Hozzászólás ideje: 2007. Március 26.18 éve Saját gyártmány Gratulálok! Ez valami zseniális! Nagyon humoros és találó!
Hozzászólás ideje: 2007. Március 27.18 éve Szerző Rohatt jó. Nagyon jó lett.Gratula. :-) Így van is értelme. Érdekes is lenne ha a Predátor külsejű lenne az Anakin.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 27.18 éve Érdekes, én ezen a képen először a Vader nevet kerestem, legalább 10 másodpercbe telett, mire rájöttem, hogy Anakin van odaírva. Hiába, a páncélhoz a Vader név megy nálam
Hozzászólás ideje: 2007. Március 27.18 éve Hiába, a páncélhoz a Vader név megy nálam Biztos a végső leszámolásnál megjelenik benne Anakin és le fogja hajítani a Predit a mélybe. Szerkesztve: 2007. December 11.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Március 27.18 éve Megnéznék egy predecset amint egyetlenegy tincse lóg ki a tökfedele alól, padawan stíluisban
Hozzászólás ideje: 2007. Március 28.18 éve Megnéznék egy predecset amint egyetlenegy tincse lóg ki a tökfedele alól, padawan stíluisban Ennél jobbra nem sikerált de szerintem tiszta Anakin.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 7.18 éve Palpatine megtudja, hogy felrobbantották a Halálcsillagot: Szerkesztve: 2007. Április 7.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Április 7.18 éve Majd adok én Palpinak olyan Cherry Coke-ot hogy attól kódul.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 7.18 éve Haláli jó, ez tény Vajon mit szóltak a többiek? A kedvencem, mikor elkezd sithkozódni és kisípolják. Ja és mikor Vadernek valami hasonlót mond, hogy "told ide az asztmás hátsódat"...
Hozzászólás ideje: 2007. Április 7.18 éve Én még ezeken röhögtem: "Mi az ördög az az Aluminium Falcon?!" "Nézdd, épp most tárgyalok egy csomó szemétládával, a Halálcsillagot meg felrobbantotta egy ki****ott tinédzser banda." Szerkesztve: 2007. December 11.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Április 9.18 éve Ez szerintem vicces: Obi vs Ani Szerkesztve: 2007. Április 10.18 éve - Xom
Hozzászólás ideje: 2007. Április 21.18 éve Mit adtak a buckalakók Cliegg Lars tudtára, amikor utánuk ment, hogy megmentse Shmit? - Hogy lábatlankodjon máshol. - Mi a különbség egy AT-AT és egy rohamosztagos között? - Az egyik birodalmi lépegető, a másik lépegető birodalmi. - Hogyan lehet két részre osztani egy droidhadsereget? - Fénykarddal. Forrás: PCGuru DVD Star Wars rovat.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 21.18 éve - Hogyan lehet két részre osztani egy droidhadsereget?- Fénykarddal Asszem ez új volt... vagy csak olyan régi, hogy már egyszer kiment a divatból?
Hozzászólás ideje: 2007. Április 22.18 éve Obi-Wan: "Láttad már egy nő vagináját?" Anakin: "Igen, úgy néz ki mint Yoda füle."
Hozzászólás ideje: 2007. Április 22.18 éve Pfffff....ez nagyon nem jött be most. Nem muszáj annak benn lenni, törölheted ha akarod.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 22.18 éve Lehet, hogy másnak tetszik. Azért nem fogom törölni, mert nekem nem az esetem ez a humor.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 22.18 éve Én se értem benne a viccet.. Azt nem is lenne jó itt részletezni. Én mindenesetre szétröhögtem rajta az agyam annak ellenére hogy én is durvának találom.
Hozzászólás ideje: 2007. Április 22.18 éve Azt nem is lenne jó itt részletezni.Én mindenesetre szétröhögtem rajta az agyam annak ellenére hogy én is durvának találom. Én nem durvának találom, hanem egyszerűen erőltetettnek.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.