Hozzászólás ideje: 2006. Május 14.19 éve Tényleg nem rossz Egyébként vol egy ehhez hasonló az ep.3-assal is... abban Padmé és Anakin Mustafari találkozását figurázták ki Elég vicces fiúk ezek az MTV-s skacok, bár nekem nem jön be a humoruk.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 14.19 éve Elég vicces fiúk ezek az MTV-s skacok, bár nekem nem jön be a humoruk. Hát majd fog...igen...majd fog!
Hozzászólás ideje: 2006. December 20.18 éve www.cswu.cz/music/themes-aotc.html Nemrég találtam a nyelvét ugyan nem érteni de ha a kottára kattintasz az hasznos is lehet
Hozzászólás ideje: 2006. December 24.18 éve Yodás Hátterek karácsonyi kiszerelésben http://www.yodajeff.com/pages/seasonal/christmas/
Hozzászólás ideje: 2006. December 26.18 éve http://www.loituma.awknet.hu/files/swf/Loi...der-loituma.swf SW loituma
Hozzászólás ideje: 2006. December 29.18 éve Nem rossz bár elég sok ilyen tipusú videó van Nekem persze a Hero Falls a kedvencem de ez is jó
Hozzászólás ideje: 2007. Január 8.18 éve jóság , hátha valaki még nem látta feldobtam ide: http://www.turegga.cjb.hu/ Szerkesztve: 2007. Január 8.18 éve - Turegga
Hozzászólás ideje: 2007. Január 8.18 éve Már készül a fordítás, mely Donát nevéhez fog fűződni. Szerkesztve: 2007. Január 8.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Január 8.18 éve Ahogy ezt olvastam elkezdtem töprengeni milyen lehetett volna a filmeket I-től VI-ig nézni elsőre. Szerkesztve: 2007. Január 8.18 éve - Rog Ertay
Hozzászólás ideje: 2007. Január 8.18 éve Ahogy ezt olvastam elkezdtem töprengeni milyen lehetett volna a filmeket I-től VI-ig nézni elsőre. Teljesen más mint most.
Hozzászólás ideje: 2007. Január 12.18 éve Ezt nem Dzséjt csinálta, a Legóival? Abból szerintem inkább űrcsata lett volna....
Hozzászólás ideje: 2007. Január 12.18 éve hát ez jó! érdemes lego figurákkal eljátszani a párbajokat! régebben még megvolt nekem is a Lego Vader, lego Sidious, lego Luke, meg egy lego rohamosztagos, azóta sajnos elajándékoztam őket...
Hozzászólás ideje: 2007. Január 15.18 éve Obi1 videója után megnéznék egy "Star Wars by Peter Jackson" videót. Krande a Tiéd nagyon pöpec.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 7.18 éve "An invisible man sleeping in your bed... Who you gonna call? Ghostbusters!"
Hozzászólás ideje: 2007. Február 16.18 éve Kár hogy az EP3 hivatalos oldalának az ideje már lejárt. Nagyon csíptem.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 6.18 éve Ryan és Darkman visszatértek, és überebbek, mint valaha. Ryan vs Darkman 2: Itt az első rész is, ha valaki nem látta. Nagyon tud ez a két csávó.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 6.18 éve Ezeknek a filmeknek a csapatát akár a TV-s SW-be is be lehetne venni. Szerkesztve: 2007. Március 6.18 éve - Rog Ertay
Hozzászólás ideje: 2007. Március 6.18 éve Amúgy nem Dorkman a másik srác? Lényeg, hogy nagyon keményem nyomják a srácok. Egyébként van még több videójuk is, ha jól tudom, de Ryan Wieber valamiért mindegyikben meghal.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 6.18 éve Ebben csak Ryan van. Nem olyan kemény, mint a RvD. Ep2-es témát dolgoz fel. Egy "valós" történet, a való világban. Három srác fénykardot szerez, de vajon mit csinálnak vele? Ryan vs. Brandon. Ez sem semmi, Ryan duplapengést pörget, és - gondolom - a végén meghal. Már nem emlékszem. Hát, kb. ennyi lényeges. Elsőre Vaapad mestereknek nézném őket, mert azok ütnek-vágnak , de azért valljuk be, ezek teljesen új koreográfiák nagyrészt. Szerkesztve: 2007. Március 6.18 éve - Shettard Hart
Hozzászólás ideje: 2007. Március 6.18 éve Egy "valós" történet, a való világban. Három srác fénykardot szerez, de vajon mit csinálnak vele? Jól elszórakoznak. Erre emléxem. Talán be volt linkelve valahol.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.