Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Volt három Anakin vs. Dooku, aztán Gallia is kardozott Grivivel, akkor a végén a nagy négyes meccs Maulék és Ventressék között. Szörnnyel pedig tele a padlás. Dzséjt aláb berakott egy linket, ott érdemes nézelődni a részek adatlapjain. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Volt három Anakin vs. Dooku, aztán Gallia is kardozott Grivivel, akkor a végén a nagy négyes meccs Maulék és Ventressék között. Szörnnyel pedig tele a padlás. Dzséjt aláb berakott egy linket, ott érdemes nézelődni a részek adatlapjain. Az a link az életem, csak sajnos nincs rajta olyan, hogy "szörnyek" úgyhogy elég nehéz megtalálni őket... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Az a link az életem, csak sajnos nincs rajta olyan, hogy "szörnyek" úgyhogy elég nehéz megtalálni őket... Az egyes epizódokra kattintva ott vannak a creatures alpontban. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Az egyes epizódokra kattintva ott vannak a creatures alpontban. Oh, tényleg. Köszi! Monsterst kerestem. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Oh, tényleg. Köszi! Monsterst kerestem. A monster az olyan negatív csengésű, pláne ha ilyen convorokról van szó. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. A Tarpals vs. Grivi nem számít párbajnak? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. De igen. Csak írtam párat. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Azt hittem, csak a fénykard fénykard elleni küzdelem mehet párbajnak. Egyébként ott volt még a Grievous vs. Ventress és az Ahsoka vs. Vizsla meccs is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Párbaj van és nem fénykardpárbaj. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Meg a Obi-Wan vs. Darts D'Nar, bár ez eléggé egyoldalú volt Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Akkor valamit félreértettem? Köszi. Még egy legutolsó kérdés, aztán küldöm: párbajnak csak a fénykard-fénykard ellen párbaj mehet, vagy Tarpals harca Grievous-el, és Ahsoka meg Bo-Katan ökölharca is számít? Csak a fénykardpárbajok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Elküldtem, Ody! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Köszi Donát, megkaptam! Sky. Rosszul írtam anno. Mondjuk olyan sok párbaj nincs benne, szóval úgy is mindenki a fénykardpárbajokat írja először. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Ha minden igaz, Ody, kaptál tőlem egy levelet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Ment válasz, és köszi itt is. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Danityu! Vasárnap délig lenne jó! Jól van, megpróbálom addig elküldeni. Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Eddig volt rá csomó idő. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Ody, elküldtem neked a jelölteket Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Elküldenéd a metis@freemail.hu -ra? Nem kaptam meg sajna. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Elküldtem, remélem megérkezett. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Én is elküldtem. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Most már biztos, hogy elküldöm holnap délig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Este kiderülnek kire szavazhattok a következő két hétben. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Ebben a pillanatban küldtem el. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Megkaptam, köszönöm! Este ötig lehet küldeni jelöléseket. Szóval aki akar még bepótolhatja a lemaradását. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Még egy bő órája van annak aki nevezni akar! Már eddig is rekord számú lista érkezett, de aki szeretne beküldeni jelölteket az ne fogja vissza magát! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. (szerkesztve) Lejárt az idő! Köszönöm mindenkinek a közreműködést! A mostani aktivitás emlékeim szerint a legnagyobb volt az eddigi négy évad során. Konkrétan 14 ember jelöléséből áll össze a lista. Holnaptól már a végső stádiumba lépve, a konkrét helyezettekre kell majd szavazni. Figyeljétek a híreket. Szerkesztve: 2012. Április 1. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. Kicsit csúsznak a dolgok, de remélhetőleg este már a teljes listát megkapjátok majd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. (szerkesztve) Kint van hírekben is a lista, de ide is berakom! Lehet csemegézni. Vajon a Venator idén is nyerni fog? "Eltelt egy újabb év, egy újabb The Clone Wars évad. Immár hagyomány, hogy a Star Wars Saga fórum közössége megrendezi a Nagy Szavazást, melyben kiderül, melyik rész, történet, szereplő és a többi, volt a legjobb az adott évadban. A lista már elkészült, nektek csak annyi a dolgotok, hogy 1-től 6-ig pontozva sorrendet állítotok az adott kategóriákban (a legjobbnak adjatok hat pontot, a másodiknak ötöt, és így egészen egyig). Ezt a listát április 15 –ig kell beküldenetek a dzsejt@avpuniverzum.hu címre, majd pedig türelemmel vagy éppen TCW nézéssel várhatjátok ki, hogy április 21-én eldőljön, ki és mi lett a legjobb a 4. évadban. Bízunk benne, hogy a tavalyi rekordrészvételt idén sikerül majd túlszárnyalni. Mindenkit arra biztatunk, hogy ne legyen rest, és szánjon a listára pár percet. Köszönjük. " LEGJOBB EPIZÓD 4x07 – Darkness on Umbara 4x08 – The General 4x10 - Carnage of Krell 4x19 – Massacre 4x20 – Bounty 4x22 – Revenge LEGJOBB TÖRTÉNETI SZÁL A Dac trilógia R2-D2 és C-3PO duológia Az Umbara quadrológia A rabszolga trilógia A Hardeen quadrológia A Darth Maul quadrológia LEGJOBB FŐSZEREPLŐ Obi-Wan Kenobi Asajj Ventress Ahsoka Tano Rex Anakin Skywalker Pong Krell LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ Darth Maul Dooku gróf Grievous Riff Tamson Savage Opress Talzin LEGJOBB IDEGEN KARAKTER Cad Bane Darth Maul Miraj Scintel Pong Krell Riff Tamson Savage Opress LEGJOBB SZÖRNY Blixus Brezak Hydroid Medúza Kirosi madár Milodon Vixus LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ AT-RT Balutar sikló Umbarai hernyótalpas tank (IAT) Umbarai nehéz tüzér Umbarai tank Quarzite szubvillamos LEGJOBB ŰRJÁRMŰ A Teknős hajó Luxury 300 fregatt Umbarai vadászgép Venator Z-95 –ös vadász Zygerriai rabszolgaszállító LEGJOBB PÁRBAJ Anakin Skywalker vs. Dooku gróf (Shadow Warrior) Anakin Skywalker vs. Dooku gróf (Crisis on Naboo) Anakin Skywalker vs. Dooku gróf (Escape from Kadavo) Ahsoka Tano vs. Pre Vizsla Assaj Ventress vs. Grievous tábornok Obi-Wan Kenobi/Assaj Ventress vs. Darth Maul/Savage Opress LEGJOBB CSATA A Dac –i csata Leszállás Umbarán A Kadavoi mentőakció A Dathomiri csata Az Umbarai légi bázis elfoglalása A Quarzitei csata LEGJOBB BOLYGÓ Dac Dathomir Lotho Minor Quarzite Umbara Zygerria LEGJOBB KLÓNKATONA Cody Dogma Fives Hardcase Rex Tup LEGJOBB FEJVADÁSZ Boba Fett Bossk Cad Bane Dengar Derrown Embo LEGJOBB ZENE 4x10 - Carnage of Krell 4x15 – Deception 4x17 - The Box 4x19 - Massacre 4x21 - Brothers 4x22 - Revenge LEGJOBB ANGOL SZINKRONHANG Ahsley Eckstein (Ahsoka Tano) Corey Burton (Dooku gróf) Dave Fennoy (Krell tábornok) Dee Bradley Baker (klónok) James Arnold Taylor (Obi-Wan Kenobi) Sam Witwer (Darth Maul) LEGJOBB JEDI Anakin Skywalker Ahsoka Tano Kit Fisto Obi-Wan Kenobi Plo-Koon Yoda LEGJOBB DROID Aqua droid BX – kommandó droid C-3PO C-21 Highsinger IG-100 Magna guard R2-D2 Szerkesztve: 2012. Április 2. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. És Naboé már meg is érkezett. Mindenki, akinek a szavazata megérkezik, itt vagy e-mailben kap visszaigazolást. Ha ez véletlen egy napig sem érkezik meg, az csak azért van, mert akkor éppen melózom, és most a laptopom szervízben van, így ott nem tudok erre felügyelni. Ha két napig nincs válasz, na akkor lehet parázni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.