én is itten lenni és várni mi fogni kisülni Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Az oldal alján ki van írva, hogy kik olvassák jelenleg a topicot Tudom, de még reménykedem, hogy esetleg mások is befutnak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Az Erő, űrhajó, űrló vagy internet hozott mindenkit a 2012-es The Clone Wars díjátadón, melyen a negyedik évad legjobbjai mérettettek meg egymás ellen, hogy eldőljön, ki vagy mi az idei leg. Gondoltam kicsit feldobom a műsort, legyen már valami plusz érdekesség is, ne csak végtelenül szerény személyem. Először arra gondoltam, hogy feléneklem a Jedi Rockot a youtube-ra és itt közzé teszem, de egyrészt, nem akarok rosszat nektek, másrészt, a franc se akarja, hogy az USA tengerészgyalogsága megszállja az országot, amiért akusztikus tömegpusztító fegyvert vetettek be a világ ellen. Szóval maradt az az ötlet, hogy a díjátadót egy spontán kvízjátékba oltva tálalom. A játékhoz mindössze két fontos szabályt kell betartanotok és egy javaslatot megfogadnotok. Az első szabály a legfontosabb, annak be nem tartása azonnali kizárással lesz jutalmazva, szóval jól véssétek az eszetekbe. A második szabály, hogy kategóriánként mindenki csak egyszer tippelhet, és a tippjében csak egy jelöltet nevezhet meg, nem többet (kevesebbel lehet próbálkozni). Akkor tehááááát... SHOWTIME! A javaslat pedig az, hogy olvassátok el az apró betűs részt a kérdések végén, mert ha éppen nem hátráltat, akkor segítségetekre lehet. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. De mi az első szabály, amiért kizárhatsz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Jól hangzik. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. De mi az első szabály, amiért kizárhatsz? Mindig kettőnek kell lenni: egy mester és egy tanítvány Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. De mi az első szabály, amiért kizárhatsz? Az, ha valaki megkérdi, mi az első szabály, amiért kizárhatom. Még picit várunk, hátha befut még valaki. Addig egy kis hangulatkeltő nosztalgiázás. http://www.youtube.com/watch?v=9A9C1S1QCGU Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Kis késéssel, de befutottam. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Az, ha valaki megkérdi, mi az első szabály, amiért kizárhatom. Szívatjuk az új kollégát? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Figyelem! Figyelem! A három óra negyvenöt perc múlva megkezdődő show műsor nézői készüljenek. Ezúttal nem csak ücsörgés és drukkolás lesz. Nem, nem! A móka és szórakozás keretében TI is aktív részesei lesztek. A kockázatok és mellékhatások elkerülése végett kérdezze ki a műsorvezető orvosát vagy gyógyszerészét. Ez nagyon jól hangzik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Óriási ez a trailer! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Aki van van, aki nincs nincs, kezdőőőőőődik a műsor. A következő postomban már az első kategória jön. Billentyűzetet szegezz! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Legjobb bolygó Ezzel tesztelem ki fogadta meg a javaslatot: a válasz az Umbara. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hajrá! Kezdődjék! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Umbara Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Umbara? Micsoda meglepi. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Remélem Umbara Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Umbara, várható volt Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Na,én is megjöttem Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Umbara, há jóhogy Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ja, az apró szöveget most láttam Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nem teljesen jó a színválasztás Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szeretem Umbarát,az egyik kedvenc bolygóm Megérdemelte Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Mondjuk, én látom, mi van a kép alá írva, ki nem jelölt állapotban is. Ez így normális? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ja, az apró szöveget most láttam Tesztel a fiú. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Így van, nem csalás, nem ámítás. LEGJOBB BOLYGÓ UMBARA Csodálatos, ámbár kissé halálos világ, mely 170 pontot zsebelt, ezzel alaposan helyben hagyva versenytársait. A második a Quarzite, a harmadik a Dathiomir lett. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.