Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Legjobb epizód A legnehezebb feladvány a spoiler mögött http://www.youtube.com/watch?v=GZB-Q1rzqzQ Mit írtam korábban? Milyen lehet az apró betűs rész? http://www.youtube.com/watch?v=cLyxmD_UAK4 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Csak szerintem néz ki itt Luke úgy, mint Vettel?! Már megint eltértem. Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Biztos nem a Revene Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. LEGJOBB EPIZÓD 4x10 CARNAGE OF KRELL Hát persze, hogy! Könnyű győzelem volt. Bár nem nagy a különbség, a 4x10 Carnage of Krell végig stabilan tartotta az első helyet. Meglepő? Nem. A második helyre a 4x19 Massacre került, a harmadikra a 4x07 Darkness on Umbara. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Na gyerünk már Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Csak szerintem néz ki itt Luke úgy, mint Vettel?! Már megint eltértem. Van némi hasonlóság Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Best. Clone Wars. Episode. Ever. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Sky, valóban bejött, ki hitte volna Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Örülök, hogy a Carnage of Krell nyert! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Best. Clone Wars. Episode. Ever. Ha lehetne itt like-olni, menne alá. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Remek! Aminek pedig szintén örülök: A második helyre a 4x19 Massacre került, Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. És mégis tarolt a Krell quadrológia. Ironikus, hogy maga Krell egy díjat se tudott beszedni. Szerencsétlen nem elég, hogy meghalt, még itt is megszívta. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Dzséjt most megint csak szívózol ugye???? Ha olvasnád az apró betűs részt, nem kérdeznél ilyet. Nekem annyira bejött az Umbara sztori, hogy az első három helyet azok közt osztottam el. Természetesen a Carnage of Krell lett az első, aztán a Darkness on Umbara, végül a The General. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Na ez a tippem is bejött! Köszönjük a remek műsort, Dzséjt! Idén végre egyik kategória győztesével szemben sem volt ellenérzésem. Most viszont megyek alukálni, úgyhogy mindenkinek jó éjt! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Most kapcsolok, hogy csoli abban a tudatban hagyta itt a fórumot, hogy a Revenge lett az aranyérmes. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ha olvasnád az apró betűs részt, nem kérdeznél ilyet. Nekem annyira bejött az Umbara sztori, hogy az első három helyet azok közt osztottam el. Természetesen a Carnage of Krell lett az első, aztán a Darkness on Umbara, végül a The General. Kár hogy a Plan of Dissent nem került be. Az lett volna az igazi tarolás Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Best. Clone Wars. Episode. Ever. Kár lenne tagadni. Vajon sikerül majd túlszárnyalni? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Dzséjt, köszönjük a műsort és a hozzá kapcsolódó munkádat! Jó kis díjkiosztó volt! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Akkor összegzek: 17-ből 11 jött be. Nem is annyira rossz Köszönöm a ma estét, Remek élmény volt. Dzséjt, köszi a lebonyolítást, szuper volt! Jó éjt mindenkinek! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nagyon szívesen. Örülök, ha élveztétek. Holnap kiteszem a listát a pontokról, de most engedelmetekkel én is nyugovóra térek, mert baromi régen volt már reggel fél öt. Ami azt illeti, lassan megint itt lesz. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Köszi a lebonyolítást, remek műsor volt! Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Köszi a műsort,nagyon jó volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Tényleg szuper volt Dzséjt. Kis meglepetések voltak, de nagy összességében azok nyertek akiket várni lehetett. Ma este sok rekordot megdöntöttünk, szóval köszönet mindekinek a részvételért! Most pedig mars megnézni az Umbara sztorit! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Kár lenne tagadni. Vajon sikerül majd túlszárnyalni? Remélem Matt Michnovetz-nek a következő évadban is adnak esélyt, hogy megpróbálhassa. Dzséjt: Köszi a levezénylést, remek volt! Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. (szerkesztve) Szokás szerint, nekem be lehetett szólni. Ettől függetlenül jó kis értékelés volt, számomra az első, reméljük még sok ilyen lesz! http://www.youtube.com/watch?v=FWWlaL4CfKY Szerkesztve: 2012. Április 21. - FlóriBá Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Remélem Matt Michnovetz-nek a következő évadban is adnak esélyt, hogy megpróbálhassa. Szerintem ez nem csak rajta múlik. Amiket eddig írt azok hálás sztorik voltak. Szokás szerint, nekem be lehetett szólni. Ettől függetlenül jó kis értékelés volt, számomra az első, reméljük még sok ilyen lesz! Ne lányoskodj. Te még olcsón megúsztad ma. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nem szokásom a lányoskodás, csak szóltam, hogy remélem a következő évad nem lesz ilyen...kiszámítható, mert az nagyon úgy sikerült a rendezőknek. Számomra pedig ez nem jó pont, akármennyire is izgalmasabb, mint pl. az első két évad. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ez az évad minden volt, csak kiszámítható nem. Már nem azért... Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Főbb szereplők túlélik, mert bent vannak a III. részben, mellékszereplőkről is tudjuk, hogy legalább még 1 évadot kihúznak, a félbevágott visszatérők, ha már előkerültek legalább egy fél évadot kapnak, hanem egészet...szerintem maximálisan tudom ki éli túl és ki nem szaga volt a dolognak. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.