Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Itt egy degenerált, aki jódolgában nem tud mást csak fikázni: KATT!!!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. (szerkesztve) Itt egy degenerált, aki jódolgában nem tud mást csak fikázni: KATT!!! Ennek sürgősen találjatok egy csajt (vagy fiút, ízlés szerint). Szerkesztve: 2010. Április 5. - Ody Mandrell
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Filmbuzerátor oldalon a kommenteket olvasva nagyon ráharaptak újra erre a (de szar az SW Prequel trilógia) témára. Dejó, már úgy hiányzott.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Filmbuzerátor oldalon a kommenteket olvasva nagyon ráharaptak újra erre a (de szar az SW Prequel trilógia) témára. Dejó, már úgy hiányzott.Kit érdekelnek? De komolyan... Nem értem minek eszed maga rajta. Pár suttyó azt mond amit akar, ezen nem kell idegeskedni.
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Aki több, mint egy órát szán annak az ecsetelésére, hogy mennyire szar egy film, azt irigylem a szabadideje miatt....
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Egyszerű.... rendkívül nehezen viselem az emberi ostobaságot és hülyeséget. Márpedig ez, amit művelnek... ebbe a kategóriába esik.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Aki több, mint egy órát szán annak az ecsetelésére, hogy mennyire szar egy film, azt irigylem a szabadideje miatt....az több annál. Lelkileg beteg ember. Egyszerű.... rendkívül nehezen viselem az emberi ostobaságot és hülyeséget.Márpedig ez, amit művelnek... ebbe a kategóriába esik. És? Továbbra se értem. Én nem is olvasok fórumokat a neten, ezt kivéve. Minek?
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Aki több, mint egy órát szán annak az ecsetelésére, hogy mennyire szar egy film, azt irigylem a szabadideje miatt.... Hát sokkal több, mint egy órát kellett, hogy rászánjon... a videók megtervezése, összevágása, konvertálás, lementése, jutyúbra való feltöltése egyenként... nos ez egy fél nap alsóhangon. Ody ... irigyellek, hogy téged hidegen hagy... hát nem vagyunk egyformák
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Ody ... irigyellek, hogy téged hidegen hagy... hát nem vagyunk egyformák Régen sokat harcoltam ilyen idiótákkal, aztán rájöttem, hogy nincs értelme. Majd Te is rá fogsz jönni ha idősebb leszel. Ezzel csak magadnak ártasz.
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Ami még nagyon szánalmas benne, hogy próbálja utánozni az ilyen ismertebb review-osokat, mint pl a Nostalgia Critic, meg Angry Video Game Nerd, de nagyon szánalmasan megy neki. Ráadásul amiket elmond, nem is saját gondolatai, hanem az összes negatív "kritikát" adja elő a prequelekrő, úgy mintha az ő véleménye lenne(pl George Lucas a pénzéhes állat...stb)
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. (szerkesztve) Ezért eddig egységesen gyűlölték az új trilógiát és egységesen imádták a régit.... de ennek a kommentjeiben már a Jedi visszatért is erősen fikázzák a nagytudású kommentelők. ÉLJEN. Az egyik kommentelő szerint a Klónok támadása nem csak hogy a sorozat legrosszabja, hanem az évtized filmes felhozatalának a legalja. LOL! Szerkesztve: 2010. Április 6. - Darth Riddick
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Egy 1983-as Vita arról, hogy jó vagy rossz film a Jedi visszatér. John Simon szerint nagyon gyengék a párbeszédek, gyenge a sztori, sok az effekt, mi az hogy nem hús vér ember minden szereplő, bezzeg a Huckleberry Finn... Ebert viszont nagyon jókat mond ezekre.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. nagyon gyengék a párbeszédek, gyenge a sztori, sok az effekt, mi az hogy nem hús vér ember minden szereplő, bezzeg a... Hol, mikor és mi(k)re hallottam én már ezt?
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Megtaláltuk Quarron amerikai nagybácsiját?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. Hozzászólás ideje: 2010. Október 19. A Birodalom Visszavágot is befikázta.
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. A megmondóemberek első hajtásainak egyike. Sajnos azóta megszaporodott ez a faj.
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. (szerkesztve) Nem tetszik! Episode III kritika/fika (megy a buli a kommentek között is rendesen) Szerkesztve: 2011. Január 3. - Ody Mandrell Inkább átraktam ide. Ne szennyezzük az EPIII topikot ilyennel. :D
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Nekem nincs időm megnézni ezeket a kritikákat, de kiemelném az egyik kommentből azt, ami hirtelen kiszúrta a szememet: A film fő hibája nem az, hogy ha ízekre szeded megannyi hibát és rossz megoldást találsz benne, hanem az, hogy "nem alakul ki érzelmi kapcsolat a film és a közönség között". Hát ez tényleg vicces. Ezen a fórumon rengeteg élő 'cáfolat' létezik eme "igazságra".
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Nekem nincs időm megnézni ezeket a kritikákat, de kiemelném az egyik kommentből azt, ami hirtelen kiszúrta a szememet: A film fő hibája nem az, hogy ha ízekre szeded megannyi hibát és rossz megoldást találsz benne, hanem az, hogy "nem alakul ki érzelmi kapcsolat a film és a közönség között". Hát ez tényleg vicces. Ezen a fórumon rengeteg élő 'cáfolat' létezik eme "igazságra". Ez nem a film hibája, hanem a szerencsétlené.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. (szerkesztve) "nem alakul ki érzelmi kapcsolat a film és a közönség között". Ez mekkora kamu Ha ez így lett volna, nem lettem volna 4 évig egy csajjal Szerkesztve: 2011. Január 3. - Darth_Phobos
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Csak azért nem néztem meg mert angol. A franc se fog hallgatózni.
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Én megnéztem, korrektebb érvei vannak mint a nagyátlagnak. Nagy része szőrsálhasogatás, de nem az a fröcsögő fajta kritika és még vicces is. Aki nem akarja végigülni: Két dolgot emel ki leginkább mint hibát a filmből. Az egyik a jelenetek kreativitásának hiánya, mivel a filmben vagy az van hogy akciójelenet van, vagy az hogy valakik ülnek a kanapén és beszélnek/sétálnak és beszélnek/valaki néz ki az ablakon és beszél. És ezek váltogatják egymást átmenet nélkül. A másik pedig az hogy sokallja Anakin szerepét az előtrilógiában, hogy Jézust csináltak belőle, és egyben egy s*ggfejt is. A régi trilógia alapján jobban tetszett neki az az elképzelés mint egy átlagos, szerethető, jószívű Jedi lovag, akit elcsábított a sötét oldal, és a Birodalom SS katonája lett (elvárás saját elképzelés alapján, ugyebár..), a messiás-cucc nélkül. Ezen kívül az a baja hogy mindenki hót hülye a filmben, a szereplők cselekedeteik logikátlanok, sok minden nem derül ki a filmből, a karakterek és a párbeszédek nem szerethetőek, a film elején a tónus túl hirtelen váltakozik, hogy feleslegesen csinálta Lucas brutálisra az epizódot, az nem jelenti azt hogy jobb is lett tőle, és hogy Natalie Portmanen sok a ruha. Összességében nincs jobb szemmel erről a részről se mint a többiről, csak olyanokat emel ki pozitívumként hogy mit hagyott ki Lucas a filmből, ami még rosszabbá tette volna azt (pl Jar-Jar, Han Solo, Millenium Falcon).
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Én megnéztem, korrektebb érvei vannak mint a nagyátlagnak. Nagy része szőrsálhasogatás, de nem az a fröcsögő fajta kritika és még vicces is. Aki nem akarja végigülni: Két dolgot emel ki leginkább mint hibát a filmből. Az egyik a jelenetek kreativitásának hiánya, mivel a filmben vagy az van hogy akciójelenet van, vagy az hogy valakik ülnek a kanapén és beszélnek/sétálnak és beszélnek/valaki néz ki az ablakon és beszél. És ezek váltogatják egymást átmenet nélkül. A másik pedig az hogy sokallja Anakin szerepét az előtrilógiában, hogy Jézust csináltak belőle, és egyben egy s*ggfejt is. A régi trilógia alapján jobban tetszett neki az az elképzelés mint egy átlagos, szerethető, jószívű Jedi lovag, akit elcsábított a sötét oldal, és a Birodalom SS katonája lett (elvárás saját elképzelés alapján, ugyebár..), a messiás-cucc nélkül. Ezen kívül az a baja hogy mindenki hót hülye a filmben, a szereplők cselekedeteik logikátlanok, sok minden nem derül ki a filmből, a karakterek és a párbeszédek nem szerethetőek, a film elején a tónus túl hirtelen váltakozik, hogy feleslegesen csinálta Lucas brutálisra az epizódot, az nem jelenti azt hogy jobb is lett tőle, és hogy Natalie Portmanen sok a ruha. Összességében nincs jobb szemmel erről a részről se mint a többiről, csak olyanokat emel ki pozitívumként hogy mit hagyott ki Lucas a filmből, ami még rosszabbá tette volna azt (pl Jar-Jar, Han Solo, Millenium Falcon). Azaz a csávó komplett idióta.
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Azaz a csávó komplett idióta. Nem mondanám annak, bár mond idióta dolgokat. Más véleményen van, de legalább nem annyiból áll a kritika hogy sz*r ez sz*r az sz*r minden, aztán jól leoltottuk az egészet, vannak érvei. Mindezt viszonylag viccesen tálalva.
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. (szerkesztve) Lehet, hogy vannak érvei, de ő is csak az a kategória, aki képtelen SZÓRAKOZÁSBÓL nézni egy filmet. Logikát, realitást és valószerűséget keres mindenben! Szerkesztve: 2011. Január 4. - Darth Riddick
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. "nem alakul ki érzelmi kapcsolat a film és a közönség között". Ez úgy általában véve jó meglátás, ha mindenféle filmről beszélünk. Neki (most eltekintek a közönség többes számától) az SW terén sem alakult ki, nem lehet mindenki SW-rajongó
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Ez úgy általában véve jó meglátás, ha mindenféle filmről beszélünk. Neki (most eltekintek a közönség többes számától) az SW terén sem alakult ki, nem lehet mindenki SW-rajongó Nem lehet, az biztos. Erről az jutott az eszembe, hogy a kultfilmek sajátja, hogy míg egyesek rajonganak értük (ott aztán van érzelmi kötődés), másokat meg totál hidegen hagynak, és utóbbiak egyáltalán nem is értik, mit esznek ezeken a filmeken a rajongók.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Ez úgy általában véve jó meglátás, ha mindenféle filmről beszélünk. Neki (most eltekintek a közönség többes számától) az SW terén sem alakult ki, nem lehet mindenki SW-rajongó Persze nem lehet, de ha valaki nem az akkor ne írjon sw-kritikát mert nem ért hozzá.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Ez úgy általában véve jó meglátás, ha mindenféle filmről beszélünk. Neki (most eltekintek a közönség többes számától) az SW terén sem alakult ki, nem lehet mindenki SW-rajongó Nem kell SW rajongónak lennie, de miért kell akkor a saját érzéseit rávetítenie mindenkire? Persze nem lehet, de ha valaki nem az akkor ne írjon sw-kritikát mert nem ért hozzá. De érthet a filmekhez
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. De érthet a filmekhez Azokhoz se nagyon, úgy látszik. Lucas mesélési stílusa ilyen lakonikus, és a SAGA történetek eleve ilyen látásmódot kívánnak meg. Nyilván ezt nem tudja, mert amiket hibaként felrótt az direkt lett olyan amilyen. Az más kérdés, hogy neki nem tetszik ez a stílus. Ilyenkor kellene k*ssban maradni, és nem osztani az észt.
Ajánlott hozzászólás