Hozzászólás ideje: 2020. Május 25.5 éve 12 perccel korábban, Adrián írta: It didn't scare me enough then. But it does now.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 2.5 éve 36 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Tudtad, hogy a nevetés is tud ölni? Bocsi!
Hozzászólás ideje: 2020. Június 5.5 éve Tegnap az egyik betelefonálós beszélgetős műsorban az egyik dumaparti közben szakadozni kezdett a vonal amit a műsorvezető szóvá is tett. Aztán a következőképp szólott a betelefonálóhoz: "A térerő legyen Önnel.". Erre a betelefonáló: "A térerő legyen velünk.".
Hozzászólás ideje: 2020. Június 8.5 éve On 5/6/2020 at 8:13 AM , Donát said: Valamit nem lehetne kitalálni ezek helyett a direkt videók helyett, Norbi? Baromi idegesítő, hogy mindig magától elindul. Nekem el se indul.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 8.5 éve Éppen most , caseyjones írta: Nekem el se indul. Mert már nem ezen az oldalon van.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 8.5 éve De a videót le kéne attól még játszania, nem? Nekem ez a problémám, hogy meg se tudom nézni a videót.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.