kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. shiny guy = fényes pasas = 3PO aki mindig aggódik. Gondoltam, csak a siney tévesztett meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Gondoltam, csak a siney tévesztett meg. A kommentekből szedtem ki, és elfelejtettem átírni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Johnny5-nek kampeca :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Vagyis Wall-E-nek Szegényke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 20. (szerkesztve) Mit nem tud csinálni egy rohamosztagos? Rohamosztagos edzés Kösz, Ody Szerkesztve: 2008. Július 22. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Nem tudom, hogy volt-e már, de sok biztos jel arra, hogy sw rajongók vagyunk. Az óvodában birodalmi lépegető volt a jeled. Az óvodában csillagromboló volt a jeled. Az óvodában csak levágott kezű barátaid voltak.[2] Mindig megúsztad a felelést az olcsó Jedi trükkel: "A tanárnő nem engem akar feleltetni. A tanárnő nem ezeket a droidokat keresi." Úgy vezeted a Trabantodat a pesti forgalomban, mint Han Solo a Millenium Falcont az aszteroida mezőben.[3] Egy vagyont költöttél már rózsaszínű neoncsövekre. Tartasz otthon egy kisebb orángutánt, akit Csubinak hívsz. A földszinten lakó 80 éves Klárika Nénit csak Yoda Mesternek hívod. Bazitán laksz. [4] Nem szedsz kék pirulát, mert egy öregember azonnal a füledbe súgja: Az Erő veled van, Lüke! Amikor apád hív, hogy csatlakozz hozzá egy közös ebéd céljából, a földre veted magad és eltorzult arccal azt kiáltod: "SOHA, SOHA nem csatlakozom hozzád!". Amikor hazugságon kapnak, bölcs arckifejezéssel ezt mondod: "Én nem hazudtam, hanem az igazságot mondtam, csak egy más szemszögből." A kakkukkosóra helyett a fagyasztott csirkét akasztod szögre, és feleséged tiltakozására csak ennyit mondasz: "Nem válok meg kedvenc dísztárgyamtól". R2D2-típusú csengőhang a mobilodon. Háziorvosodnál, természetgyógyászodnál a bakta-terápia mellékhatásairól érdeklődsz. Kétmarokkal fogod: a poharat iváskor a zseblámpát áramszünet idején egyéb kisebb-nagyobb dolgaidat, kisebb-nagyobb dolgaid végzésekor. Kétbalkezes beosztottjaidat rendszeresen megfojtod [5]. Visszaviszed az üzletbe az elektronikus szótárt, mert nem tud bokkul [6]/bocsiul [7], sem bináris párologtató-nyelven. Halott szeretteidet koporsó helyett máglyára rakod. Otthonod fűtését - tauntaun híján - friss vágású tevebéllel oldod meg. Delíriumos állapotban sem vagy hajlandó patkányt, ördögfiókát, settenkedő kutyát vizionálni, csakis: mynockot wampát 8] banthát 30 méter átmérőjű meztelencsigát Sharlecket Treadwell típusú droidokat ezek valamely kombinációját Mindezeket alkoholmentes állapotban is felismerni véled barátaidban, háziállataikban és más tereptárgyakban. Ha párod azt mondja: "Szeretlek", mindig "Tudom"-mal felelsz [9]. Nap mint nap suvikszolod a fénykardodat. Tudod, hogy mondják aqualish nyelven: "nem tetszik a képed, haver!" [10]. Álmodból ébresztve is rávágod, hogy hol és mikor volt a Hatodik_Ruusan-i[11] csata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 3. "A kakkukkosóra helyett a fagyasztott csirkét akasztod szögre, és feleséged tiltakozására csak ennyit mondasz: "Nem válok meg kedvenc dísztárgyamtól"." Ezen akkorát nyerítettem, hogy szerintem még a szomszéd is felnézett. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Itt a bizonyíték mennyire nem ismernek minket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Ez hatalmas! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 7. Egy ilyet elfogadnék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Egy kis művészet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Ezek nagyon jók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 8. (szerkesztve) Marha jók, a Jabbásak tetszenek a legjobban Szerkesztve: 2008. Szeptember 8. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 9. (szerkesztve) Van, ami kissé erőltetett, no de ez: "3PO Paranoia" ez valami pazar!! A Jabbas meg messze a legviccesebb Szerkesztve: 2008. Szeptember 9. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 10. http://www.worth1000.com/entries/406500/406727hMpl_w.jpg ezen ki hány SW-s momentumot talál? (azt írja, csak regisztrálás után lehet hozzáférni a teljes méretű verzióhoz ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. (szerkesztve) Szerkesztve: 2009. Január 17. - Darth Füge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Szegény Obi jól megszívta. Micsoda szégyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Vazzeg ez hatalmas, bár láttam már valahol. Füge visszatért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. (szerkesztve) Lehet, hogy már volt 101 jel, ami arra utal, hogy fanatikus Star Wars rajongó vagy Szerk: A 8-as pont rám teljességgel igaz. Ha meglátok egy csúnyácska öreg nénit elkezdek félni tőle, mert lehet, hogy Sith Nagyúr. Szerkesztve: 2009. Február 13. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. (szerkesztve) Nem valami jó vicc, de SW-s: Miért ment át a csirke az úton... Star Wars szereplők szavaival ... YODA: Az úton való átkelés még nem tett egy csirkét sem naggyá. DARTH VADER: Mert nem tudott ellenállni a Sötét Oldal csábításának. LUKE SKYWALKER: Átmenni az úton az egy dolog, ez itt most... valami egészen más. LEIA: Nem tudom... de szörnyű érzésem támadt. C3P0: Hatmillió különböző módon tudok átmenni az úton. R2D2: Beep beep. CHEWIE: Gwrrroooooaaaarrrrrrggggghh! OBI VAN KENOBI: Menj át az úton csirke. Indulj, csirke. Bízz bennem, csirke. BOBA FETT: De mi van ha a csirke nem éli túl? Nagyon sokat ér nekem! WEDGE: A radarom mutatja ugyan a másik oldalt, de szerintem túl messze van, biztos vagy benne hogy át tudsz menni oda? JERJERROD: A csirke átment a túloldalra? Megkettőzni az őrséget! BIB: Die csirke wanga? BIGGS: Ezzel a tempóval időben át tudsz menni? OWEN: Mondtam már: felejtsd el. Csak egy dologra figyelj: át kell menni az úton. BERU: Nem tarthatod itt örökre. A legtöbb barátja már átment. Tudod milyen sokat jelent ez neki. ACKBAR ADMIRÁLIS: Az összes csirkének - ha megadom a jelet, átkelünk! A CSÁSZÁR: Ifjú bolond. Csak most, elgázolva értetted meg... JABBA: Bo shuda csirke! Szerkesztve: 2009. Február 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Nem valami jó viccNekem bejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Pár szemezgetés a könyvemből: Palpi: pitiáner Jedi, nem ismeri a Sötét Oldal erejét! zutty erővillám Luke: Ilyet még az asztrodroidom is tud. Az ewokok nagyon éhesek és elhatározzák, hogy megeszik Han Solót. Már épp a fejét zabálják, és feszegetik ki a szemgolyóit, amikor odaér hozzájuk Leia boldogan és megkérdezi: - Mit esztek ti, szőlőt? - Neeeem! Szólót Han: Ez a Thripio ma olyan unottan néz ki Leia: Artu Detto Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Darth Riddick adta az alábbi linket. Hatalmas. http://video.boon.hu/video/36854/ami-kimar...gok-haborujabol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 17. Ez marha jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. A végén még benyomhatták volna, hogy: -tálcával haltok meg, vízes tálcával! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Hát ez megalol volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Jajj, nagyon jó volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Pár szemezgetés a könyvemből:A Han Szőlős igazi fekete humor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.