lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Saját gyártmány Gratulálok! Ez valami zseniális! Nagyon humoros és találó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Rohatt jó. Nagyon jó lett.Gratula. :-) Így van is értelme. Érdekes is lenne ha a Predátor külsejű lenne az Anakin. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Érdekes, én ezen a képen először a Vader nevet kerestem, legalább 10 másodpercbe telett, mire rájöttem, hogy Anakin van odaírva. Hiába, a páncélhoz a Vader név megy nálam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. (szerkesztve) Hiába, a páncélhoz a Vader név megy nálam Biztos a végső leszámolásnál megjelenik benne Anakin és le fogja hajítani a Predit a mélybe. Szerkesztve: 2007. December 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Ahhaaaa.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megnéznék egy predecset amint egyetlenegy tincse lóg ki a tökfedele alól, padawan stíluisban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megnéznék egy predecset amint egyetlenegy tincse lóg ki a tökfedele alól, padawan stíluisban Ennél jobbra nem sikerált de szerintem tiszta Anakin. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. (szerkesztve) Palpatine megtudja, hogy felrobbantották a Halálcsillagot: Szerkesztve: 2007. Április 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Majd adok én Palpinak olyan Cherry Coke-ot hogy attól kódul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. "I Love you too" Hát ezen még mindig szakadok! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Haláli jó, ez tény Vajon mit szóltak a többiek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Haláli jó, ez tény Vajon mit szóltak a többiek? A kedvencem, mikor elkezd sithkozódni és kisípolják. Ja és mikor Vadernek valami hasonlót mond, hogy "told ide az asztmás hátsódat"... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 7. (szerkesztve) Én még ezeken röhögtem: "Mi az ördög az az Aluminium Falcon?!" "Nézdd, épp most tárgyalok egy csomó szemétládával, a Halálcsillagot meg felrobbantotta egy ki****ott tinédzser banda." Szerkesztve: 2007. December 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 9. (szerkesztve) Ez szerintem vicces: Obi vs Ani Szerkesztve: 2007. Április 10. - Xom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 17. Vader apánk egy irodaházban garázdálkodik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 17. Tehetséges padawáááán! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 17. Anyááám Tacsi-Wan Buldogi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 17. A legjobb, amikor a végén kivédi a lövést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 18. Nekem az tetszik, mikor elgurul a lövés elől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 21. Mit adtak a buckalakók Cliegg Lars tudtára, amikor utánuk ment, hogy megmentse Shmit? - Hogy lábatlankodjon máshol. - Mi a különbség egy AT-AT és egy rohamosztagos között? - Az egyik birodalmi lépegető, a másik lépegető birodalmi. - Hogyan lehet két részre osztani egy droidhadsereget? - Fénykarddal. Forrás: PCGuru DVD Star Wars rovat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 21. - Hogyan lehet két részre osztani egy droidhadsereget?- Fénykarddal Asszem ez új volt... vagy csak olyan régi, hogy már egyszer kiment a divatból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 21. Én csak a középsőt ismertem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Obi-Wan: "Láttad már egy nő vagináját?" Anakin: "Igen, úgy néz ki mint Yoda füle." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Pfffff....ez nagyon nem jött be most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Pfffff....ez nagyon nem jött be most. Nem muszáj annak benn lenni, törölheted ha akarod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Lehet, hogy másnak tetszik. Azért nem fogom törölni, mert nekem nem az esetem ez a humor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Én se értem benne a viccet.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Én se értem benne a viccet.. Azt nem is lenne jó itt részletezni. Én mindenesetre szétröhögtem rajta az agyam annak ellenére hogy én is durvának találom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Azt nem is lenne jó itt részletezni.Én mindenesetre szétröhögtem rajta az agyam annak ellenére hogy én is durvának találom. Én nem durvának találom, hanem egyszerűen erőltetettnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.