Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a negyedik évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

LEGJOBB EPIZÓD

4x10 CARNAGE OF KRELL

Epguide410.jpg

Hát persze, hogy! Könnyű győzelem volt. Bár nem nagy a különbség, a 4x10 Carnage of Krell végig stabilan tartotta az első helyet. Meglepő? Nem. A második helyre a 4x19 Massacre került, a harmadikra a 4x07 Darkness on Umbara.

Hozzászólás ideje:

Dzséjt most megint csak szívózol ugye???? :o

Ha olvasnád az apró betűs részt, nem kérdeznél ilyet. :P

Nekem annyira bejött az Umbara sztori, hogy az első három helyet azok közt osztottam el. Természetesen a Carnage of Krell lett az első, aztán a Darkness on Umbara, végül a The General.

Hozzászólás ideje:

Na ez a tippem is bejött! Köszönjük a remek műsort, Dzséjt!

Idén végre egyik kategória győztesével szemben sem volt ellenérzésem.

Most viszont megyek alukálni, úgyhogy mindenkinek jó éjt!

Hozzászólás ideje:

Ha olvasnád az apró betűs részt, nem kérdeznél ilyet. :P

Nekem annyira bejött az Umbara sztori, hogy az első három helyet azok közt osztottam el. Természetesen a Carnage of Krell lett az első, aztán a Darkness on Umbara, végül a The General.

Kár hogy a Plan of Dissent nem került be. Az lett volna az igazi tarolás

Hozzászólás ideje:

Dzséjt, köszönjük a műsort és a hozzá kapcsolódó munkádat! Jó kis díjkiosztó volt! :)

Hozzászólás ideje:

Akkor összegzek:

17-ből 11 jött be. Nem is annyira rossz ;)

Köszönöm a ma estét, Remek élmény volt. Dzséjt, köszi a lebonyolítást, szuper volt! :)

Jó éjt mindenkinek! :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon szívesen. Örülök, ha élveztétek. :)

Holnap kiteszem a listát a pontokról, de most engedelmetekkel én is nyugovóra térek, mert baromi régen volt már reggel fél öt. Ami azt illeti, lassan megint itt lesz. :para:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tényleg szuper volt Dzséjt. :) Kis meglepetések voltak, de nagy összességében azok nyertek akiket várni lehetett. Ma este sok rekordot megdöntöttünk, szóval köszönet mindekinek a részvételért! Most pedig mars megnézni az Umbara sztorit! :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Remélem Matt Michnovetz-nek a következő évadban is adnak esélyt, hogy megpróbálhassa.

Szerintem ez nem csak rajta múlik. Amiket eddig írt azok hálás sztorik voltak. :)

Szokás szerint, nekem be lehetett szólni. Ettől függetlenül jó kis értékelés volt, számomra az első, reméljük még sok ilyen lesz!

Ne lányoskodj. :) Te még olcsón megúsztad ma. :D

Hozzászólás ideje:

Nem szokásom a lányoskodás, csak szóltam, hogy remélem a következő évad nem lesz ilyen...kiszámítható, mert az nagyon úgy sikerült a rendezőknek. Számomra pedig ez nem jó pont, akármennyire is izgalmasabb, mint pl. az első két évad.

Hozzászólás ideje:

Főbb szereplők túlélik, mert bent vannak a III. részben, mellékszereplőkről is tudjuk, hogy legalább még 1 évadot kihúznak, a félbevágott visszatérők, ha már előkerültek legalább egy fél évadot kapnak, hanem egészet...szerintem maximálisan tudom ki éli túl és ki nem szaga volt a dolognak.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.